Buna ziua,
am citit thread-uri asematoare despre sistem 5.1 (http://www.consolegames.ro/forum/f32...io-pentru-ps3/) dar au luat-o in alta directie.
Eu as dori un sistem de boxe 5.1 - mai exact in zona Home Theater (dar fara player DVD/Blu Ray) care sa se poata conecta la PS3 si PC.
Iata ce doresc de la sistem:
1. Sa se poata conecta la PS3 si PC (sa aiba 2 intrari de sunet).
2. Sa fie 5.1.
3. Sa aiba cabluri lungi pentru boxele din spate (peste 6-7 m daca se poate) ca sa ajunga de la subwooferul plasat sub TV/PS3 pana in spatele fotoliilor.
4. Cele 2 boxe din spate sa fie inalte (gen - Sistem boxe 5.1, pasiv - Magnat Needle Alu 9000 Set, Sistem boxe 5.1 pasiv Magnat, specificatii Magnat Needle Alu 9000 Set, Sistem boxe 5.1 pasiv Magnat, pret Magnat Needle Alu 9000 Set, Sistem boxe 5.1 pasiv Magnat - Sono.ro) sau sa aiba un postament de metal (gen - Canton Movie 60 CX).
5. O telecomanda fara fir ar fi apreciata.
Ce NU doresc de la sistem:
1. Bass foarte puternic. Nu ma intereseaza acest aspect. (De aceea nu prea ma intereseaza boxe gen Z5500 - sunt sigur ca sunt foarte bune, dar nu am nevoie de atata putere)
2. Sa nu distorsioneze la volum mare. Nu ma intereseaza acest aspect, nu dau niciodata foarte tare.
3. Sa fie cele mai bune boxe de pe piata. Nu ma intereseaza o calitate extraordinara pentru ca nu am nici placa de sunet buna in PC si nici nu sunt un audiofil. Nu pot sa remarc diferente fine intre sunete.
Practic, tot ce vreau este sa aud jocurile si filmele surround, fie ca sunt din PS3, fie ca sunt din PC.
Pentru ca trebuie si un buget - sa zicem maxim 1500 lei. Repet - nu vreau ceva extraordinar pentru ca nu voi putea sesiza diferenta si nu dau niciodata foarte tare. Imi trebuie doar ceva care sa "zumzaie" surround.
De exemplu:
1. Asa ceva Boxe Canton Movie 65 CX ar fi ok ca si aspect dar nu stiu nimic nici despre firma, nici nu ma pricep la a interpreta datele tehnice.
2. La polul opus ar fi ceva de genul Boxe Microlab 5.1 X23, 99W RMS X-23. Doar ca pentru boxel din spate trebuie sa am eu un postament (nu dau gauri in pereti).
Accept orice sugestiiMultumesc.
Bookmarks