Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 73 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1456

Thread: Iesiri la fotbal

1. #841 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Pana la urma cati suntem?

2. #842 SP
    Junior Member dan1988's Avatar
    Si eu ma bag. Deci este de la 20 la 22 duminica? S-ar putea sa mai aduc 1-2 oameni da nu sunt sigur

3. #843 SP
    Da, de la 20 la 22, duminica, langa Casin. Ne anunta schultzy azi unde e exact dupa ce trece pe la teren.
    Poti sa aduci oameni, sa fim destui pentru 3 echipe.
    Hai ca incet, incet ne strangem
    Attached Images Attached Images car.jpg

4. #844 SP
    ok

5. #845 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Ma primiti?

6. #846 SP
    Da, tati, tocmai pe tine sa nu te primim?

7. #847 SP
    mai vin eu cu 1 si mai tre sa imi confirme unu maine

8. #848 SP
    Diesel k1du's Avatar
    k1du +1

9. #849 SP
    Member Webpredator's Avatar
    See you there
    La 19:00 este antrenamentul oficial , la statui la intrare in Herastrau (partea cu Tratoria) - 3 ture de parc !

10. #850 SP
    Junior Member schultzy's Avatar
    Am mai avut niste treaba si nu am reusit sa urc pozele mai devreme. Pozele sunt facute cu o camera de 2MP (si in graba) doar pentru a va face o idee..
    Pomu laudat se pare ca nu este laudat degeaba, balonul este incalzit si erau destui care jucau in pantaloni scurti - insa nu stiu cat de buna e ideea cand stai pe bara - oricum a trecut cu bine de comisia Fifa si a primit aprobarea pentru indeplinirea tuturor conditiilor
    - portile din pacate sunt aproape lipite de peretele balonului
    - mingea de acolo este ok, parca un pic cam grea.. deci daca mai are cineva este invitat sa o aduca..
    - baietii de acolo jucau 6 la 6, dar mie mi se pare teren de 5 la 5..
    - am platit un mic avans ca sa fim asigurati..
    Attached Images Attached Images 2011-02-25-22.43.46.jpg 2011-02-25-22.44.47.jpg 2011-02-25-22.45.55.jpg

11. #851 SP
    Mega bine!!! Acum sa ne spui si noua pe unde este exact, sau daca poti sa ne dai o harta si stabilim de comun acord unde sa ne intalnim duminica.

12. #852 SP
    Member mariuck's Avatar
    daca e loc as vrea sa vin si eu
    daca nu... data viitoare

13. #853 SP
    Eu zic ca mai e loc. Acum joc Demon's Souls, dar maine promit ca fac o lista.
    PS: daca are cineva chef sa se uite o pagina in urma si sa faca o lista, ii raman recunoscator.

14. #854 SP
    Member mariuck's Avatar
    face-ti lista si daca e loc puteti sa ma puneti si pe mine daca nu, nu e nici o problema

15. #855 SP
    Deci pe strada Primo Nebiolo, straduta cu Gate... Player.. vis-a-vis este Federatia Romana de Atletism... terenurile sunt in incinta bazei sportive, sunt si terenurile de rugby dupa cum probabil stiti...
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

16. #856 SP
    M-a batut Maneater (il fac a doua oara) asa ca am putin timp pentru lista.

1.Pizzi
    2.Ovidiu a.k.a. Valderama
    3.Web
    4.AndRewqp
    5.Consol3
    6.Schultzy
    7.ocy
    8.Christien
    9.k1du
    10.dan1988
    11.mariuck
    12. +1 de la k1du
    13. +1 de la ocy
    14. +1 de la dan1988
    15. +1 de la schultzy

Well, sper sa veniti toti. Eu v-am dat PM-uri cu numarul meu de telefon. Sigur mai vorbim si maine aici ce si cum. Poate reuseste sa ajunga si Laurentiu, a spus ca va face tot posibilul. Daca nu, ne vedem cu el data viitoare.

17. #857 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Dar de ce e Ovidiu pe locul #2 ?Nu zicea el ca joaca poker de obicei si ca n-are chef de fotbal ?

18. #858 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by schultzy View Post
    Am mai avut niste treaba si nu am reusit sa urc pozele mai devreme. Pozele sunt facute cu o camera de 2MP (si in graba) doar pentru a va face o idee..
    Pomu laudat se pare ca nu este laudat degeaba, balonul este incalzit si erau destui care jucau in pantaloni scurti - insa nu stiu cat de buna e ideea cand stai pe bara - oricum a trecut cu bine de comisia Fifa si a primit aprobarea pentru indeplinirea tuturor conditiilor
    - portile din pacate sunt aproape lipite de peretele balonului
    - mingea de acolo este ok, parca un pic cam grea.. deci daca mai are cineva este invitat sa o aduca..
    - baietii de acolo jucau 6 la 6, dar mie mi se pare teren de 5 la 5..
    - am platit un mic avans ca sa fim asigurati..
    Merg crampoane ?

19. #859 SP
    Daca te referi la genul asta de crampoane, raspunsul este da.
    Restul sunt pentru iarba, iar aici jucam pe sintetic.

20. #860 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Webpredator View Post
    Dar de ce e Ovidiu pe locul #2 ?Nu zicea el ca joaca poker de obicei si ca n-are chef de fotbal ?
    Ia mai taci ma Repede , te-ai trezit tu sa faci ordine Duminica nu e poker night , so ... I'm yoooouuursss , nana nana naaaaaa , he ee ee eee y ...

Si ca un ajutor , pt. cei care nu stiu cum sa ajunga acolo , incercati sa coborati la o statie de metrou ce se intersecteaza cu 41 . Si de-acolo il luati spre Piata Presei Libere ( yeah right ) si coborati la agronomie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 73 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast