Pana la urma cati suntem?![]()
Si eu ma bag. Deci este de la 20 la 22 duminica? S-ar putea sa mai aduc 1-2 oameni da nu sunt sigur
Da, de la 20 la 22, duminica, langa Casin. Ne anunta schultzy azi unde e exact dupa ce trece pe la teren.
Poti sa aduci oameni, sa fim destui pentru 3 echipe.
Hai ca incet, incet ne strangem![]()
See you there
La 19:00 este antrenamentul oficial , la statui la intrare in Herastrau (partea cu Tratoria) - 3 ture de parc !
Am mai avut niste treaba si nu am reusit sa urc pozele mai devreme. Pozele sunt facute cu o camera de 2MP (si in graba) doar pentru a va face o idee..
Pomu laudat se pare ca nu este laudat degeaba, balonul este incalzit si erau destui care jucau in pantaloni scurti - insa nu stiu cat de buna e ideea cand stai pe bara - oricum a trecut cu bine de comisia Fifa si a primit aprobarea pentru indeplinirea tuturor conditiilor
- portile din pacate sunt aproape lipite de peretele balonului
- mingea de acolo este ok, parca un pic cam grea.. deci daca mai are cineva este invitat sa o aduca..
- baietii de acolo jucau 6 la 6, dar mie mi se pare teren de 5 la 5..
- am platit un mic avans ca sa fim asigurati..
Mega bine!!!Acum sa ne spui si noua pe unde este exact, sau daca poti sa ne dai o harta si stabilim de comun acord unde sa ne intalnim duminica.
Eu zic ca mai e loc. Acum joc Demon's Souls, dar maine promit ca fac o lista.
PS: daca are cineva chef sa se uite o pagina in urma si sa faca o lista, ii raman recunoscator.
Deci pe strada Primo Nebiolo, straduta cu Gate... Player.. vis-a-vis este Federatia Romana de Atletism... terenurile sunt in incinta bazei sportive, sunt si terenurile de rugby dupa cum probabil stiti...
M-a batut Maneater (il fac a doua oara) asa ca am putin timp pentru lista.
1.Pizzi
2.Ovidiu a.k.a. Valderama
3.Web
4.AndRewqp
5.Consol3
6.Schultzy
7.ocy
8.Christien
9.k1du
10.dan1988
11.mariuck
12. +1 de la k1du
13. +1 de la ocy
14. +1 de la dan1988
15. +1 de la schultzy
Well, sper sa veniti toti. Eu v-am dat PM-uri cu numarul meu de telefon. Sigur mai vorbim si maine aici ce si cum. Poate reuseste sa ajunga si Laurentiu, a spus ca va face tot posibilul. Daca nu, ne vedem cu el data viitoare.
Dar de ce e Ovidiu pe locul #2 ?Nu zicea el ca joaca poker de obicei si ca n-are chef de fotbal ?![]()
![]()
Daca te referi la genul asta de crampoane, raspunsul este da.
Restul sunt pentru iarba, iar aici jucam pe sintetic.
Ia mai taci maRepede , te-ai trezit tu sa faci ordine
Duminica nu e poker night , so ... I'm yoooouuursss , nana nana naaaaaa , he ee ee eee y ...
Si ca un ajutor , pt. cei care nu stiu cum sa ajunga acolo , incercati sa coborati la o statie de metrou ce se intersecteaza cu 41 . Si de-acolo il luati spre Piata Presei Libere ( yeah right ) si coborati la agronomie![]()
Bookmarks