1. goodfellam - oriunde
2. gvingi76 - Teren 1 (Diamond)
3. micul_ - Teren 1 (Diamond)
4. Spike - Teren 2 (Herastrau)
5. DonBassil - oriunde
6. SilviuGabriel - oriunde
7. alex_fcd - oriunde
8. Andrewqp (herastrau sau cat mai aproape de centru)
1. goodfellam - oriunde
5. DonBassil - oriunde
7. alex_fcd - oriunde
1. goodfellam - oriunde
5. DonBassil - oriunde
7. alex_fcd - oriunde
9. Pizzi - Herastrau sau cat mai aproape de centru.
PS: unde e Daimond asta? Noi pana acum am jucat pe Daimon, dar de Daimond asta nu am auzit.
Pardon, la Daimon ma gandeam si eu. Da nu-i problema, adaugam si Teren 4 (Daimon Club, langa Sala Polivalenta)
Eu vin oriunde, dar daca ar fi sa aleg as alege tot terenu de langa The Gate / Player. Daca ati sti cebuna e prin zona aia...
1. goodfellam - oriunde
5. DonBassil - oriunde
7. alex_fcd - oriunde
9. Pizzi - Herastrau sau cat mai aproape de centru.
10. Webpredator - Teren 2 (Herastrau) sau ala care e langa Player / Gate , whatever...fotbal sa fie![]()
E clar, mergem pe cel de langa The Gate. Eu zic sa faceti deja rezervarea. Poate mai aduc si eu pe cineva, nu sunt 100% sigur.
PS: Din cate imi aduc eu aminte terenul este cel din incinta Federatiei Romane de Atletism. Nu mai imi aduc aminte cum se numeste. Atasez 2 poze de la ultima iesire la fotbal.
Am sunat astazi pentru rezervare si tipul de acolo mi-a spus ca duminica e liberi numai de la 18:00 pana 20:00. E ok pentru voi sau e mai bine sa sun si la celalalt teren din Herastrau? Astept raspuns.
Am sunat si am rezervat teren duminica de la ora 18:00 pana la 20:00. Pana vineri trebuie sa dau avansul, iar totul va costa aproximativ 170 lei.
Ar fi bine daca ne-am strange 15 oameni ca sa facem 3 echipe, asa ca mai aduceti oameni daca aveti cum.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
as veni si eu, dar am o nelamurire: voi chiar vreti sa jucati in aer liber, pe vremea asta? chiar daca nu ploua/burniteaza, cu aerul asta rece obosesti de doua ori mai repede. nu stiu voi, dar eu in momentul asta mai pot alerga in jur de 4 min jumate, inainte sa cad lat. daca pun la socoteala si frigul...
Din cate stiu eu, terenul este acoperit cu un balon si e destul de ok inauntru, nu este frig. Aici il astept pe goodfellam sa confirme pentru ca el a vorbit la telefon cu cei de acolo.
Pe mine nu m-ar deranja nici in aer liber. Iarna trecuta am jucat si pe zapada.
Oricum nu trebuie sa ti apasat continuu pe R2, mai apesi si pe, pe L1 sau L2+R2 .
![]()
Salutare. Daca e unde am jucat ultima data e acoperit. Incerc sa vad ce treburi am si poate ajung si eu cu un amic sau doi
UPDATE:
Am sunat si tipul de acolo mi-a confirmat faptul ca terenul e acoperit. Problema e cu banii, 2 ore costa 340 leiDaca ne stragem 15 persoane o sa vina 23 lei de persoana, ceea ce e acceptabil avand in vedere anotimpul si ca balonul este incalzit. Maine sau vineri ma duc sau dau avansul, sper sa nu renuntati si unii dintre noi sa ramana cu buza umflata.
1. goodfellam
2. gvingi76
3. micul_
4. Spike
5. DonBassil & SilviuGabriel (SilviuGabriel nu joaca)
6. alex_fcd
7. Andrewqp
8. Pizzi
9. Webpredator
10. kekequicksilver
Dante, astept si confirmarea ta![]()
Bookmarks