Scuze ca postez iarasi dar nu mai pot da edit.In caz ca pot sa vin maine sa-l iau da un mesaj sau un bip.Cum iti este mai comod.
Multuemsc.
scuze ca ma bag pe threadul tau Donely, dar fratilor intrati pe site-ul acesta PS3 Hacks :: Hack Your PlayStation 3 aici apare orice stire ce tine de hack si update. nu-l mai intrebati pe saracul om.
jocurile de pe psn nu merg prin aceasta metoda? (gen braid )
intreb ca sa stiu ce fac ... imi cumpar un xbox sa-i fac jtag pentru xbla sau continui cu ps3 ?
De luni incolo. Peste week nu sunt acasa.
---------- Post added 11-09-2010 at 07:24 AM ----------
Nu am ce sa ii fac
---------- Post added 11-09-2010 at 07:27 AM ----------
Orice update important care va iesii , se va putea face de catre fiecare detinatot de jailbreak, singur acasa de la pc-ul lui.
---------- Post added 11-09-2010 at 07:27 AM ----------
se lucreaza pe 3.42 dar mai dureaza
---------- Post added 11-09-2010 at 07:29 AM ----------
Degeaba cumperi tu xbox caci toate au acum update nou de dashboard si nu mai suporta J-tag.![]()
nu mi-ai raspuns la intrebare donely... si inca se pot cumpara de pe ebay sau xbox-scene jtag-able xbox nou nout la cutie , sau xboxuri cu jtag facut ,tot noi . in jur de 400 $(cu chipset jasper) plus shiping .
rog pe cineva ce cunoaste raspunsul sa-mi dea un pm.
merg joculetele de psn folosind noua metoda de jailbreak pentru ps 3?
sal donely vreau si eu un PS3 jailbreak USB-Groove
lunea sau martea asta esti disponibil!!!!!!!!
---------- Post added 11-09-2010 at 02:06 PM ----------
???
jocuri de psn nu au aparut inca... pt ca psgroove sau psjailbreak face numai un backup la discul blueray al jocului... adica o copie. odata ce jocurile de psn sunt numai digitale, nu prea se poate face rost de jocurile respective... dar a aparut un homebrew care face ps3 sa fie un ftp server deci poti intra sa faci modificari la ce este pe hard sau sa copiezi ce ai pe pc etc... ......
Bookmarks