o sugestie![]()
Salut.
Modifică-mi și mie, te rog, data nașterii din 25.01.1980 �n 25.01.1994.
Mulțumesc anticipat.
Payutzu... data viitoare, indiferent ca vei fi tu sau fratele tau la tastatura... Spam-ul e spam, no matter what. Iar pt. Spam vei primi Ban forever. Think about it next time when you'll post useless stuff.
Cata25: am modificat.
For general informations: aici nu este thread de cereri de schimbari de data de nastere, ci de nick-uri. Nu mai vorbesc de faptul ca cerand schimbarea datei de nastere recunoasteti ca ati introdus informatii false la inregistrare. Totusi nu suntem pe Xbox Live aici... Daca tot suntem intre prieteni, hai sa nu ne mai mintim. Ce e asa aiurea in a-ti recunoaste adevarata varsta ? Anyway, no more changes for birthdate... daca ati vrut sa fiti mai in varsta sau mai tineri la inregistrare, sa fiti sanatosi ! Chiar am ajuns sa stau sa schimb cate 10 date de nastere in ultima perioada (mai ales ca multi au introdus la misto 1 Ianuarie si li se apropie "aniversarea")... In plus, data de nastere este si un element de securitate, nu se poate schimba asa oricum...
Tot for general information.
http://www.consolegames.ro/forum/f51...re-de-nastere/
Nu vreau sa par rautacios... dar de ce dorinta asta de a reveni la normal dupa un an de CG ? Mai ales ca noi nu limitam in nici-un fel accesul nimanui, indiferent de varsta. Ideea de baza a comunitatii CG era tocmai aceasta de a ne cunoaste mai bine, nu doar a fi niste nicknames pe un forum. Exact ca intre prieteni. Iar unui prieten e destul de greu sa-i spui ca ai cu 10 ani mai putin, sau mai mult. Sper ca ma intelegeti... e genul de "relatie" care nu se poate baza pe o minciuna. So, let's be friends and don't do that again![]()
Nu aveam cum să știu acum un an că CG va deveni site-ul #1 pentru mine. Sau că nu are restricție pe bază de v�rstă.
Iar cu v�rsta nu a fost o problemă, pentru că p�nă azi mi-am afișat doar ziua de naștere, special pentru pentru a nu crede comunitatea că am mai mulți ani.
Plus că mi-am spus anii pe topicul dedicat.
Mă rog... lesson learned.
Stai linistit Cata25, nu e vorba de tine in mod special. Doar ca m-au zapacit cu tone de PM-uri in ultima perioada... multe dintre ele fiind ale unor useri care aveau chiar si peste 100 de ani. Unii au chiar 1 an. E un pic de lipsa de respect din partea lor...
Scuze daca am parut un pic cam dur... chiar imi doresc aceasta comunitate sa fie de prieteni... Prefer sa ramanem cu 300 de useri inregistrati si carora sa-mi ridic palaria in fata lor... decat 1.000.000 din care 99% sa fie indiferenti complet (pe sistemul "daca ma baneaza, fac alt user"). Respect, scuze inca odata si Sarbatori Fericite !
P.S. De obicei pentru a primi o sponsorizare (de exp.) ti se cere un studiu "demografic". Ori, daca avem genul asta de useri, care au peste 100 de ani, si useri cu sub 2-3 ani... va dati seama ce studiu serios le dam. Dar, o sa ma ocup de asta. Nu acum, ca e totusi o perioada in care se canta Gingle Bells. Dar dupa, facem o curatenie de "primavara".
Tu MonkY nu ai prins perioada (15-18 ani) cand iti faceai un cont pe site si nu puteai sa vezi o anumita poza deoarece erai mai mic de 18 ani.Nu ma refer la XXX ci la unele poze mai violente, mai in sange plus ca la unele siteuri nu poti schimba data nasterii.
Eu cand mi-am facut primul cont de Live am pus data reala si a trebuit sa trec pintr-o serie de procedee sa dovedesc ca parintii sunt de acord cu asta si dupa am descoperit ca nu pot acessa anumit content. Pana la urma am renuntat si am facut alt GT.
Pe celalalt site, tot asa, de frica, am pus alta data de nastere sa nu am content restrictionat. Aici in schimb, am totul corect.![]()
Am citit regulamentul dupa ce am inregistrat userul . . . doresc schimbarea lui in Miker .
Multumesc!!
...se poate pune asta o regulă?:
C�nd cineva face o cerere de schimbare a NICK-ului să treacă �n cerere și NICK-ul vechi. Cum am văzut la alții (mai civilizați).
Ex.: Vreau să-mi fie schimbat NICK-ul din X �n Y.
...nu doar: Vreau să-mi fie schimbat NICK-ul �n X. Ce-i asta?
Eu dacă am boală pe unul de pe forum (sau e unul mai prost care mă disperă și n-am ce discuta cu el)...să știu/să pot vedea schimbarea, ca să nu intru-n discuții aiurea apoi cu el...fără să știu cine e.
Intru aici...mă uit - zic: mă, ăla care mă disperă din X acuma e Y...oki.
Mulțumesc.
Hello! Daca ai timp, imi poti modifica si mie nick-ul din dadu93 in Dadu093? Promit ca va fi singura modificare pe care o vreau, si nu voi vrea numele vechi inapoi!
Vreau modificare deoarece cand mi-am facut contul pe Xbox Live, era luat deja dadu93, si l-am ales pe acesta!
Mersi!
Bookmarks