Originally Posted by
RaverX
Eu cred ca valoarea banului o stim cam toti (cu anumite exceptii, dar ma indoiesc ca aia frecventeaza acest forum). Si scuza-ma ca-ti zic, dar eu cred ca esti un pic ipocrit, adica ai fi dat pe joc 108 lei, dar NU 110 lei? Acolo deja nu mai e vorba de valoarea banului, trebuie sa ai un tupeu urias sa afirmi asa ceva, cand iti permiti sa dai pe ceva 108 lei nu-mi spune ca nu mai ai inca 2 lei, nu te cred. Puteai spune ca e vorba de "principiu", asa te credeam si eram 100% de acord cu tine.
Insa eu am alta intrebare: voi ati stabilit pretul EXACT pe care trebuie sa-l platesti cand ridici pachetul? Daca ati stabilit doar 100+transport atunci amandoi sunteti vinovati, nu se face asa ceva, trebuie spusa o suma. Si gandeste-te asa: transportul e 8.22 lei, poate Caponescu n-a stat sa-i dea rest 1 leu si 78 bani, a dat 10 lei si gata, eu uneori iau rest de la posta, dar uneori las mai mult, mai ales daca e coada in spatele meu, nu mai astept maruntis.
Caponescu, din pacate tu vei pierde mai mult de 10 lei, pt ca platesti si returul. Daca Florin a mers si a refuzat direct jocul e "binisor", sunt altii care nu mai au bani si nici nu mai merg dupa colet, platesti si magazinaj. De aia eu trimit doar cu plata in avans, vreau sa evit problele astea, unii nu ridica deloc, vad ca unii refuza pt 2 lei.
Si revin cu intrebarea de dinainte si pt tine: i-ai zis lui Florin pretul exact? Sau macar aproximativ, sa-i spui, transportul e aproximativ 8 lei. Asa nu avea ce sa comenteze, aprox. 8 lei poate fi 8 lei, 5 lei sau 11 lei.
EDIT:
Foarte bine punctat, valoarea exacta n-ai cum sa o stii pana nu se cantareste pachetul la posta si se fac calculele. Bine, pt un joc pot calcula, ca e pana intr-un kilogram, dar si asa e aiurea. Iar daca e cum ar fi vrut Florin trebuia sa treaca la ramburs 108 lei si 22 bani. Hai sa fim seriosi, asta e deja penibil.
Bookmarks