Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 81

Thread: Star Wars Jedi: Survivor

  1. #61 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Experienta mea dupa 25 ore cu Survivor. Jocul incepe puternic dar cumva se cam pierde pe parcurs. Asta si din cauza ca hartile sunt mari, semi deschise (Ragnarok), cu locatii secrete, side questuri si puzzle-uri, presarate peste tot. A fost adaugat mult mai mult continut desi l-as fi preferat mai linear, asemeni primului. Upgrade-urile pe care le primesti pt explorare sunt semificative, dar…problema este ca daca tot stai de ele sa le deblochezi, pierzi foaaaarte mult timp si ajungi (dupa jumatatea jocului?)OP! Pe langa asta uiti si din poveste. So…povestea principala pe primul loc in primul run, daca se mai apuca careva de el

  2. #62 SP
    Member alexxx02's Avatar
    A primit astăzi un patch pentru console care din păcate nu a făcut mare lucru, cel puțin din ce vad eu pe PS5, pare ca nu s-a schimbat nimic, fps drops e tot acolo din păcate

  3. #63 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Avand in vedere cat de prost optimizat e pe console si PC eu nu m-as atinge de el cel putin 6 luni.

  4. #64 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dupa lansarea asta, daca au coloana vertebrala cei de la EA, ar trebui ca toti care au activat jocul day 1 si in prima luna-ish de la lansare, sa primeasca, la alegere, un joc din libraria lor - ceva ce a facut si Ubisoft in trecut, dupa haosul cu AC Unity (daca nu ma insel).

    Altfel inseamna ca nu le pasa de consumator si li se pare normala aceasta bataie de joc, indiferent de platforma.

  5. #65 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    @IsNotMe - poti ridica nivelul de dificultate; asa am facut si cu Horizon Forbidden West ca sa ramana echilibrat.

  6. #66 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    @IsNotMe - poti ridica nivelul de dificultate; asa am facut si cu Horizon Forbidden West ca sa ramana echilibrat.
    Da man. Asa o sa fac la NG+. Ca la Horizon, e facut sa-l termine casual toata lumea. Cand incepi sa te prinzi cum functioneaza mecanica, combo-urile, sa upgradezi la maxim skill-urile, iti mai dai un respec si esti cel mai smecher Jedi !

  7. #67 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    O confruntare funny cu un boss de zile mari ! O sa dati de boss pe parcursul povestii principale (dar nu face parte din poveste). Oricum SPOILER,in caz ca vreti sa-l jucati!


  8. #68 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    L-am primit si eu si am bagat cateva ore bune, incepe bine, Coruscant arata bine si am zis uite, un joc care arata destul de current gen! Din pacate cand am ajuns pe Koboh si Jedah se schimba lucrurile, grafica de PS4 in mare parte, texturi de proasta calitate, le mai si vezi uneori cum se incarca, totul mi se pare fad, nici contrast nu au planetele astea, nici o viata.
    Pana acum si gameplay-ul mi se pare mediocru rau, precum zicea si @IsNotMe as fi preferat ceva mai liniar dar astia trebuie sa faca totul open si sa umple cu prostii hartile, gasesti pantaloni si haine prin chest-uri, cumperi muzica din shop si alte tampenii inutile, plantezi seminte sa creasca flori, ii umplut jocul cu lucruri inutile, de ce trebuie sa lungeasca jocurile cu prostii de genul asta nu stiu.
    Horizon FW care este cross gen ii mult peste la grafica si asta e current gen only, nu-si mai dau silinta sa faca nimic cum trebuie!! Poate cand mai fac upgrade la abilitați si ajung prin alte locuri sa imi schimb parerea dar pana acum is dezamagit total!!

  9. #69 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    L-am terminat si eu, nu prea mi-a placut, jucabil dar mediocru tare. Si ghosting-ul ala enervant la personaj inca nu-i rezolvat nici dupa al nu stiu câtelea update, nici povestea nu te rupe, nici gameplay nu-i rupt din stele, grafica slaba(coruscant arata bine), texturile alea de voma pe cele doua mari planete pe care te tot plimbi si te reintorci, si te plimbi din nou si iar. M-am asteptat la altceva si sunt fan SW, am si facut multe side-uri si cu tot cu upgrade-uri nu am avut satisfactie in combat si bla bla bla!!

    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    O confruntare funny cu un boss de zile mari ! O sa dati de boss pe parcursul povestii principale (dar nu face parte din poveste). Oricum SPOILER,in caz ca vreti sa-l jucati!



    ---------- Post added 03-07-2023 at 17:42 ----------

    Cine la mai jucat pe aici nu vi s-a parut ca in combat parca uneori nu raspunde bine la comenzi?

  10. #70 SP
    Manager paul's Avatar
    Se lucreaza la versiuni pentru PS4 si XONE.

  11. #71 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    In sfarsit pot sa-l continui linistit

  12. #72 SP
    Member morphine's Avatar
    Este disponibil pe EA play pentru cine este interesat.

  13. #73 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Momentan doar pentru PS. Pe Xbox (inclusiv Gamepass) si PC vine pe 25 Aprilie.

  14. #74 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    L-am pus pe XSX si...se simte ciudat rau.

    Initial l-am pornit in 30fps mode si mi se pare ca are un input lag care-l face nejucabil, asa ca am trecut rapid in 60fps. Problema e ca exista un delay oribil pe partea de lip sync, observat initial pe panourile din oras, unde vorbeste tipu ala, iar apoi la toate personajele si care a ramas la fel si dupa restart joc.

    Iar despre joc sau control, ceva se simte off rau de tot. Ca e miscarea camerei, a mersonajului care parca leviteaza sau combat-ul mult prea fluid cumva, nu reusesc sa identific ce anume, dar parca nu este la fel de bine facut ca primul (cel putin din cate mi-l amintesc pe primul).

    Sper sa pot sa ma obisnuiesc cu el, mai ales la cat de mult mi-a placut primul.

  15. #75 SP
    qdx
    Junior Member qdx's Avatar
    L-am jucat si eu însă jocul,e slăbuț ca design ,scenariu,lupte.

  16. #76 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Depinde de asteptari. Pe primu l-ai jucat? Daca da, ti-a placut?

    Eu am jucat vreo 5-7h si desigur, are neajunsuri (unele le-am zis mai sus, dar mai sunt si altele cu glitching sau incarcarea texturilor in cinematics, la schimbarea de cadru, dupa 1s), dar jocul mi se pare foarte misto si explorez cat pot ca sa culeg tot ce se poate.

    Pe partea de combat, tineam minte sa fie mai souls like, acum parca e mai arcade si nici macar enemy lock in combat nu este pus ca default ci trebuie activat, dar overall imi place la nebunie. Tot trebuie sa gandesti putin, sa dai parry la fix, sa faci combinatiile de butoane asa cum le deblochezi si sa te feresti de anumite atacuri.

    Desigur, nefiind fan al universului, povestea pentru mine nu prea exista pentru ca nu inteleg mare lucru si nici nu ma impinge sa continui, dar micile side quests mi se par interesante. Iar lumea, world traversal si collectibles ma fac sa continui.

    Momentan astept sa deblochez puteri noi, pentru ca am multe zone in care nu pot ajunge cu ce puteri am momentan.

  17. #77 SP
    qdx
    Junior Member qdx's Avatar
    Nu l.am jucat pe primul.

  18. #78 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Jocul e foarte bun mai ales gameplay'ul care mi se pare super satisfacator plus ca ai posibilitatea sa alegi diferite stances insa nu-mi place ca poti face asta doar la rest points.Eu l-am jucat intial pe PS5 si mi-a placut mult povestea care nu e deloc complicata.Acum il joc a doua oara pe PC cu gamepass si ruleaza foarte bine daca ai un PC bun.Eu il recomand chiar si celor care nu sunt fani Star Wars.
    Pe PS5 din cauza ca foloseste fsr are putin ghosting insa daca nu esti o persoana foarte antenta la detalii nu vei observa asta la modul in care sa fie enervat si uneori uneori are stutter destul de deranjant.

  19. #79 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    https://news.xbox.com/en-us/2024/04/...t-on-april-25/

    he critically acclaimed action-adventure game from Respawn Entertainment – in collaboration with Lucasfilm Games – is coming to the Play List on April 25, 2024, for all EA Play members. PC Game Pass and Ultimate Game Pass members can start their adventures this week as a part of their membership to experience the next chapter in Cal Kestis’ saga.
    La voi apare in gamePass PC? la mine apare doar primul, am incercat sa le sortez si dupa nume sau sa-l caut in search, insa-i inexistent.
    Attached Images Attached Images screenshot-2024-04-30-160949.png

  20. #80 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Good point - nici eu nu-l vad pe PC, doar pe Xbox. Ba chiar am cautat inclusiv in Store si nu-l gaseste...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Similar Threads

  1. Star Wars Jedi: Fallen Order By dark18 in forum Console Club
    Replies: 109 Last Post: 14-10-2021, 05:33
  2. Vand Star Wars Jedi: Fallen Order By CeReaLK in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 0 Last Post: 22-07-2020, 10:50
  3. Cumpăr Star Wars Jedi Fallen Order By Dant3 in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 4 Last Post: 26-12-2019, 18:56
  4. Vand Star Wars: Jedi Fallen Order PS4 By Emeraldu in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 21-11-2019, 19:21
  5. Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi By Dant3 in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 8 Last Post: 24-12-2017, 23:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts