Ok m-am lamurit;am vazut pe youtube un clip cu controllere fake printre care si alb si se vedea cum palapaie ledul prin carcasa.Multumesc pentru raspunsuri si SCUZE de off topic.
Ok m-am lamurit;am vazut pe youtube un clip cu controllere fake printre care si alb si se vedea cum palapaie ledul prin carcasa.Multumesc pentru raspunsuri si SCUZE de off topic.
Plictisit de Cod BO, BC2 si Crysis 2, am zis sa-i mai dau astuia o sansa. Sunt putin jucatori online dar absolut fiecare lobby in care am intrat a fost full.
Grand Theft Auto IV
L-am jucat si pe PC, dar am vrut sa il joc si pe consola. A fost achizitionat in urma unui schimb.
Little Big Planet 2, de pe zavvi, a venit mai greu si nu pot sa mai dau edit la post-ul anterior...
Il caut de ceva vreme, multumesc userului Ma_Plictisesti™![]()
Mai, n-am facut reclama, am spus doar ca acele produse (jocuri, accesorii) sunt acolo prin prisma unor importatori precum Best distribution (gameshop) , Tnt games si doar nu s-or apuca astia sa aduca fake-uriVis-a-vis de integritatea pack-ului cumparat de varul tau ... imi pare rau. Eu cumpar mai mult acareturi de la ei (mai un controller, mai un cablu, mai un prelungitor, mai niste microfoane pt singstar) si asta cand n-am rabdare.
Bookmarks