Battlefield 3 *calitate proasta*
Part II
P.S. Multumesc lui catza86 pentru toate figurinele cu care m-a inzestrat in ultimul timp![]()
![]()
bine ai revenit Rachy
PS: si ca sa nu fim offtopic (eram la birou aseara si n-aveam acces la poza)
Battlefield 3
Limited Edition & Warfare Pack
FORZA MOTORSPORT 4
Limited Collector's Edition
Sosetila de fapt eu am luat'o de la Game - pe data de 17 - am auzit ca unii au primit jocul si mai devreme (evident pentru a evita offtopicul -> aveti mai jos cadoul pe care il voi primi - de fapt l-am primit deja - de ziua mea)
Spunea un user ca unii au ajuns la limita maxima de attachments. In cazul asta imi cer scuze ca am pus linkul gresit:
http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/
Acest link rezolva problemele de genul asta.
Ca sa fiu On-Topic:
Deus Ex Human Revolution. Am comandat versiunea de PS3, a venit cea de Xbox360. Sunt dezamagit si din punctul asta de vedere, dar si al jocului in sine care nu ma impresioneaza deloc.
Cel mai voluminos collectors pe care l-am vazut eu pana acum (cu ~ 50 % mai mare in volum decat Halo 3 Legendary, Gears of War 3 Epic sau Killzone 3 Hellgast Edition - astept sa fac o comparatie cu Lord of the Rings - inca nu m-am decis daca sa il cumpar sau nu, probabil ca la anu)
PS: pentru curiosi -> jocul a fost achizitionat de la Gamecz.cz -> pretul platit 1600 coroane (~ 60 EU)
Am zis sa mai postez si pe aici ca in ultimul timp tot mai putine thank-uri primesc pe stiri.
Considerati Skyrim ca fiind un bonus (mie prea lene sa il pun pe un alt thread...). A da si articolul despre Uncharted e criminal. Ala a fost motivul pentru care am cumparat inca o revista pentru luna decembrie (desi aveam Edge de la sfarsitul lui octombrie).
Assassin's Creed Revelations CE / LOTR War in the North
Primite săptăm�na trecută, mulțumiri Gameshop.
Bookmarks