Au ajuns doar 2 produse din 3, toate platite cu cardul![]()
Atari 2600 cumparat de pe Okazii ca nefunctional. S-a dovedit ca avea doar un cablu intrerupt
Lucky me!
Unii se joaca pac-pac, iar eu ma risc cu pui de drac
Am zis ca nu iau de la Altex (dupa sutul in fund) si bine am facut (a iesit mai ieftin si livrat la timp): FINAL FANTASY TYPE-0 HD STEELBOOK EDITION - PS4 - 217.30 RON.
Cu intarziere de 1 zi dar cu promisiunea ca astazi am prioritate la livraredoar ce au ajuns jocurile
)
btw: Dynasty Warriors 8: Empires nu prea e genul meu de joc ,daca aveti jocuri de one pentru schimb (fizic/digital) imi puteti lasa un pm![]()
Bravos man... de-aia n-am primit eu (care sunt disperat dupa Dynasty Warriors) jocul, ca l-ati cumparat unii din voi asa... "la misto"
In fine, sa le stapanesti sanatos. Sorry, dar nu m-am putut abtine... mama lui de noroc.
Am dat foarte tarziu comanda(8:50 cred) ,cred ca warriors a stat in stoc pana a doua zi ..l-am pus in cos in ideea sa nu platesc pentru transport 50% din joc....
Da man, stai linistit... asta e. Ma "refulam" si eu pe-aici...
Btw, eu l-am comandat la ora 20:00 or so... tot asa, impreuna cu The Evil Within si inca un joc. Deci inca un caz prin care inteleg ca si-a batut joc Altex de unii ca mine. Gata, nu ma mai "plang"... mi-am furat-o, asta e!
Ce am primit si eu ieri de la Altex. Niciun joc de PS Vita sau PS4
Bound by Flame PS3 - 35,98 lei
One Piece Unlimited World Red PS3 - 33,98 lei
Short Peace: Ranko Tsukigime's Longest Day PS3 - 35,98 lei
Digimon: All-Star Rumble PS3 - 37,98 lei.
Asta e, comanda cu plata ramburs a insemnat ca pot fi sarit. Norocul meu ca lumea nu prea a comandat asa ceva.
Oricum, preturile au fost f. bune pt jocurile pe care le-am primit.
Final Fantasy Type-0 Collector's Edition.
Din pacate, este patata de pacatul originar (adica am luat-o de la altex - poetic, ultimul joc pe care-l luasem day-one de la ei fusese Final Fantasy XIV CE). Aveam deja precomanda pe amazon, dar la altex era cu 130 de lei mai ieftin si am zis ca integritatea mea morala merita sa sufere putin pentru diferenta aceea. Also, incercasem si pe magazinul propus de MonkY, dar mi-au anulat comanda.
Dar in ce tragedie greaca ma regasesc... dupa 9 ani, sa am demo-ul de la Final Fantasy XV si sa nu-l pot juca (pentru ca n-am PS4). The Gods are funny sometimes.
Saptamana asta + 2 Collector's edition-uri pentru calculator care nu se pun aici ca sughite
Toate in afara de Amiibo sunt de pe OLX
Edit: Jocurile de Dreamcast si PS1 sunt de pe CG de la userul Phantasm.
Bookmarks