Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 130

Thread: Pareri pentru achizite lcd tv

1. #1 SP
    Member zaice's Avatar

Question Pareri pentru achizite lcd tv

Deschid acest thread pentru a va cere sfatul.Momentan prospectez piata pentru achizitionarea de LCD TV 94 cm,FULL HD pentru utilizare jocuri,filme dvd,poate in viitor si proiectii de filmulete sau poze realizate prin 3dstudiomax sau maya(momentan nu este un lucru prioritar,primele 2 categorii fiind cele prioritare). Din ce am prospectat pana acuma un model mi-a atras atentia http://www.panasonic.ro/Produse/Lcd-...lzd80/717.html . Nu imi dau seama daca are sau nu 100mhz.Am citit in forumuri ca cele cu 100 mhz sunt mai bune pentru ochi,dar se uzeaza mai reped.E doar o legenda sau este ceva adevar?Ce parere aveti despre acest model? Astept sugestii legate de alte modele.Va multumesc anticipat.

2. #2 SP
    Junior Member solary's Avatar
    pt zaice; sal eu am de circa un an un lcd lg de 82 cm 1080p si merge ps3-ul brici pe el, dar e hd ready asa ca mai trebuia sa-mi iau un lcd in sufragerie si am cautat si ei unul tot de 94 fullhd ( ca na , e la moda, ) si am gasit cateva modele mai acceptabile ca si pret, 37lg 5000 si 37lg6000, 100 hz nu cred ca au dar in rest au cam de toate ultimul chiar a luat premiu in 2008 si are un pret in functie de oferte de 2800-3100 ron iar primul 2300-2600ron, dar am dat de 32lg5700 de 82cm tot fullhd la 2100 ron si cred ca asta e ideal pt ps3 mai ales daca nu ai o camera super mare si il ti la distanta, diagonala de 82 si rezolutia de 1920 e o combinatie super, si din experienta iti spun ca tv lg e cel mai bun dpdv calitate-pret. sper ca ti-am fost putin de ajutor, sa ma anunti ce ai ales indiferent de marca si la ce pret. bafta

3. #3 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by solary View Post
    pt zaice; sal eu am de circa un an un lcd lg de 82 cm 1080p si merge ps3-ul brici pe el, dar e hd ready asa ca mai trebuia sa-mi iau un lcd in sufragerie si am cautat si ei unul tot de 94 fullhd ( ca na , e la moda, ) si am gasit cateva modele mai acceptabile ca si pret, 37lg 5000 si 37lg6000, 100 hz nu cred ca au dar in rest au cam de toate ultimul chiar a luat premiu in 2008 si are un pret in functie de oferte de 2800-3100 ron iar primul 2300-2600ron, dar am dat de 32lg5700 de 82cm tot fullhd la 2100 ron si cred ca asta e ideal pt ps3 mai ales daca nu ai o camera super mare si il ti la distanta, diagonala de 82 si rezolutia de 1920 e o combinatie super, si din experienta iti spun ca tv lg e cel mai bun dpdv calitate-pret. sper ca ti-am fost putin de ajutor, sa ma anunti ce ai ales indiferent de marca si la ce pret. bafta
    Mersi solary de raspuns,am notat sfatul tau,si voi cauta si marca lg.Astept si parera altora.

4. #4 SP
    Member DraZziW's Avatar
    ai grija la LG ca unele au o functie care inchid culoarea in scene cu mult negru, care la unele modele nu se poate scoate si e enervanta. Sa fii atent

5. #5 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by DraZziW View Post
    ai grija la LG ca unele au o functie care inchid culoarea in scene cu mult negru, care la unele modele nu se poate scoate si e enervanta. Sa fii atent
    Subscriu la ce a zis DraZziW,eu am un LCD LG3000 de 82cm,si are aceasta problema,ff enervanta.Si din cate am inteles de pe forumuri si modelul LG5000 are aceeasi problema.Iti recomand sa eviti aceste 2 modele de LG.Nu stiu despre celelalte din gama LG cum sunt.Mai intereseazate tu,citeste pe forum, vezi.
    Ti-as recomanda sa alegi un model de la Samsung sau Sony,depinde de buget,oricum s-au mai ieftinit si Samsung-urile in ultimul timp,cred ca am vazut pe la MG zilele trecute un model FullHD de 82cm pe la 2600Ron di seria a 4-a.Si ala A656 cred cai zice,cu tenta visinie ca design, pe la 3000Ron.Bafta la cumparare.

6. #6 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    eu nu as merge nicidecum pe LG,doar pe Phillips si Sony cu Bravia engine 2.Din cate am mai auzit doar firmele astea produc paneluri care se vad exceptional.

7. #7 SP
    Member Catallin's Avatar
    Am eu 37LG6000 si n-are nici pe naiba, se vede foarte bine, nu face negru sau mai stiu eu ce. Se vede frumos si la TV si la PS3 si la PC. Pana la urma daca nu-ti iei myria nu cred ca o sa ai probleme. Du-te in magazin si vezi cum afiseaza imaginea si cu asta basta. Modelul asta de tv tot asa l-am ales si eu dupa indelungi cautari. Eu am dat pe el cu tot cu suport 3.700 RON, acum e 2.800 fara suport e si pacat sa nu-ti iei daca ai bani de bagat in asa ceva.

Si Samsung se vede la fel de bine si Panasonic... conteaza si preferinta ta de marca. Cel mai bine vezi in magazin si formeaza-ti singur impresia nu mai lasa pe altii sa decida pentru tine (cu toate ca si magazinul e inselator pentru ca sunt diverse setari facute la tv, dar sper ca ai inteles ideea mea ).

Bafta.

8. #8 SP
    Member zaice's Avatar
    Multumesc tuturor de opinii.Am pus aceste intrebari ca sa vad daca mai tebuie si alte caracteristici pentru gaming si filme sa aiba un LCD(ma refer aici la unghi,la refresh etc.).Eu admir marca Panasonic,dar sunt deschis si altor pareri.Am mai gasit un alt model http://www.panasonic.ro/Produse/Lcd-...lzd85/719.html cu o tehnologie de 100 mhz Motion Picture Pro 2.Diferenta dintre acest model si modelul prezentat anterior (http://www.panasonic.ro/Produse/Lcd-...80/717.html)pe langa alte mici diferente este aceasta de 100mhz,si sa nu uitam diferenta importanta este cea legata de bani (aprox 8 millioane) Astept si alte pareri in continuare legate si de alte modele.Multumesc anticipat.

9. #9 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    eu nu as merge nicidecum pe LG,doar pe Phillips si Sony cu Bravia engine 2.Din cate am mai auzit doar firmele astea produc paneluri care se vad exceptional.
    Si eu am de un an jumate TV LCD PHILIPS 107 cm (cand l-am luat am dat pe el 40 mil. dar au mai scazut preturile de atunci)se vede la fel ca in prima zi...pe viitor imi doresc o plasma full hd

http://www.magazine-online.ro/ca-net...5322-10--87778

10. #10 SP
    Member slabunator's Avatar
    singurul sfat pe care ti-l dau e sa iti iei doar tvuri care au ajuns cumva la pret de stationare. altfel o sa tampesti .cand te plimbi linistit prin magazin peste vreo 6 luni si vezi ca tvul, relativ nou pe care il ai s-a ieftinit cu vreo 7 milioane si ca intre timp s-au scos alte televizoare considerabil mai bune cu preturi mai mici o sa te simpti aprope, inselat.

asta e, daca ne trebuie hai definisan

sony bravia de 82 hd ready, contrast 15000:1 e acum 18 milioane la domo .mai au ei o promotie pana in februarie parca, daca duci orice televizor, functional,nefunctional ,rusesc, vechi, stricat, nestricat iti fac o reducere de 10% la orice lcd, iesi cam la 16 milioane si ceva. good deal dupa parerea mea

intrebare: poate sa imi explice si mie cineva ce-i cu tvurile hd ready de 1080p? am mai vazut specimene de genu si tot timpu m-am intrebat cum vine asta?

11. #11 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    singurul sfat pe care ti-l dau e sa iti iei doar tvuri care au ajuns cumva la pret de stationare. altfel o sa tampesti .cand te plimbi linistit prin magazin peste vreo 6 luni si vezi ca tvul, relativ nou pe care il ai s-a ieftinit cu vreo 7 milioane si ca intre timp s-au scos alte televizoare considerabil mai bune cu preturi mai mici o sa te simpti aprope, inselat.

asta e, daca ne trebuie hai definisan

sony bravia de 82 hd ready, contrast 15000:1 e acum 18 milioane la domo .mai au ei o promotie pana in februarie parca, daca duci orice televizor, functional,nefunctional ,rusesc, vechi, stricat, nestricat iti fac o reducere de 10% la orice lcd, iesi cam la 16 milioane si ceva. good deal dupa parerea mea

intrebare: poate sa imi explice si mie cineva ce-i cu tvurile hd ready de 1080p? am mai vazut specimene de genu si tot timpu m-am intrebat cum vine asta?
    nu exista HD ready cu 1080p, alea is FULL HD la rezolutia aia

12. #12 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Daca vrei high end sony nu lua seria V, ci incearca unul din modele W la care nu ai absolut nimic ce le reprosa

Eu iti recomand sa iti iei ce firma iti place ca pana la urma tot acolo esti!

13. #13 SP
    Member zaice's Avatar
    Dupa prospectarea pietii,in mare, am ales spre a supune parerii voastre urmatoarele 3 modele:

1.Panasonic - Romania -> Home Entertainment -> Televizoare -> LCD TV -> TX-37LZD85
    2.KDL-40W4000 (KDL40W4000) : TV ?i proiectoare : Sony
    3.LCD TV Samsung FullHD 40A656 la Domo.ro, LCD TV

2 si 3 au 102 cm,iar 1 are 94 cm,toate modelele sunt full hd.Astept parerile voastre,cat si alte sugestii de modele.Va multumesc anticipat!

14. #14 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Si eu am de un an jumate TV LCD PHILIPS 107 cm (cand l-am luat am dat pe el 40 mil. dar au mai scazut preturile de atunci)se vede la fel ca in prima zi...pe viitor imi doresc o plasma full hd

Lcd tv philips 42pfl5322/ 10 philips 42pfl5322/ 10

Superb LCD,sa-l folosesti sanatos.Daca ar fi sa alegi a 2 oara, ai alege o plasma?

15. #15 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Cu aceiasi bani nu imi i-au chiar ce vreau eu si nu as alege o plasma doar de dragul ca e plasma ci as alege o plasma cu Full HD din ultima serie Panasonic.Oricum LCD e un pas inainte cand mi-am luat LCD nic nu stiam ce e aia FullHD,am ales dupa brandul Philips.

16. #16 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by DraZziW View Post
    nu exista HD ready cu 1080p, alea is FULL HD la rezolutia aia
    are un prieten un LG la care scrie pe abtibild 1080p si un pic mai jos hd ready, si ma intrebam cum vine asta

17. #17 SP
    Admin MonkY's Avatar
    zaice: eu din cele 3 lcd-uri propuse de tine, as merge pe 40W4000 de la Sony. Desi la aceeasi bani as putea merge linistit pe un 42PY85 de la Panny. You know the drill

18. #18 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    are un prieten un LG la care scrie pe abtibild 1080p si un pic mai jos hd ready, si ma intrebam cum vine asta
    cred ca inseamna ca suporta inputuri 1080p nu ca televizorul in sine are rezolutia aia.

19. #19 SP
    Junior Member solary's Avatar
    Salutari, dupa cum vedeti si voi parerile sunt impartite asa ca pana la urma alegerea ii apartine 100% cumparatorului in tot ceea ce tine de produs ( detalii tehnice, pret, marca, model etc ) dar nu trebuie sa aruncam cu noroi in alte firme doar ca asa credeti voi ( poate ati avut doar voi o experienta neplacuta ) dupa cum spuneam eu am un lg si nu am nici o problema cu el si da e hd ready 1080p deci exista asa ceva nu cum spunea cineva mai sus ca nu exista, asta e diferenta dintre hd ready=1080p,i + rezolutie1366*768 si fullhd neaparat 1080p + rez 1920*1080. am un prieten care dupa ce mi-am luat eu lg-ul si-a luat un sony cu vreo 4 mil mai scump si se oftica ca nu se vede ca lg-ul meu + ca era doar 1080i si nu p, iar acum si-a luat in dormitor un lg. parerea mea e ca de multe ori platesti brandul si nu neaparat calitatea dar nu spun ca lg sunt cele mai bune ( clar exista lcd philips,samsung sony , mai bune ) dar facand un raport calitate-pret sunt cele mai avantajoase, si cineva mai sus spunea ca cei de la magazin mai fac niste setari in plus sau in minus ( depinde la ce modele vandute primesc comisioane mai mari ) deci sa nu te iei dupa cele din magazin si am vazut eu cum la un sony au bagat un film bluray ( se vedea oglinda ) si faceau comparatii cu celalate care era pe cablu analog zicand ca uite ce claritate. Sfatul meu eu sa fiti foarte atenti si analizati inainte sa faceti o investitie de cel putin 1800 ron de nevoile voastre si nu de ce va spun x sau y. Stima

20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    solary: sper sa lauzi la fel de mult acel lg ("hd ready = 1080p") si dupa a treia vizita la garantie. Bafta, si sper sa nu ti se intample. Pana atunci insa, hotaraste-te cu definitiile astea, ca e pacat !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast