Fuel/CoJ Bound in Blood( stiu ca sunt genuri diferite-imi plac amandoua genurile- dar nu stiu care sa il iau).?
Fuel/CoJ Bound in Blood( stiu ca sunt genuri diferite-imi plac amandoua genurile- dar nu stiu care sa il iau).?
Am o placa video Nvidia de 7300 DDR3 merita sa cumpar una de 8400 DDR2 ?Voi sunteti expertii va rog spunetimi!
nu se merita.mai bine iti iei Batman Arkam Asylum
COJ Bound in Bound, Killzone 2 sau InFamous?? (stiu ca infamous e diferit la gen de celelalte doua)..nu o sa joc deloc in multiplayer jocul aici ma refer la cele doua shootere.il vreau mai mult pentru single-player.
pai vrei sa o cumpari pentru jocuri sau.. adica diferenta este infima ,8400 este o placa slaba care vrei sa o cumperi gs sau gt? in orice caz pentru 50 lei in plus cumpara o 9400gt sau daca vrei ceva mai bun 8600 gt sau 9600 gt , daca vrei sa joci jocuri pe pc cu detalii bune ia-ti 9800 gtx la placa asta se simte o difereta fata de celalte, pe scurt nu are rost sa iti schimbi 7300 cu 8400 in scopul de a lucra operatii grafice avansate jocuri,3d max , etc. e ca si cand ai da un trabant pe o lada cu scopul de a prinde 200 km/h.
Killzone isi are tot farmecul in al juca online. Si din cate zice Quick si Coj tot asa e <_<
Infamous all the way![]()
erik m`am referit ca din spusele lui Quick coj tot online e frumos, nici gand ca ar fi peste kz2no way =D
Doua chestii total diferite si o decizie foarte simpla .
Daca iti place sa te joci psp daca nu ipod .
ps : daca incepi sa`l pui pe "daca " in fata tot pe ganduri vei ramane cu orice sfat pe care il vei primi .
Aa si daca te gandesti ca si pe ipod te poti juca tot nu se compara cu psp
Bookmarks