Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 492 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 9837

Thread: Decizii

1. #501 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Fuel/CoJ Bound in Blood( stiu ca sunt genuri diferite-imi plac amandoua genurile- dar nu stiu care sa il iau).?

2. #502 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    A doua varianta clar!

3. #503 SP
    Banned ResidentEvil's Avatar
    COJ

4. #504 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Fuel/CoJ Bound in Blood( stiu ca sunt genuri diferite-imi plac amandoua genurile- dar nu stiu care sa il iau).?
    Alege Motorstorm 2.

5. #505 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ce au zis ei

6. #506 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Call of Juarez clar. Fuel este o mare dezamagire

7. #507 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Cum oricum chiar credeam ca va fi (P.S. Eu sunt sceptic cu toate jocurile de curse)

8. #508 SP
    Member klausn's Avatar
    Am o placa video Nvidia de 7300 DDR3 merita sa cumpar una de 8400 DDR2 ?Voi sunteti expertii va rog spunetimi!

9. #509 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    CoJ Bound in Blood, am jocul este super mai ales modurile multiplayer Fuel... meh

.................................................. .................................................. ...........................................

Merita oare sa cumpar Wolfenstein ?

10. #510 SP
    nu se merita.mai bine iti iei Batman Arkam Asylum

COJ Bound in Bound, Killzone 2 sau InFamous?? (stiu ca infamous e diferit la gen de celelalte doua)..nu o sa joc deloc in multiplayer jocul aici ma refer la cele doua shootere.il vreau mai mult pentru single-player.

11. #511 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by ResidentEvil View Post

COJ Bound in Bound, Killzone 2 sau InFamous?? (stiu ca infamous e diferit la gen de celelalte doua)..nu o sa joc deloc in multiplayer jocul aici ma refer la cele doua shootere.il vreau mai mult pentru single-player.
    Pentru inceput eu zic sa iei Killzone.

Deci mie ce ziceti merita sau nu sa cumpar o placa video NVIDIA de 8400 DDR2? Am de 7300 DDR3

12. #512 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Klaus View Post
    Pentru inceput eu zic sa iei Killzone.

Deci mie ce ziceti merita sau nu sa cumpar o placa video NVIDIA de 8400 DDR2? Am de 7300 DDR3
    pai vrei sa o cumpari pentru jocuri sau.. adica diferenta este infima ,8400 este o placa slaba care vrei sa o cumperi gs sau gt? in orice caz pentru 50 lei in plus cumpara o 9400gt sau daca vrei ceva mai bun 8600 gt sau 9600 gt , daca vrei sa joci jocuri pe pc cu detalii bune ia-ti 9800 gtx la placa asta se simte o difereta fata de celalte, pe scurt nu are rost sa iti schimbi 7300 cu 8400 in scopul de a lucra operatii grafice avansate jocuri,3d max , etc. e ca si cand ai da un trabant pe o lada cu scopul de a prinde 200 km/h.

13. #513 SP
    altcineva mai are vro parere?

14. #514 SP
    Quote Originally Posted by ResidentEvil View Post

Killzone 2 este un must-have pentru orice detinator al consolei. Single e bun( e cam scurt), dar multi e excelent

15. #515 SP
    Member sentyno's Avatar
    Killzone isi are tot farmecul in al juca online. Si din cate zice Quick si Coj tot asa e <_<
    Infamous all the way

16. #516 SP
    Quote Originally Posted by sentyno View Post
    Killzone isi are tot farmecul in al juca online. Si din cate zice Quick si Coj tot asa e <_<
    Infamous all the way
    O fi CoJ bun online, dar nu depaseste KZ2

17. #517 SP
    Member sentyno's Avatar
    erik m`am referit ca din spusele lui Quick coj tot online e frumos, nici gand ca ar fi peste kz2 no way =D

18. #518 SP
    Banned sisu2005's Avatar
    salut
    ipod touch sau psp 3000 ?

19. #519 SP
    Member klausn's Avatar
    Quote Originally Posted by sisu2005 View Post
    salut
    ipod touch sau psp 3000 ?
    Eu zic sa iti cumperi Ipod Touch

20. #520 SP
    Member sentyno's Avatar
    Doua chestii total diferite si o decizie foarte simpla .
    Daca iti place sa te joci psp daca nu ipod .
    ps : daca incepi sa`l pui pe "daca " in fata tot pe ganduri vei ramane cu orice sfat pe care il vei primi .
    Aa si daca te gandesti ca si pe ipod te poti juca tot nu se compara cu psp

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 492 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast