Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 23 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 448

Thread: Fifa 2010

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Fifa 2010

jocul se va lansa pe 2 octombrie in state un pic mai tarziu in europa. mai multe detalii despre joc gasiti in urmatoarele articole.
    1) E3 Thoughts: "FIFA 10" for the PS3 and Xbox360 | News10.net | Sacramento, California | The Game Guys
    2) FIFA 10 Hands-On (Xbox 360)
    3) FIFA 10 - First Look Preview - TotalVideoGames.com
    si un video foarte interesant The Eurogamer TV Show: FIFA 10
    Attached Images Attached Images fifa_2010.jpg

2. #2 SP
    Member octav's Avatar
    foarte misto...e un must-buy pt mine. apropo o sa fie sau nu liga romaneasca?

3. #3 SP
    Member Energizer's Avatar
    Doar zvonuri pana acum.Nu cred ca o sa bage liga 1 pt ca din pacate la noi se "cumpara" jocurile de pe torrente...eu sper ca da dar nu cred.

4. #4 SP
    Member octav's Avatar
    de unde stii ca se iau jocuri dupa torrente? eu in viata mea nu mi-am modat consolele si nu am jucat jocuri piratate pe ele, chiar daca am pana acum 9 jocuri in total. mai bine 9 originale decat 100 piratate. si nu sunt singurul, te-ai mira sa vezi cati bani scot magazinele din jocuri

5. #5 SP
    Member dexx's Avatar
    Hmm , am auzit ca C.Ronaldo se transfera la Real Madrid ?! Anyway , sper ca o sa fie mai bun decat pes10 .

Cat despre Liga Romaneasca , nu prea cred ca o sa apara , dar este bine venita pentru toti

6. #6 SP
    Member octav's Avatar
    da, s-a transferat pentru 93 de milioane de euro

7. #7 SP
    eu ziceam in general...nu zic ca nu se cumpara dar multa lume prefera sa traga de pe trackere.
    Parerea mea este ca pe console se cumpara mai mult decat pe pc...in the end...tot mai bine e sa ai 9 jocuri ORIGINALE decat 100 piratate..

8. #8 SP
    Member octav's Avatar
    10 cu cel de luna asta

9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sunt zvonuri despre C.Ronaldo la Real de un an si ceva.
    Nu cred ca o sa bage Liga 1. Pe langa faptul ca nu se prea cumpara jocuri, nu avem performante bune in ultimul timp.

@octav11: Majoritatea persoanelor de pe acest forum cumpara originale sau cel putin 50-60%, dar pe acest forum nu sunt nici 10% din gamerii romani. Un exemplu concret sunt scolile, unde desi sunt multi care se joaca, extrem de putini cumpara acele jocuri. Din pacate asta e Romania, parca rata pirateriei e 60-70%, daca nu e cumva mai mare

Singurul joc Fifa care l-am jcuat pe PS3 e Euro 2008. Pot spune ca mi-a placut destul de mult, inca-l mai joc cu prietenii

LE: Nu stiam ca s-a transferat la Real. Nu am mai urmarit de mult stirile sportive. Acum Real are o super echipa: C.Ronaldo si Kaka sunt 2 dintre cei mai buni fotbalisti din lume

10. #10 SP
    Member octav's Avatar
    zvonuri? pe site-ul lui man. united a aparut stirea cum ca ronaldo a fost transferat la r. madrid...site-ul clubului nu are cum sa minta...de asemenea ronaldo s-a luat in gura cu fanii lui manchester, plus ca toate ziarele din lume au spus ca ronaldo a fost transferat la madrid. so...

11. #11 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Ronaldo e la Real,stie asta toata lumea...

12. #12 SP
    Member octav's Avatar
    toata lumea careia ii place fotbalul....

13. #13 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Sunt zvonuri despre C.Ronaldo la Real de un an si ceva.
    Nu cred ca o sa bage Liga 1. Pe langa faptul ca nu se prea cumpara jocuri, nu avem performante bune in ultimul timp.

@octav11: Majoritatea persoanelor de pe acest forum cumpara originale sau cel putin 50-60%, dar pe acest forum nu sunt nici 10% din gamerii romani. Un exemplu concret sunt scolile, unde desi sunt multi care se joaca, extrem de putini cumpara acele jocuri. Din pacate asta e Romania, parca rata pirateriei e 60-70%, daca nu e cumva mai mare

Singurul joc Fifa care l-am jcuat pe PS3 e Euro 2008. Pot spune ca mi-a placut destul de mult, inca-l mai joc cu prietenii

LE: Nu stiam ca s-a transferat la Real. Nu am mai urmarit de mult stirile sportive. Acum Real are o super echipa: C.Ronaldo si Kaka sunt 2 dintre cei mai buni fotbalisti din lume
    nu cred ca e vorba de piraterie...uite sunt tari ca Rusia, Argentina, Ucraina despre care sunt sigur ca ar fi mai multa lume care cumpara FIFA original decat Cehia de exemplu. Cred ca e vorba mai mult de licente .

14. #14 SP
    Member Nightfly's Avatar
    Macar sa bage echipele care joaca in Euroleague si Champion's League: Urziceni, Timisoara, etc...

15. #15 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Nightfly View Post
    Macar sa bage echipele care joaca in Euroleague si Champion's League: Urziceni, Timisoara, etc...
    corect. oricum in 09 puteau sa bage echipele care au fost in grupele CL: Steaua, CFR, Shahtior etc.. Probabil tot probleme cu licentele...si sa-l schimbe pe Murgu

16. #16 SP
    Murgu trebuie sa plateasca la chelsea daca vrea sa fie Mutu

17. #17 SP
    Member ciypriyan's Avatar

18. #18 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Bine ca or putut vorbii 10 minute dar nu au putut arata 10 secunde de gameplay.

19. #19 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    FIFA 10 New Features Revealed : BeefJack
    The football season is over and so our attention is turned to the virtual football world. FIFA and PES are set to battle it out once again and FIFA are getting ahead with a list of new features and improvements. We�ve summarised a 2,000+ word report on the game and brought you the most stand-out features, here goes:
    -----------------------------------
    FIFA 10 Website Now Up: Has Countdown | LVLONE
    The new FIFA 10 website is now up and running. This new site features an opening menu, prompting you to select your country. The home page for the site itself has a countdown to the games release, which is August 19th, 2009.
    -----------------------------------
    Peter Moore Expects 90 Per Cent Rating For FIFA 10|IncGamers

The head of EA Sports, Peter Moore, expects the upcoming version of FIFA to achieve an average review rating of 90 per cent.

20. #20 SP
    Member oBL1O's Avatar
    A doua stire de mai sus e eronata.

As it seems people are still getting confused with this and spreading false information, the countdown on the FIFA 10 website is to the K�ln gaming event and is not a countdown to a FIFA 10 demo or the game itself being released.
    Clearing up the FIFA 10 website countdown - Electronic Arts UK Community

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 23 1 2 3 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks