�ncepe cu Dragon Ball si Dragon Ball Z! acelea doua sunt anime-uri care sunt obligatorii pentru oricine...sau orice anime din seria anii '90...
�ncepe cu Dragon Ball si Dragon Ball Z! acelea doua sunt anime-uri care sunt obligatorii pentru oricine...sau orice anime din seria anii '90...
Singurul lucru bun la Bleach sunt primele doua sezoane pana se termina toata povestea cu Rukia dupa care se duce pe apa sambetei... Naruto nici nu ma exprim DBZ wanna be... DBZ sincer nu mi se pare sa corespunda cu cerinetele lui deloc.
Avand in vedere cerinetele tale slabunatorule, asta ti-as recomanda: Chrono Crusade, Samurai 7, Berserk (pe care tocmai l-am vazut si eu superb), Appleseed (2004), Black Lagoon, Blassreiter, Darker than Black, D.Gray-man, Full Metal Alchemist si dupa o pauza de un alt anime (ptr umpic de diversitate) Fullmetal Alchemist: Brotherhood (de la ep 15 sunt total diferite plus ca Brotherhood este mai fain parerea mea), Ga-Rei: Zero, Gantz, Hellsing, Innocent Venus, Juuni Kokuki (twelve kingdoms), Madlax, Majutsushi Orphen (sunt doua sezoane dar prefate ca al doilea nu exista), Spice and Wolf (nu prea este actiune in acesta deloc dar este superb), The Third - Aoi Hitomi no Shoujo, Trigun, Trinity Blood, X.
Numai astea imi vin acuma in minte...
Am vazut mai demult (amu vreo 10 ani) Dragon Ball-urile, Digimon si ceva cu un jucator de forbal japonez
Imi place la japonezi starea de spirit, atmosfera si imaginatia. Uneori astea degenereaza in aberatii si cretinii, chestiile simpatice devenind stupide. Cu niste c0aie si atitudine ar iesi ceva foarte frumos.
Nopai.. amu am din ce alege
---------- Post added 03-10-2010 at 12:27 PM ----------
O sursa de unde pot lua sau viziona direct serialele? cred ca incep cu samurai 7
sursa mea: Watch Anime Online | English Dubbed / Subbed Episodes . enjoy
![]()
si strike ai mentionat ca la bleach dupa primele 2 sezoane si-a pierdut din farmec . dupa salvarea lui rukia a fost pauza aia cu bountsda dupaia serialul a devenit de-a dreptul ireal
. Deci de la sezonul 4 sau 5 incolo a inceput adevarata nebunie Bleach
![]()
. That's the best part if you ask me
si btw eu azi m-am apucat de Tenjou Tenge ... pare destul de interesant si asta. stiu ca am vazut acu 2-3 ani niste AMV-uri din animeu-ul asta .
ieri am terminat si Tenjou Tenge ...desi nu mai erau episoade pe animefreak.tv , ceva imi spune ca seria nu se termina (povestea se termina mult prea brusc ..dar din cate am vazut , Tenjou Tenge nu se afla pe lista de ongoing anime ) . merci strike. Mi-a placut f mult serialul (l-am vazut tot in 4 zile parca ) . Avea batai destule , violenta destula , boobs and all the other things
. Ce imi mai recomanzi mestere ?
Acuma daca nu ma joc pe consola , macar sa ma uit la anime-uri
. nu ?
^Daca vrei ceva pe aproape atunci uitate la ikkitousen (in momentul actual sunt 4 sezoane) fanservice excesiv actiunea este buna iar cu story/plot-ul mai ales in al doilea sezon nu sta rau fiind o ecranizare moderna a operei: Romance of the Three Kingdoms. Si a da, sa faci rost de versiunea DVD ca sa nu ai probleme cu cenzuriile.
Cat despre Tenjou Tenge seria are 24 de episoade si mai sunt 2 ova-uri nu ca ar fii conclusive... dar ma rog... daca vrei mai mult va trebui sa apelezi la manga.
Blah..nu prea mi-a placut tenjou,mai ales din cauza vocilor enervante.Incearca sa te uiti la darker than black tudorane![]()
Mi-am adus aminte de anime-urile vechi.
Macron 1:
Pacat ca nu este de gasit complet...
Saber Rider:
La acesta ma uit dupa ce termin cu Dragonar![]()
Grendizer:
Vai cat mi-a placut acesta.
mi-a trecut si mie prin acum acum cateva minute sa caut un thread de genul asta.nu am stat sa citesc prea multe post-uri dar pentru cei care nu stiu si in caz ca nu s-a precizat pe 23-24 octombrie o sa fie conventie de animeuri nijikon la palatul copiilor(can't wait for it)![]()
Dupa cum spune si GrimmjowNo6, weekend-ul asta este Nijikon 2010 ! Toate informatiile despre Niji pe puteti gasi pe site-ul nostru : Nijikon 2010 [conventia fanilor anime din Romania] :: 23 si 24 Octombrie la Palatul Copiilor, Bucuresti !
Ar fii o chestie daca am putea sa facem o mica intalnire pentru iubitorii de anime de pe CG ! Chiar mi-ar placea acest lucru ! Eu o sa va astept la ora 14:00 in fata la Palatul Copiilor ! Numarul meu de telefon este 0753018333 !
PS-> Vine si Ronan !
For Ronan : Te astept acolo daca vrei sa iti imprumut masca de Anbu!
eu de la 12:30 sunt acolo cu niste colegi... poate ne-om vedea
---------- Post added 23-10-2010 at 08:32 PM ----------
proaspat intors de la Nijikon. ce pot sa zic, e prima oara cand merg la asa ceva, mi s-a parut destul de interesant, concursul de consplay si amv-urile mi-au placut mult desi au avut parti slabe (amv cu hannah montanasi la cosplay cativa membrii din juriu erau incompetenti). venisem la mine cu vreo 70 de lei sa-mi tot cumpar dar nu am prea avut ce
(ma asteptam la ceva tricouri gen I *heart* nijikon sau chestii de-astea, dar erau numai brelocuri, portofele, jucarii de plus si pachete de magic:the gathering.
poate mai merg si maine, nu stiu sigur, avand in vedere ca va trebui sa merg singur![]()
Printre cele mai faine scene mecha (cel putin pentru mine):
(se poate intampla sa se blocheze daca ii pe 360p schimbati pe 480p mai bine)
Am de gand sa revizionez seria, de cand l-am vazut prima oara prin 2007 m-am indragostit de el, tot revizionez an de an (de mai multe ori), seria asta este favorita mea.
PS: primul mech este de unde mi-a venit inspiratia pentru nick.
Partea faina la el este ca mecha nici macar nu este punctul lui forte, plot-ul/story-ul, muzica si character development-ul mai ales ca se observa impactul pshihologic pe care razboiul il are asupra personajelor cum nu am mai vazut in nimic pana acuma... modul in care poate arata sentimentele traite de un personaj impreuna cu muzica este de a dreptul fenomenal, un mic exemplu:
MEGAVIDEO - I'm watching it@@AMEPARAM@@value%3D%22http%3A%2F%...egavide o.com%2Fv%2FJBQEIINEe4a3a2619bda74c9ededbceab5143a9b@@A MEPARAM@@JBQEIINEe4a3a2619bda74c9ededbceab5143a9b
De la 00:16 (adica minutul 16)
---------- Post added 30-11-2010 at 09:08 PM ----------
Dupa cum am spus am inceput sa revizionez, nici macar nu clipesc cand ma uit la el tocmai am vazut primele 2 episoade la fel de mult imi place ca prima oara.
Op-ul superb:
Mobile Suit Gundam SEED OP 1 : Invoke on Yahoo! Video
![]()
Stie cineva unde pot vedea Pokemon DP Sinnoh League Victors ? fara AnimeFreak stiu de mult siteul , il pun doar in engleza eu vreau sa vad in jap. pentru ca la americani s-a ajuns doar pana la ep. 26 sau ceva de genu ...
azi m-am apucat sa ma uit la Full metal alchemist. Parerea mea? Vai de capu meu ce tare ii![]()
![]()
. Nu stiu de ce da ma da pe spate
. Desi acuma imi vine sa dau cu pumnu in calc pt ca trebuie sa astept o ora ca sa ma uit in continuare la ep 3 (mai nou pe animefreak.tv dupa 2-3 ep trebuie sa faci o ora pauza ca sa te uiti in continuare
).
Am cautat pe youtube tot felu de opening-uri si si astea m-au dat pe spate (mai ales primul). Da am o intrebare: e vreo diferenta intre Full metal alchemist si Full metal alchemist brotherhood ?
Da mare diferenta, brotherhood se tine dupa manga, dupa la episodul 15 (brotherhood) sunt total diferite. Dupa ce termini de vizionat anime-ul sa vezi filmul si dupa Brotherhood. Brotherhood de asemenea mi sa parut mult dar mult mai fain ca si FMA.
Ma gandesc sa revizionez Chrono Crusade o adevarata capodopera si acuma mi se pare unul din cele mai bune anime-uri ce le-am vazut.
Eu ma uit la Naruto , Dragon Ball Z (Anime-ul meu preferat) , FullMetal Alchemist , Bleach , Yu-Gi-Oh...Problema e ca sunt prea multe episoade si nu ma pot uita la toate .![]()
Tocmai am terminat de vizionat intreaga serie Sakura Wars, imi aminteam vag de cand am vazut pe axn seria tv ca mi-a placut mult, dar nu stiu cum de nu m-am mobilizat pana acuma sa o revad, ma bucur totusi ca m-am mobilizat, este in mod sigur si absolut seria mea favorita, pur si simplu pentru mine a fost perfecta. Chiar si in ciuda faptului ca unele caractere contineau elemente generice (strong girl, genius girl, clumsy girl, etc) au reusit sa faca fiecare caracter unic cum nu am mai vazut, vocile pure gold dau cu adevarat viata caracterelor. Strong male lead, serios cam toate personajele principale masculine in anime au deficiente intr-un sector sau altul, nu ma intelegeti gresit tipul nu este perfectiunea intruchipata dar este un soldat bun, muncitor, modest si intelegator, perfect in rol de comandant. Este cred ca prima serie anime in care imi plac toate caracterele.
Op-ul seriei TV:
Divizia de la Paris care apare in OVA-urile Sakura Wars Ecole de Paris si Le Nouveau Paris:
Si Sakura Wars The movie:
Nu am clipit la filmul acela nici macar la genericul de final ... superb a fost.
Acesta a fost un anime care sincer mi-as fii dorit sa nu se termine niciodata l-as putea viziona o vesnicie, nici nu mai tin minte de cat timp nu mi sa mai intamplat sa imi placa ceva asa demult.
Bookmarks