Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 62

Thread: SkyShowtime

  1. #41 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Se pare ca exista un mega serial pe platforma asta. E vorba de Yellowstone. De la el au derivat 1883 si 1923, alte doua mini seriale foarte bune. Am inceput cu 1883, si e ...wow. Pt fanii western il recomand nu doar eu ci notele de pe imdb.

  2. #42 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Da, exista.
    Dar...ca marea majoritate a serialelor de pe aceasta platforma, nu e intreg. Din sezonul 5 sunt doar 5 episoade din 9 aparute. Tulsa King la fel, 5 din 9. La alte seriale sunt lipsa sezoane intregi.

  3. #43 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu a întrebat nimeni la customer support de ce lipsesc episoade? Sunt curios ce explicație au. Sau daca exista customer support.

  4. #44 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    pt episoadele lipsa folositi cu incredere arhiva rar bulgareasca

  5. #45 SP
    Junior Member gabyantip's Avatar
    Poate nu ați observat, dar apare câte un episod pe săptămână, pentru seriale ca Tulsa King, Yellowstone, sez. 5, 1923..etc

  6. #46 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Pai nu e normal, de vreme ce Tulsa King a incheiat sezonul pe 8 ianuarie, iar ultimul episod aparut din Yellowstone a fost pe 1 ianuarie. Adica aproape 2 luni. Faci asta cu un episod pe saptamana, cand serialul e in desfasurare. Ca HBO sau altii. Si hai sa zicem ca ar fi ok, dar ce te faci cu zecile de sezoane ale altor seriale, care nu exista pe platforma? Incepi sa zicem, Chicago PD, NCIS, sau altceva si constati ca nu au decat jumatate din ce a aparut, sau mai putin. Si partea proasta e ca nu ai ce sa faci sau cui sa te plangi.

  7. #47 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Cred ca doar serialele care inca se filmeza au episoade "lipsa". Si lipsa e in sensul ca ultimele episoade nu sunt aparute in secunda doi cand apar in state. Fix pix, mare scofala. De parca nu poti dormi noptile ca nu il vezi exact atunci si nu sunt alte n-spe mii de alte chestii de vizionat.

  8. #48 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Daca te referi la sezoane in curs, da, nu e o problema, eu oricum astept sa se termine si dupa aia ma apuc de el. Dar socoteala asta nu mai e valabila cand sezoanele sunt incheiate de mult.
    Doar la o prima privire pe platforma, Seal Team are doar un sezon din 6, The Good Fight - 4/6, Gangs Of London - 1/2, NCIS - 6/20, Chicago PD - 5/10, Chicago Med - 4/8 si sunt multe in aceasta situatie. E adevarat ca sunt si serii intregi, dar putine.

  9. #49 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Probabil ca vor fi adaugate in timp si restul episoadelor la serialele de succes - e foarte ieftina varianta cu SkyShowtime. Ca alternativa, sa vizionezi Yellowstone cu abonament (fara descarcari din „arhiva bulgareasca”), pana acum, trebuia sa ai Prime Video pe Uk si abonament la Paramount + si VPN - cam 20 euro pe luna total doar astea.

    Pe mine ma enerveaza calitatea imaginii la Sky - e un fullhd si sunetul la mine e stereo - nu stiu daca e de la aplicatia de LG sau asa e peste tot.
    Netflix, Disney, HBO merg toate 5.1 in 4k (DV unde e)

  10. #50 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    Da, e doar FHD. In ceea ce priveste sunetul, vezi daca te ajuta ce zic ei aici: https://www.skyshowtime.com/ro/help/...by-digital-5-1

  11. #51 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca la acele episoade lipsa, e doar o problema de subtitrare... si nu vor sa-i dea drumul pana nu au gata subtitrarile. Pentru ca de licentiere nu cred ca e problema, odata ce au deja mare parte din serial.

  12. #52 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    E posibil si asta. Pe de alta parte, cred ca sunt si filme fara subtitrare in romana, nu am verificat, dar Jason Bourne e unul dintre ele, stiu sigur, am revazut seria zilele trecute.

  13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Le mai scapă și lor. Vorba aceea, se întâmplă până și la Netflix, după atâta amar de vreme în România.

    Btw, foarte interesant aici, referitor la subtitrări, e cât de bine stau frații noștri bulgari. De exp. pe Apple TV, chiar dacă nu există oficial la noi (eu folosesc contul de US), cam TOT ce am verificat la ei, are subtitrări și în bulgară. Română, aproape DELOC...

  14. #54 SP
    Manager paul's Avatar
    Daca va apare pretul intreg folositi codul "ROHPFL2023CS".

    Noutati in martie 2023:
    Attached Images Attached Images 17976076671064690640.jpeg

  15. #55 SP
    Manager paul's Avatar
    Promotie la abonamente:
    - 15,50€ - 6 luni
    - 30,99€ - 12 luni
    https://www.skyshowtime.com/ro/plans

  16. #56 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Am primit si asta pe 28 Februarie; posibil ca actuala promotie sa fie legata.
    Stimate abonat,

    Începând cu data de 23 aprilie 2024, vă oferim mai multă flexibilitate în ceea ce privește abonamentele SkyShowtime, prin cele două tipuri de abonamente care vor fi disponibile: Standard Plus este noul nume al abonamentului dvs. existent, respectiv Standard cu reclame, este abonamentul noul lansat.

    Pe scurt, abonamentul Standard cu reclame are tot ce atrage spectatorii la SkyShowtime, la un preț mai mic decât Standard Plus, cu reclame intercalate. Abonamentul Standard Plus nu va avea reclame.*

    Dacă doriți să vizionați în continuare titlurile SkyShowtime fără reclame și fără întreruperi*, nu trebuie să faceți nimic. Abonamentul actual va trece automat la noul nume Standard Plus în data de 23 aprilie 2024, iar plățile se vor încasa automat prin modalitatea de plată actuală.

    Scopul nostru a fost întotdeauna să oferim o experiență premium la un preț avantajos. În acest context, oferim din ce în ce mai mult conținut de calitate superioară prin platforma noastră, inclusiv mai multe filme de mare succes, direct din cinematografe, dar și mai multe seriale noi și exclusive. De asemenea, oferim o listă din ce în ce mai mare de titluri SkyShowtime Originals, inclusiv locale.

    În urma acestor schimbări prețul abonamentului dvs. lunar sau anual Standard Plus va crește.

    Începând cu prima dată de facturare programată în sau după 23 aprilie 2024, abonamentul dvs. lunar sau anual va trece la noua structură de prețuri și va crește după cum urmează:

    Lunar
    Curent: 3,99 € pe lună
    Începând cu 23 aprilie 2024: 5,99 € pe lună

    Anual
    Curent: 30,99 € pe an
    Începând cu 23 aprilie 2024: 46,99 € pe an

    Dacă abonamentul dvs. expiră înainte de 23 aprilie 2024, aceste schimbări nu vă vor afecta. Dacă beneficiați de o ofertă activă, vom onora promisiunea din aceasta în toată perioada rămasă a ofertei.

    Trebuie să continui cu planul Standard Plus?
    Dorim să aveți un abonament care să vă mulțumească și înțelegem că puteți dori să treceți la noul abonament Standard cu reclame pentru a avea acces în continuare la aceleași titluri de divertisment extraordinare, la un preț mai mic decât cel al abonamentului Standard Plus.

    Alternativă: dacă nu sunteți de acord cu aceste schimbări, puteți să vă anulați abonamentul SkyShowtime accesând pagina Cont și dezactivând reînnoirea automată, înainte ca schimbările să intre în vigoare.

  17. #57 SP
    Member olteanug's Avatar
    Dacă tot crește abonamentul, poate mai modernizează și ei interfața.
    E prea de anii 2000.

  18. #58 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Da, au marit cu 50% toate abonamentele se pare.
    Si eu am primit email:

    ".....Începând cu prima dată de facturare programată în sau după 23 aprilie 2024, abonamentul dvs. lunar va trece la noua structură de prețuri și va crește după cum urmează:

    Abonamentul lunar Jumătate de preț pe viață
    Curent: 1,99 € pe lună
    Începând cu 23 aprilie 2024: 2,99 € pe lună
    ".

  19. #59 SP
    Member olteanug's Avatar
    Și poate mai adaugă filme. Adică, tot ce a fost făcut de Paramount, nu cu porția - o lună ne dă filmul/serialul X, iar în luna următoare îl scoate ca să ruleze filmul/serialul Y.

  20. #60 SP
    Manager paul's Avatar
    In abonamentul TV digital DIGI s-au lansat SkyShowtime 1 HD (pozitia 110) si SkyShowtime 2 HD (pozitia 111). Pana pe 15 iulie, accesul este gratuit. De asemenea, se ofera un voucher (se genereaza din contul DIGI) pentru platforma de streaming SkyShowtime, ce ofera echivalentul abonamentului Standard Plus, valabil tot pana pe 15 iulie.
    Quote Originally Posted by RCS&RDS
    SkyShowtime 1 - este locul serialelor și filmelor iconice de la Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime și Peacock. Urmărește cele mai noi blockbustere, seriale exclusive și documentare, precum și cele mai îndrăgite filme de familie din toate timpurile. Disponibil pe poziția 110 SkyShowtime 1 HD, din grila digitală DIGI și în platforma DIGI Online, 24/7.

    SkyShowtime 2 - aduce o varietate largă de conținut pentru întreaga familie. Pe parcursul zilei, cei tineri se vor bucura de filme pentru familie și programe pentru copii, iar seara este plină de comedii, drame, thrillere și filme de acțiune pentru toate gusturile. Disponibil pe poziția 111 SkyShowtime 2 HD, din grila digitală DIGI și în platforma DIGI Online, 24/7.

    SkyShowtime - noile serii și filme au premiera pe serviciul de streaming apoi la câteva săptămâni după premiera lor sunt disponibile și pe canale SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2. Pe lângă premiere, poți urmări o varietate largă de conținut de programe pentru întreaga familie.

    Accesul în platforma de streaming se face în baza unui cod voucher care poate fi accesat din contul de client DIGI și oferă acces fără cost la serviciul de streaming SkyShowtime, pentru clienții serviciului de cablu digital DIGI.
    Skyshowtime | DIGI (RCS & RDS)
    Quote Originally Posted by RCS&RDS
    DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.

    Începând din 25 aprilie 2024, DIGI - unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din România, va introduce întregul pachet de servicii SkyShowtime în grila sa de programe și va distribui canalele liniare premium SkyShowtime 1 HD (poziția 110) și SkyShowtime 2 HD (poziția 111) tuturor clienților care beneficiază de serviciul TV digital. Parteneriatul cu DIGI România reprezintă un punct de referință pentru Europa Centrală și de Est, marcând prima colaborare B2B derulată de SkyShowtime în această regiune.

    În cadrul unei campanii speciale de lansare, DIGI va oferi acces fără costuri suplimentare la portofoliul complet SkyShowtime pentru abonații care dețin serviciul de televiziune digitală, pentru o perioadă limitată de timp, până la data de 15 iulie 2024. După încheierea promoției, clienții DIGI se vor putea abona la serviciul SkyShowtime și vor putea alege dintr-o gamă de pachete avantajoase, ofertă care va fi anunțată în lunile următoare.

    Abonații serviciului TV digital vor avea acces cu autentificare la întregul conținut SkyShowtime, inclusiv la cele mai recente lansări cinematografice de succes de la celebrele studiouri de film Paramount Pictures și Universal Studios. În plus, vor putea viziona titluri importante ale serialelor exclusive de pe platformă, precum toate episoadele hitului global Yellowstone și spin-off-urile sale 1883 și 1923, alături de o selecție în continuă actualizare a serialelor originale SkyShowtime.
    SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România | DIGI (RCS & RDS)
    Attached Images Attached Images yxnopty5zmrhowm4mgrlnzlkodbkmmm1ztfmnjrkzda2y2e0.png xzetms5qcgcmagfzad0zodi5mwq1nduzy2u5n2e3mzgyzgzimdkwyti0mgm4yq-.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts