Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 37 of 37

Thread: PS3 Slim anuntat oficial

1. #21 SP
    Member zaice's Avatar
    Dat fiind faptul ca nu vor citi jocurile PS2 inseamna ca Sony are in intentie sa mai produca Ps2 slim si jocuri pentru el.Chiar ultimul aparut recent pentru Ps2 a fost G.I.Joe.Sunt convis ca exista imbunatatiri legate de sistemul de racire,consum etc.Si eu ma intreb ca si Atrium la ce pret va ajunge in Romania acest slim?

2. #22 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Faptul ca nu stie PS2 nu este un minus (cel putin asa consider eu) nici variantele 40-80 Gb nu citesc jocuri de PS2 si nu v-am auzit sa va plangeti...doar nu cumparati ps3 sa va jucati la jocuri de ps2...hai sa fim seriosi.Mie chiar imi place cum arata si sincer sa fiu mi-as dori sa-l am ...sunt sigur ca si multi dintre voi
    Ba as juca jocuri de PS2 pe PS3. As juca MGS si GOW pe care nu am avut ocazia sa le joc, mai ales ca aceste jocuri au primit/vor primi continuari pe PS3

---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------

Quote Originally Posted by zaice View Post
    Dat fiind faptul ca nu vor citi jocurile PS2 inseamna ca Sony are in intentie sa mai produca Ps2 slim si jocuri pentru el.Chiar ultimul aparut recent pentru Ps2 a fost G.I.Joe.Sunt convis ca exista imbunatatiri legate de sistemul de racire,consum etc.Si eu ma intreb ca si Atrium la ce pret va ajunge in Romania acest slim?
    Consuma cu 34% mai putin.
    Pretul cred ca va fi in jur de 1300-1400ron

3. #23 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Corect,eu am ps3 de 60Gb si nu am jucat nici un joc de ps2.Grafica deja imi displace.Cat despre slim,sunt convins ca va avea fanii lui.Ramane de vazut.

4. #24 SP
    Member steauacroitoru's Avatar

5. #25 SP
    Member verde's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    ps3 slim arata mai..feminin
    si mai ieftin

6. #26 SP
    Banned doink's Avatar
    PS3 Phat e pentru cei puternici

7. #27 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    doink, nu clocoti prea tare ca o luam de la capat, bine?

8. #28 SP
    Junior Member ROBMEN's Avatar
    Best man " DeianD " subscriu !!

9. #29 SP
    Junior Member CERBUU's Avatar
    Sunt curios daca o sa-l avem in piata pana pe 11. Cred ca magazinele care au stoc pe cel original nu o sa aduca slim in prima faza. Reducerea de 100 euro intra azi, teoretic, insa la noi n-a facut nimeni "update" la pret si Altex are o gramada pe stoc.

Ori reduci pretul acum, cat e momentum, cu 100 euro, ori mai incolo, cu 200, cand te va obliga concurenta care are slim in oferta.

As paria pe magazinele care nu au ps3 (inca), ex.: emag.ro.

Eu as vrea sa-l iau ok din Romania, insa daca se incapataneaza ai nostri nu am de ales decat sa iau din afara.

10. #30 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Sony lucreaza la PS3 Slim de 250 GB

Nici nu s-a lansat inca noul PS3 Slim de 120 gb ca deja s-a anuntat ca urmatorul model va avea un hard de 250 GB . Momentan nu stim pretul consolei , data lansarii sau daca va avea backward compatability .
    Se pare ca cei de la Sony ne uimesc tot mai mult si ne dau tot mai multe vesti bune pe zi ce trece .
    Pentru mai multe detalii dati click aici

11. #31 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oooh, looks nice. Arata mai bine decat clona aia chinezeasca de o vazusem prin diverse imagini si videos. Pacat ca e facut tot "rotunjit"... ar fi facut casa buna cu aparatele HiFi daca era si el mai normal. Oricum, numai faptul ca nu mai e "fingerprint magnet" si pentru unii e deja mana cereasca. Sunt curios daca in afara de consum vor introduce si un BluRay mai rapid

12. #32 SP
    Member Atrium's Avatar
    Ce-am vazut eu din pozele cu consola este amplasarea un pic aiurea a butonului de eject. Ma refer la faptul ca dupa ce ai apasat trebuie sa iei repede degetul sau discul se va lovi de el.

Cel putin asa pare din poze...

13. #33 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Eu nu inteleg asta cu "fingerprint magnet".Voi il tineti in brate sau il mangaiati toata ziua?La PSP intradevar este o problema ca-l ti in maini,dar nu vad cum este la PS3-ul vostru.
    Eu inafara de sters praful,nu pun mana pe el,iar pt conectat stick-uri am un prelungitor USB mic.

14. #34 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    Eu nu inteleg asta cu "fingerprint magnet".Voi il tineti in brate sau il mangaiati toata ziua?La PSP intradevar este o problema ca-l ti in maini,dar nu vad cum este la PS3-ul vostru.
    Eu inafara de sters praful,nu pun mana pe el,iar pt conectat stick-uri am un prelungitor USB mic.
    Tu nu, dar sunt destui care au mai multe locuinte si il muta dupa ei in functie de unde stau. Eu de exemplu il tot mut, ba il dau fratelui meu, ba il iau cu mine la casa de vacanta etc. Si deja arata ca si trecut prin razboi, plin de zgarieturi pe suprafata lucioasa.

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Voi ce credeti ? Care magazin din tarisoara noastra perfecta va respecta pretul de 300 Euro ? lol

Sa mor ca daca vad vreunul ii fac pancarta aurita cu "Best in Ro". Oricum, sincer nu ma astept sa gasesc asa ceva...
    Atrium, sari cu pancarta "Best in RO":
    eFlamingo - Consola pentru jocuri SonyPlaystation 3

Am sunat la ei si poti sa faci pre-comanda pe site, e 13mil. Faci acum comanda si te inregistreaza in sistem, au totul pregatit.
    ETA comunicat de ei: 07/09/2009.

Referitor la pret, au scazut ~86 euro, ajungand la ~307 euro (not bad, quite competitive).
    Eu am sarit si mi-am pre-comandat.

16. #36 SP
    Member Atrium's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post159121

Mersi mersi, da-l vazusem deja

Acum ma pregatesc sa o sculptez in marmura, doar sa ajunga din grecia halca. Cam tot prin 07 septembrie ajunge.

17. #37 SP
    Oho, dar s-a vorbit ceva! Am venit si eu cu "stirea".
    Mda, urmaream thread-ul care nu trebuie...

Sa zici daca ai nevoie de suflat in aur pe 7, stiu eu niste tigani aurari care dau aur ieftin. Manopera inclusa! Sa traim si sa vedem, desigur.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2