Xbox nu are nevoie de varianta slim pt reclama, oricum la vanzari de console si jocuri e cu mult peste ps3, probabil vor o mica schimbare
Xbox nu are nevoie de varianta slim pt reclama, oricum la vanzari de console si jocuri e cu mult peste ps3, probabil vor o mica schimbare
Pentru misto-uri nu avem warning/infractiuni, dar nu intinde coarda te rog...
Nu, dar daca nici limba romana nu o stie, nu prea are ce cauta printre consolisti, care mai trebuie sa stie si engleza foarte bine. Cine doreste sa-si bata joc de limba romana, vrea balci, manelisme, si alte d-astea... se poate muta linistit "d-aicea" pe forumuri mai permisive. Eventual pe forumurile de pe torrents de unde vad ca vin unele specimene...
Da, ma mai apuca din cand in cand, in special cand vad ca-si expun pareri tehnice si filozofice persoane care nu stiu sa scrie corect in limba materna.
Tot e bine ca au rezolvat in mare parte problemele cu RRoD. Iar de cand CPU si GPU sunt in acelasi chip, isi permit sa-l faca mai slim. Sa speram ca nu "reinventeaza roata" din nou si scot un sistem de racire slab sau prea zgomotos.
Nu cred ca de schimbare au nevoie... cred ca i se poate spune evolutie. Normal ca daca-si trec fab-urile pe tehnologie mai noua, practic trecerea la urmatoarea consola va fi mai putin costisitoare si cu mai putine probleme.
Asta inseamna ca se confirma faptul ca vor scoate anul asta super-chip-ul Valhalla (GPU+CPU in one). Astept cu interes mai multe informatii despre aceasta stire.
Si nu are nici o legatura cu PS3 Slim, chip-ul Valhalla este in proiect din anul 2008 si era planificat ca aparitie pentru toamna anului asta. Asa ca incetati cu fanboy-ismul.
Daca le iese cum trebuie aceasta revizie (asa cum si Jasper le-a iesit bine) cu siguranta vom avea parte de un XBOX360 mult mai fiabil.
Daca se adevereste, va fi ca la PS3 Slim. Scuipat, injurat, huiduit, dupa care, cumparat in cantitati industriale.Am un feeling ca vor sa combine cumva cu lansarea lui Natal, pentru o integrare mai buna.
We'll have to wait and see..degeaba spunem de acum ca "va revolutiona".Poate o sa ramana la stadiul de idee sau sa fie un pas inainte pentru M$oft..si nea' Billa.Oricum eu zic ca n-ar strica o evolutie a actualului XBOX360,au ce lucra la el.
eu zic ca xbox 360 n-are nevoie de versiune slim, nu e chiar asa nava spatiala (cum e ps3 normal)
le: ultima oara cand m-am apucat sa corectez lumea mi-au sarit toti in cap si m-am ales si cu ban![]()
E cea mai proasta idee...ever. XBOX 360 arata beton asa cum e acum, un slim i-ar fi prins bine primului XBOX, care arata execrabil, prea mare si urat. Insa XBOX360 e o reusita (dpdv al designului), cativa "necunoscatori" care au trecut pe la mine m-au intrebat ce "Apple" am pe masa![]()
Si iata cum au aparut si ceva imagini cu noua placa de baza (sau presupusa placa de baza, poate fi un beta sau un fake). Desi in prima poza se vede clar scris pe chip "Microsoft XBOX360" nu se poate confirma faptul ca sint reale insa totul e posibil.
Se pare ca Microsoft au renuntat la conectorul dedicat de HDD, noua placa de baza avind 2 conectori SATA interni, a aparut si un conector Optic intre conectorul de alimentare si cel video. E interesant cooler-ul (Cooler Master?) nu stiam ca Microsoft lucreaza cu integratori third-party. Asteptam cu interes sa se confirme sau infirme aceste zvonuri. Pentru mai multe informatii si poze detaliate dati click pe link-ul de mai jos.
Sursa GameSpot si Engadget.
http://www.engadget.com/2010/03/18/l...d-by-ben-heck/
tiberiu_sim: pare mai aerisita, dar din pacate aceea nu configuratie de "slim" 100%. In primul rand, pt. slim ar fi trebuit sa fie un sistem de heatpipes, sau un ventilator intr-un sistem tip "centrifuga" (ca la PS3), si sa duca aerul cald undeva in spate. Ma indoiesc profund ca ventilatorul acela va scoate aerul direct in sus, unde este unitatea optica...
La asta ma gindeam si eu, acel cooler e prea "infipt" pe MB, nu cred ca are cum sa fie configuratia finala. Din ce-mi dau eu seama pare destul de inalt si ventilatorul e prins de radiator numai in 2 suruburi, probabil o fi revizia finala a MB insa solutia de racire cu siguranta e doar de test.
Nu mai e asa mult de asteptat daca Microsoft se tine de termenul dat, noua revizie fiind anuntata pentru Q4 2010, cel mai probabil va fi lansat odata cu Natal-ul.
Pai,oricum,ar arata mai bine,dar tot Xbox este nu ?
Si in plus,e doar un zvon,nu date oficiale...
daca comparam presupusa placa de baza a viitorului xbox cu placa de baza a ps3-ului veti observa ca nu exista nici un heatsink in plus fata de cel de pe cpu,deci designul este din start prost,dupa parerea mea fiind posibilitatea unor probleme mai mari decat a renumitului rrod (macar heatsinkul cpu-ului sa aibe macar 4 heatpipe-uri)
daca asa se va prinde coolerul de placa o sa se poata upgrada masiv racirea. dar totodata este un sistem prost pentru ca daca se incalzeste prea tare acele cleme de plastic se fac maleabile si ies din prinderi.
Se pare că acesta este noul model slim despre care s-a zvonit, probabil aflăm cu siguranță azi la E3.
Sursa
Viddler.com - Rumor: Xbox 360 Slim Ad - Uploaded by Joystiq@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/60149f26/@@AMEPARAM@@60149f26/
Nu arata deloc rau, asta din reclama. La prima vedere, lipseste sfarsitul specific "Jump in"...
Nu prea poti vedea mare lucru din filmuletul asta. Nu prea pare slim, din cate vad eu. Oricum, bine ca au trecut la WiFi incorporat, este totusi un pas inainte. Oare vor da optiunea de a putea schimba HDD-ul cum poti la PS3 ?
Chiar sunt curios sa-l vad mai in detaliu. Asta daca nu este cumva fake filmuletul.
Vedem in 11 h, cand va incepe conferinta Microsoft. La 20:00 ora Romaniei.
http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/
Bookmarks