Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Dark Corners DLC pentru Gears of War 2

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Dark Corners DLC pentru Gears of War 2

Gears of War 2 a fost un succes fara indoiala si Epic vrea sa ne demonstreze acest lucru declarand ca ca jocul a vandut peste 5 milioane de copii. Cum celebreaza compania asta? Lanseaza un disc numit "All Fronts" la pretul de $20 care va contine jocul si toate DLC-urile de pana acum (Flashback, Combustible, Snowblind), dar in plus va include si noul DLC, DarK Corners.

Dark Corners este un DLC nou care va inclue sapte (!) harti noi de multiplayer si un nou capitol din campania single-player neinclus de la inceput intitulat "Road to Ruin". Capitolul ii va avea in rolul principal pe Marcus si pe Dom lucrand din nou in echipa impotriva locustilor din Hollow. Interesant insa este faptul ca sunt doua moduri de a juca acest scenariu: "guns blazing or in all-new stealth mode".

Discul va include pe langa joc, o tema custom pe Xbox 360, un poster, Strategy Guide si un intro video facut de Cliff Blezinski. "Dark Corners" va fi de asemenea valabil separat pe Xbox Live pentru 1600 de MS Points ($20 - acelasi pret).

De asemenea descrierile pentru fiecare harta in parte:

• Allfathers Garden: Onoreaza pamanturile sacre ale fondatorilor Coalitiei intr-o harta exploziva, unde armele puternice catalizeaza aceasta lupta.
    • Memorial: Situat langa Flacara Eterna, care aduce un tribut soldatilor cazuti pe camp, o lupta grea se va da langa Mormantul Necunoscutilor. Punandu-si la incercare abilitatile de flancare, luptatorii se vor lupta pentru BoomShot.
    • Sanctuary: Odata un pamant pasnic, tot ce a mai ramas este fiorul mortii. Bucura-te de un arsenal variat de arme in timp ce iti faci drum prin coridoarele stramte ale unui fost templu Locust.
    • War Machine: Hell Yeah! Mai are rost sa detaliez? De mentionat doar ca pe harta vor fi prezente Longhost, Mulcher (probabil in loc de Troika) si Boomshot (no Torque?).
    • Highway: Du lupta adanc in inima Hollow-ului Locust in acest complex sistem de pasaje intersectandu-se cu o autostrada subterana.
    • Way Station: O harta plina de soldati COG cazuti la datorie unde stealth-ul poate fi preferat in locul armelor de putere. O harta plina cu grenade ascunse asemenea unui camp minat.
    • Nowhere: Situat in mijlocul a ce a fost odata o destinatie a turistilor din desert obositi, pamantul este acum lipsit de viata. Foloseste bine Longshot-ul si poti castiga usor.
    Ultimele 3 poze reprezinta tema care va veni pe disc.
    Attached Images Attached Images marcus-theron-2009-04-14.jpg all-fronts-03.jpg all-fronts-01.jpg all-fronts-02.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    O da. Nici ca se putea mai bine. Ce spuneam si la stirea ultimului update. War Machine si totul este perfect. Din pacate, ma asteptam ca partea de campanie sa fie un prequel. Iar legat de stealth, cred ca se refera la stilul de lupta pe care Dom il are in sange pentru ca asa a fost antrenat. Commando style. In cateva cuvinte, o stire care pentru mine face tot

Edit: Ce fete au "fratii" Santiago in armura de lacusta
    Edit la edit: pacat ca suntem doar cativa care si achizitionam aceste DLC-uri si suntem blocati de jucam pe 6-7 harti mari si late.

3. #3 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    OMG War Machine !!!

4. #4 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu se stie vreo data cu aproximatie pentru lansarea DISCULUI?

5. #5 SP
    28 iulie

6. #6 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Sper să nu fie doar NTSC (remember Gears of War Refresh Disc?). Oricum, dacă e doar NTSC, DLC-ul se poate cumpăra de pe marketplace cu 1600

7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Happy, happy, joy, joy!
    Wooooooooo! De abia astept sa vad noile harti.

8. #8 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Jocul pentru care ma oftic ca nu am si un Xbox

9. #9 SP
    Member dexx's Avatar
    Astept . Apropo...am avut 42 days free gold odata , prin martie cred , am introdus codul si imi cerea sa downloadez niste harti pentru gow2 , si mi-a spus ca nu este valabil pentru Romania.....cel putin dark corners se poate downloada cu microsoft points

10. #10 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Si acelea costau MS Points si tot nu le puteai descarca, dar cu ajutorul unui VPN se poate.

Daca au scos arcul de pe War Machine, vai, ar fi...nasol rau .

11. #11 SP
    Count me in for the DLC

12. #12 SP
    Junior Member scroom's Avatar
    great news!!!

13. #13 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Super tare frate! Pacat ca nu o sa mai fiu in tara atunci, dar sper sa revin in forta de pe alte meleaguri. Anyways dis game RULZ!!

14. #14 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Ma bucur ca mi-am luat si xbox ! Oooo da genial deabea astept !

15. #15 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Jocul pe disc va costa numai 20$ si mai are si atatea xtras? Cam greu de crezut dar I guess we'll just have 2 wait and see...

16. #16 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    • Way Station: O harta plina de soldati COG cazuti la datorie unde stealth-ul poate fi preferat in locul armelor de putere. O harta plina cu grenade ascunse asemenea unui camp minat.
    Hmm, sper sa nu mearga prea mult in directia asta.

17. #17 SP
    Hai lasa, nu te speria. Ca nu or sa introduca ei "prone" ca sa te poti ascunde printre morti. Si oricum tu esti mortar man deci nu este o problema pentru tine.

18. #18 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Ii dau dreptate lui ''Dj Mo''. Nici eu nu cred ca o sa se bazeze foarte mult pe asta. Oricum ideea e geniala chiar o sa dinamizeze multiplayerul !

19. #19 SP
    ...chiar dacă n-are legătură cu DLC-ul (SinglePlayer). Vi-l imaginați pe Cole stealth? lol

[după c�teva ore de așteptat]:

Cole: ...that's it, i'm sick of this $@&t. I'm throwing this frag!

Baird: Shhhh...

Cole: ...say wha?

Baird: The mission, the mission...remember?

Cole: ...hey, don't sush me!

Baird: ...

20. #20 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by UrSuLeTzU View Post
    Jocul pe disc va costa numai 20$ si mai are si atatea xtras? Cam greu de crezut dar I guess we'll just have 2 wait and see...
    stirea a aparut pe www.xbox.com/us pretul e aproape sigur .....bineinteles in europa 20euro si in uk 20 lire.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast