Ce ti si cu printesele astea ... tz tz tz![]()
nu stiu daca e adevarat sau nu, avand in vedere sursa... dar: Ca-n filmele cu Stan si Bran! A adus-o acasa, au consumat impreuna mult alcool si apoi... Vezi cum a incheiat Messi noaptea 'turbata'
- www.sport.ro
Modelul argentinian Xoana Gonzalez a dezvaluit in presa cum s-a desfasurat ultima noapte in care a ajuns in apartamentul lui Messi.
Cand atmosfera atinsese punctul culminant, iar sticlele de bautura erau aproape golite, toata lumea prezenta la petrecere s-a gandit sa faca 'destrabalarea maxima'.
Messi s-a dus la dus la el in camera si si-a adus manetele de Play Station.
"Pacat ca era multa lume la el acasa, altfel as fi avut o sansa mare sa ajung in patul lui. Cu toate astea, ne-am simtit bine. Am dansat si ne-am jucat pe Play Station.", a povestit Xoana Gonzalez in presa din Argentina.
Are cineva idee daca imi pot recupera un cont de YT avand in vedere ca nu imi amintesc mailul sau parola, ci doar nick-ul?Aveam cateva chestii importante pe el si de cand am facut update la firefox mi-am pierdut cookies. Ce sa ii fac?
![]()
De descărcat și ascultat: Subcarpati � Downloadeaz (clic pe Download roșiatic, dreapta). Și de mers la lansare, doh.
Bookmarks