Ce jocuri Co-op si Co-op live stiti?Ca e plictisitor sa te joci singur si vreau sa imi cumpar de acuma numai jocuri co-op.
Ce jocuri Co-op si Co-op live stiti?Ca e plictisitor sa te joci singur si vreau sa imi cumpar de acuma numai jocuri co-op.
Cv gen Conan exista in Co-op?Am niste bani pe Mturk Amazon si vreau sa iau un joc co-op sa ma joc cu taicamiu.
chiar, sunt curios. se poate juca coop pe aceeasi consola ? sau doar pe xbl ? si aici ma refer la Gears of War, Army of Two...nu numai la Fifa si restu sporturilor ?
Gears of War 1 = Da
Gears of War 2 = Da (chiar si 9 bots in splitscreen versus pe orice mod)
Army of Two = Da
Kane and Lynch = Da
Left 4 Dead = Da
Castle Crashers = Da (pana la 4 players pe aceeasi consola si nu are nevoie de splitscreen)
COD 5 = Nu (numai pe XBL)
Halo 3 = Da
Looney Tunes = Da (dar e o porcarie de joc)
COD 4 = numai 1 vs. 1,no campaign
PGR 4 = Da (are splitscreen si e singurul joc racing care are in-car view si un nr. considerabil de AI in modul vs.)
Burnout Paradise = Nu
Ce frumos:X:X...Practic mi-ai facut lista cu jocurile care trebuie sa le cumpar acum.Falbe 2 se joaca numai co-op pe LIve nu?
Damn..am 3 gamepads si n-am incercat niciodata mai mult de 2.
Thank ya.
Kane n Lynch ar putea sa-ti dea dureri de ochi,camera e cam aiurea.Ce frumos:X:X...Practic mi-ai facut lista cu jocurile care trebuie sa le cumpar acum.
Left 4 Dead inca nu a aparut deci nu pot sa spun cat e de OK.
Restul...great stuff.Mai e nevoie sa spun Gears of War inca o data ?Ambele must buy,asap.
![]()
da Kane n Lynch e urmatorul care mi-l iau si Fable 2.Zici ca nu e ok camera?Sa ma uit pe youtube sa vad...
Uite aici o lista cu jocurile care au aparut, sau urmeaza sa apara si au co-op Co-Optimus.com - XBox 360 Co-Op Games Listing
Da. Si eu abia astept sa ma mai bat cu "femeia" pt aur si armuri
. N-am mai dat un asemenea duel de la Champions of Norrath
![]()
Bookmarks