Salutari
Se poate face cumva pe un jasper sa scot semnalul video prin HDMI pentru iesirea video(pt televizor HD) si sa scot cumva pe RCA semnalul audio pentru un sistem 5.1? La televizorul care il am folosesc cablu HDMI din iesirea HD a xboxului dar sunetul se aude stereo pe boxele TV-ului(TV-ul binenteles ca nu are iesire 5.1).
Ideea e ca eu am un sistem 5.1(acel Genius de 120w de lemn mai vechi) care are mai multe intrari pentru diferite surse dar nu are decat intrari anologice(RCA-3 pentru surse stereo, get tv-uri vechi si altele, iar 2 pentru surse 5.1-una din ele de cu 3 jack-uri de 3.5mm de casti folosita la PC iar cealalta de 5.1 cu intrari RCA de dvd player) si as putea sa il conectez prin cabluri RCA numai ca nu prea stiu cum. Singura idee care imi vine acum este sa las cablul HDMI pentru semnalul video si ori sa folosesc un splitter de HDMI+ un covertor HDMI>RCA pentru semnal audio(daca exista) ori sa folosesc un cablu de XBOX cu iesiri composite pentru audio+HDMI pt video, dar stiu ca nu merg folosite si cablul HDMI si cel XBOX impreuna pt ca iesirile sunt prea apropiate una de alta.
Intreb de varianta cu intrari RCA pe langa cablul HDMI pentru ca in caz ca nu imi ajung cablurile rca de la xbox pana la sistemul audio, pot folosi un alt sistem audio care are numai 1 set de intrari RCA( e unul venit bundle cu un DVD player).
Mersi si sper ca nu v-am incurcat cu mini romanul care l-am scris mai sus![]()
Bookmarks