Merci Boghy02 pt codul zavvi, l-am folosit eu!
Cod nou TheHut 11% (expira astazi)
Your unique code: 3050-8F6E-4EF8
Merci Boghy02 pt codul zavvi, l-am folosit eu!
Cod nou TheHut 11% (expira astazi)
Your unique code: 3050-8F6E-4EF8
Coduri pt playasia
FO-NMT-NBF (8$ pt comanda de min. 88$)
TH-LWF-NAH (15$ pt comanda de min. 150$)
" Both coupon codes are just valid until the end of 2012 and can be redeemed just once. You are welcome to pass either coupon to anyone else if you can't use it for yourself. Please be reminded that shipping costs do not account for the minimum purchase amount and just one coupon code can be used per order. Furthermore, coupon codes are not valid in combination with our weekly special promotions"
PS cine foloseşte aceste coduri sa lase un mesaj aici, sa nu apara alte discuţii. Bafta la cumpărături!
eu l-am folosit. sorry flightcrank insa eu l-am incercat (copiat) direct cand mi-a venit notificare pe email ca si raspuns la acest topic. (subscriptia) n-am vazut ca il "rezervasei" tuiti raman dator cu un cod.
cel de HUT l-am primit mai devreme de la ei si l-am postat aici.
Dc. n-a folosit nimeni codul meu de 11%, tocmai l-am folosit eu pt. Max Payne 3 Special Edition de la thehut, care oricum are un pret super bun la 35 de lire. Cu discount la 31,14
Atacati baieti ca e de pacat si evident, avand in vedere ca are 2-3 kg si shippingul e mocca - inarmati-va cu RABDARE (probabil o sa faca 3-4 saptamani minim). Dar pe mine unul nu ma deranjeaza sa astept - nu mi-au pierdut nimic pana acum, am ce sa ma joc si daca nu era la pretul asta nici nu-l luam, so nothing to lose
Kudos inca o data pt. shaqkers pentru pont!
Zavvi
YOUR SECRET CODE: 3070-C500-4665 valabil p�nă joi la miezul nopţii
zavvi 20%, expira la ora 24 UK:
3074-5FF8-42F2
Va rog care il folositi sa postati aici , sa numai piarda altii timpul.Cheers
Bookmarks