salut
am achizitionat de pe site-ul altex un ps 4 si tot nu am certificat de garantie, ce trebuie sa fac?
pe ce data apar noi jocuri in sectiunea ps+ ?
multumesc
salut
am achizitionat de pe site-ul altex un ps 4 si tot nu am certificat de garantie, ce trebuie sa fac?
pe ce data apar noi jocuri in sectiunea ps+ ?
multumesc
mergi la cel mai apropiat magazin altex cu factura si iti vor da ei un certificat.
jocuri noi pe ps+ apar lunar, in primele zile din luna
Mai exact, jocurile free de pe PS Plus apar in prima miercuri (joi in Romania) din fiecare luna, conform Sony.
Spre exemplu, pentru August, jocurile ar trebui sa apara pe 6 sau 7 august.
am descoeprit o chestie interesanta astazi cand navigam pe pagina celor de la orange. am vazut ca au in oferta ps4, pe stoc, si ca in acest moment au o promotie "hot summer", pentru fiecare grad peste 20 de grade primiti reducere in procente, de exemplu in acest moment sunt 28 de grade, iar reducerea ar fi de 8 procente, am incercat sa cumpar una (simualare) iar pretul final era de 367, aproximativ 1600 de ron.
ma gandeam sa achizitonez una cand sunt aproape 40 de grade afara, ar insemna o reducere de 20%, iar pretul ar fi de 320 de euro, aproximativ 1400 ron, suna prea bine ca sa fie adevarat sincer, de aceea vreau sa va intreb daca exista cineva care a achizitionat un PS4 prin metoda aceasta? stiti cumva daca exista o conditie ascunsa? oricum maine o sa trec pe la un magazin orange sa aflu mai multe detalii.
https://www.orange.ro/magazin-online...sola-ps4-500gb
interesanta oferta. in plus inainte sa cumperi mai au o chestie care iti poate adduce o reducere suplimentara de pana la 15%. o reducere zilnica. e un fel de loz, ai 16 cuburi de gheata si trebuie sa selectezi unul pentru a descoperi reducerea zilnica (azi e de 6%). asta se cumuleaza cu reducerea pentru gradele peste 20.
in alta ordine de idei, in detaliile ofertei apar urmatoarele:
detalii ofertă
- reducerea din magazinul online se calculează ca diferență dintre temperatura de afară (din București) și temperatura de referință, de 20°C. De exemplu, dacă afară sunt 30°C, reducerea din magazinul online va fi de 10%.
- reducerea se aplică la cumpărarea de produse cu activarea unui abonament nou sau prelungirea unui abonament existent sau de accesorii și gadgeturi la prețuri standard
Ce nu reusesc sa inteleg este:
- oferta nu se aplică la cumpărarea de telefoane, tablete sau laptopuri la preț standard
- temperatura de referință poate fi modificată pe parcursul campaniei și va fi comunicată în pagina de prezentare a ofertei
- reducerea descoperită în spatele cuburilor de gheață se adaugă la reducerea zilnică, primită în cadrul Hot Summer, dacă introduci codul primit în comanda din magazinul online, în maxim o oră de la găsirea acestuia
"reducerea se aplică la cumpărarea de produse cu activarea unui abonament nou sau prelungirea unui abonament existent sau de accesorii și gadgeturi la prețuri standard". Logic ar fi ca PS4 sa se incadreze in gadgeturi si accesorii si deci sa nu trebuiasca abonament dar nu sunt 100% sigur, mi se pare exprimarea usor defectuoasa. Si nu gasesc nicaieri durata promotiei.
^ La o simpla simulare de comanda nu apare niciun "factor surpriza" care sa strice oferta.
In jur de 1570 mi-a iesit pretul (cu reducerea conform temperaturii de 6%).
Practic, pe o caldura de 37 grade => 17% reducere + inca 6% (din o alta oferta mentionata in postarea anterioara) => in total 23% reducere => 308 euro => 1366 lei .
![]()
Raducucosmin exact acelasi lucru nu l-am inteles nici eu si vreau sa ma duc maine la ei sa vad despre ce e vorba.
Si mie mi se pare o oferta prea buna pentru a fi adevarata si are si garantie. Daca iese sub 1500 ar fi o super afacere![]()
Nu mai trebuie sa te duci nicaieri. Eventual pentru a intreba pana cand tine oferta.
Dupa cum am spus, cand incerci sa faci comanda, ti se aplica reducerea.
Stie cineva cum sta treaba cu garantia?
Nu e campanie straina de Orange. Asa mi-am cumparat si eu telefonul de la ei cu ceva ani in urma, am asteptat sa vina canicula si l-am scos la un super pret. Cert e ca eu stau in C-ta, unde gradele sunt mai generoase ca-n Bucuresti iar uneori termometrul lor nu era sincronizat cu realitatea din teren.Tin minte ca am prins termometrul la peste 30 de grade dar niciodata nu ajunsese la +35 grade din cate urmaream eu in perioada aceea desi afara au fost temperaturi de peste 35 grade.
Spargeti toate bazele de date care arata vremea din Bucuresti, puneti 120 grade, 100% discount --> win.
xD
cumuland discounturile si unul otal de 15-20% ar fi mai mult decat orice pe piata noastra pana acum
Da, in perioada in care am facut eu comanda telefonului, mai exista un joc flash cu jonglerii de bile de foc pe site-ul/facebook-ul lor la care mai castigai si acolo intre 2% si 10 % reducere. Stiu c-am prins un 7% care venea prin cod voucher valabil doar 24h + reducerea de canicula, ajunsesem la 20-25 % per total. Chiar s-a meritat.
E un joc cu cuburi de gheata pe site-ul lor.Totusi, faceti comanda ziua in amiaza mare cand e temperatura ridicata.
Macar sa intelegeti ceva din discount, ca asa la 2-5 % e putin, dar cumulate un discount de 14 % cu un + 10 % la 30 grade se simte.
5%
felicitări
Ai descoperit reducerea zilei.
Folosește codul de mai jos
în magazinul online Orange pentru a
beneficia de 5% reducere.
346977451851578
voucherul poate fi folosit timp de o oră de la afișarea acestuia
9%
felicitări
Ai descoperit reducerea zilei.
Folosește codul de mai jos
în magazinul online Orange pentru a
beneficia de 9% reducere.
529152905412494
voucherul poate fi folosit timp de o oră de la afișarea acestuia
Din cate am inteles acel joc apare doar noaptea/dimineata, cand nu e atat de mare reducerea cu temperatura.
Pai de asta intreb, ca eu nu am vazut niciun jocOricum daca vrea un user sa-si ia consola poate scrie aici, partcipam mai mult la un joc si scriem aici cel mai mare voucher ca sa benificieze de o reduce mai substantiala, cine e de acord
.
Eu o sa incerc sa-mi iau un ps4 pe calea asta dar in urmatoarele saptamani sa vedem despre ce e vorba, insa inainte vreau sa vad mai exact termenii garantiei
Bookmarks