Eu ma bag sa ajut.Inainte nu era asa cu jocul, s-au smecherit astia de la Orange.
Deci avem nevoie de nopti caniculare.
Eu ma bag sa ajut.Inainte nu era asa cu jocul, s-au smecherit astia de la Orange.
Deci avem nevoie de nopti caniculare.
E ok si asa, eu am avut ieri o reducere de 20%
LE: se poate cumpăra oare cu puncte Thank You?
Garantia e de 24 de luni (by the way), si este direct la Sony. Trimiterea in garantie se face prin Orange.
Eu am folosit si punctele Thank you in momentul comenzii telefonului pe langa discount-urile de la joc si caldura.Spor. Dar atentie ca am impresia ca la folosirea punctelor Thank you se si prelungeste abonamentul automat pe un an cel putin am impresia.
update: la ora 20 s-a trecut de la 31 de grade direct la 24. iar joculetul nu a re-aparut. asa ca oricum, pare destul de putin probabil ca se poate obtine un discount de 20%
Mda, cum ziceam si mai sus, au termomentrul stricat baietii. E bine de vazut in ce orar e jocul disponibil si apoi urmarita prognoza meteo pentru serile calduroase.
Nu asta e problema, încerc sa o cumpar cu ajutorul unei persoane care are un contract de colaborare cu Orange de peste 15 ani. Sper sa reușesc![]()
@raducucosmin eu am reusit cu acel joculet o reducere foarte ok, poate am avut noroc. Azi daca apare din nou o sa postez doar acel voucher care va depăși 10%
A aparut jocul, in schimb e 0 reducerea cu temperatura.
Eu am primit un discount de 5%. E la fel pentru toti?
Eu am primit 8%, dar nu conteaza prea mult fara reducerea de caldura
daca totusi il vrea cineva: 615736809523492
EDIT: de fapt daca stergi cookies (in Mozilla) poti re-accesa jocul de cate ori vrei.
uite un cod de 15%: 867211093791495
Un cod de 8% 696633323992009 dar 18 grade afara, adica 0 % de la caldura.
---------- Post added 07-08-2014 at 06:52 ----------
Si unul de 15% daca vreti, 650058516965914 daca va e de ajutor. Valabil pana la 7:50 codul. Poate urca si temperatura intre timp.![]()
"Folosește codul de mai jos
în magazinul online Orange pentru a
beneficia de 12% reducere.
309716867049272
voucherul poate fi folosit timp de o oră de la afișarea acestuia"
Deci, valabil până pe la ora 10:00 și iese cam 347,10€ (1.543,04 lei - cu tot cu transport) la o simulare în momentul de față.
Daca luam vreo 5 console de acoli vor retrage ps4 din ofertaies in pierde, probabil ca pana acum nu a luat nimeni, trebuie sa ma grabesc
![]()
exact asa am facut si eu. in mod similar se poate reusi si seara la 10, dar in conditiile unei zile f fierbinti
Bookmarks