Jocul probabil apare mai tarziu![]()
Mare noroc amVad ca a aparut jocul insa 1 la mana ca am nimerit iar de 7% reducere insa 2 la mana, problema este ca sunt doar 23 de grade...
Doua coduri de10%
421711353440868, 602768374979850 plus 11% de la caldura, o reducere frumusica![]()
PS nu cred ca mai sunt coduri de 15% la ora asta
Pentru cei care au cumparat consola de la ei, in cat timp v a ajuns ? Am comandat o luni dupa masa, iar astazi ma asteptam sa o primesc, insa nimic.
suna la 202 si cere tracking number si intra pe site la Cargus ,pune numarul acolo sus ,si vezi unde ti-e pachetul.
salut a comandat cineva de la altex?eu am comandat prin internet in data de 27.01.2014,dar nu am primit certificat de garantie,doar factura?!e de ajuns pentru garantie?trebuie sa ma duc sa imi dea certificatul?
Nici mie nu mi-a venit cu hartia propriu-zisa, dar daca tii neaparat sa ai hartia aceea te duci cu factura la Altex si ti se da si certificat. Din cate am inteles garantia este in baza facturii, deci oricum daca te duci cu ea se rezolva. Eu la fel am facut si cu un HDD extern la ei, fara hartie de garantie, doar cu factura.
Am avut o dimineata foarte placuta. Am sunat la Cargus pentru a vedea care este statusul comenzii mele, ca sa aflu de la o domnisoara de acolo, ca ei nu au niciun colet pe numele meu. Dupa care am vorbit cu cei de la Orange, mi au dat tracking numberul doar ca sa aflu, ca mi a ajuns ieri consola, doar ca ei mi au incurcat adresa si numarul de telefon.
Eram un pachet plin de nervi, asa ca m am descarcat pe omuletu' de la Orange, am sunat dupa la Cargus, again, ca sa mi zica nenea ala ca ei nu pot livra la alta adresa decat cea care scrie pe colet, bineinteles, show ul a continuat si a trebuit sa ma cert si cu el, pana sa l conving sa vorbeasca cu baiatul care face livrarile, sa ma sune pe numarul meu, ca sa ne putem intalni sa iau coletul odata.
Intr un final fericit, consola tocmai a intrat in posesia mea.
Inca nu am apucat sa ma joc, nici macar nu am despachetat o, am fost plecat toata ziua. Urmeaza, la noapte.
eu am luat-o acum aproape doua saptamani, si de atunci m-am jucat Injustice, Last of Us remastered si infamous SS, plus cateva demo-uri la cateva jocuri Lego, Thief, Fifa 14, NBA 14, si UFC si toate au rulat perfect, fara probleme. Viteza de download e intr-adevar mai buna decat la PS3 si ajuta foarte mult faptul ca te poti juca in timp ce se descarca diverse. In rest, exista destule review-uri si aici si pe net in general asa ca... Ideea de baza e ca functioneaza OK pana acum.
15% voucher plus 7 pt căldura, din nou o reducere frumusica
258018201852918 (1.386,12 RON)
Bookmarks