Multumesc,am comandat si eu una pentru un prieten cu 1450 RON.Nu-mi aparea pe prima pagina si nici la accesorii nu o gasesam,cine stie.
Ori din contul tau de pe site,ori suni la ei,ori cand te suna ei pt confirmare le spui ca nu mai vrei
Altex rareori suna pentru confirmare. Ar trebui sa le suni pentru anulare pentru a evita orice neplacere.
Te ajuta fratili tau : da mail la [email protected] le scrii ca doresti sa renunti la comanda nr. ... din data de .... and that's all . O sa vezi ca in contul tau o sa apara ulterior comanda respectiva anulata . Eu asa am procedat nu o data si a fost totul ok .
Confirm^.Trimiti mail la adresa de mai sus si zici ca vrei sa anulezi comanda cu nr.#xxxxxxxxx(luata din cont de la Comenzile Mele).Am facut asta azi si de inca vreo 2-3 ori fara probleme![]()
Si voucher-ul o sa il poti utiliza la produse extraordinar de scumpe. M-am ars de cateva ori asa, cu voucher de 400 lei numai pt. produse de 4000. Marketing jegos.
Si eu sunt curios, ca n-am gasit termeni si conditii pentru folosirea voucherului. Oricum eu cred ca se poate folosi doar la anumite produse care chipurile sunt la promotie, dar nu se vand si au niste preturi destul de mari.
Acelasi raspuns ca in ultimii 2 ani ... cred ca mai bine asteptati intre 1 si 3 zile pana apare la " baieti " ( despre Fifa 15 scriu acum ) la un pret mai bun ca Altex ... acelasi produs sigilat
Eu de ex voi incerca sa am preturi cu 50 RON mai putin fata de concurenta ( Altex ) ... in prima instanta ... Succes la cumparaturi
Sunt obligați sa specifice acest lucru, din păcate mai încearcă sa prindă câțiva fraieri. Daca pana mâine nu pun pe site condițiile fac si eu o reclamație
Nesimtiti tare sa ''omita'' asa ceva. Si eu bag reclamatie daca nu fac un update la ''promotie'' ca si-o iau in cap apoi si cine stie ce mai inventeaza. Oricum practica nu e de ieri de azi, toate shop-urile o folosesc, doar ca o fac in conditii legale cu termeni si conditii ce se aplica promotiei.
Citeste man deasupra, post #5898
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1161559
Bookmarks