Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 20 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 281 to 300 of 382

Thread: Uncharted: The Nathan Drake Collection

1. #281 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Hmm...maybe it's me... Eu m-am luat dupa timpul din joc, nu dupa o estimare a mea. Acum nah, poate ca nu am stat prea mult sa ma uit la texturi si am jucat...nu stiu ce sa zic.

Poate ia in calcul si cat stai in loading times, iar aici sunt foarte mici.

2. #282 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    Eu sunt la first run ever şi pot spune doar că e suuuper marfă! Bine, l-am luat direct pe hard că na... voiam o provocare. De abia aştept să ajung acasă zilnic , în weekend va fi maraton pentru mine . Încă sunt la Drake's Fortune.

Mie îmi arăta 20% la aprox. 2 ore de joc => cam 10 ore pentru a termina jocul, deci mi se pare legit varianta cu 9 ore. Revin cu update când termin primul joc.

3. #283 SP
    Ah, da. L-am jucat pe Mediu.

4. #284 SP
    Junior Member cristianiulian's Avatar
    Salut,

Ma joc si eu Uncharted 1 momentan, insa voiam sa va intreb, voua nu vi se pare ca sunt foarte multi de impuscat ?
    Il joc pe easy, dar cum fac 2 pasi apar altii pe care trebuie sa ii impusc, parca nici nu mai ai timp sa te bucuri de peisajele din joc, ca trebuie sa te impusti.

Voi ce parere aveti ?

5. #285 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Dupa ce ii omori pe toti dintr-un loc, poti incepe sa cauti colectibilele/sa te bucuri de peisaj.

6. #286 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by cristianiulian View Post
    Salut,

Ma joc si eu Uncharted 1 momentan, insa voiam sa va intreb, voua nu vi se pare ca sunt foarte multi de impuscat ?
    Il joc pe easy, dar cum fac 2 pasi apar altii pe care trebuie sa ii impusc, parca nici nu mai ai timp sa te bucuri de peisajele din joc, ca trebuie sa te impusti.

Voi ce parere aveti ?

pai jocul e third person shooter cu elemente de platforming si puzzles, si cu o mica parte care implica treasure hunting, dar acre nu are niciun scop in main story line

7. #287 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am ajuns la al 3-lea joc din serie in weekend. Am jucat pana dupa partea cu castelul din Franta si pot sa zic fara nici un dubiu ca jocul asta arata mai bine decat majoritatea jocurilor actuale de pe curent gen, cu cateva exceptii gen The Order 1886 sau Killzone SF. Nu pot sa cred ca ND au putut sa faca un astfel de joc pe PS3, unde da sigur nu era full HD si la 60 de FPS-uri, dar totusi...oau!
    Inca odata, fenomenala colectia, se vede ca s-a depus ceva munca la ea si ca au lucrat si la texturi, luminozitate, control si alte artificii pe care nu ma pricep sa le numesc, ca sa creeze cea mai buna experienta posibila

8. #288 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vad ca tot laudati grafica. Eu am colectia pe PS3, am doua PS3-uri care functioneaza si nu am nici cea mai mica intentie sa cumpar acest remaster, dar sunt curios: Chiar arata jocurile astea sesizabil mai bine decat remasterul lui The Last of Us?

9. #289 SP
    Sunt momente si momente cand arata foarte bine. Nu mai tin minte exact, versiunile de PS3, pentru ca le-am jucat doar la aparitie, dar vezi pe youtube un video comparativ. Sunt mai multe poligoane in mediul inconjurator, majoritatea texturilor au o rezolutie mai buna, animatiile sunt mai fluide si ajuta foarte mult la imersiune, dept of field-ul din anumite momente.

10. #290 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Vad ca tot laudati grafica. Eu am colectia pe PS3, am doua PS3-uri care functioneaza si nu am nici cea mai mica intentie sa cumpar acest remaster, dar sunt curios: Chiar arata jocurile astea sesizabil mai bine decat remasterul lui The Last of Us?
    Nu am jucat The Last Of Us Remastered dar la Uncharted diferentele grafice fata de versiunile de PS3 sunt destul de mari.
    Initial nici mie nu mi s-a parut ca ar fi o asa mare diferenta cand am inceput sa-l joc deoarece faceam comparatie din minte, cum imi aminteam eu jocul de pe PS3.
    Ei bine, ieri am pus in PS3 discul de Uncharted 1 ca sa fac o comparatie si am ramas "wow", diferenta grafica cel putin la Uncharted 1 este destul de mare.
    Daca joci pe PS4 si faci o comparatie doar din ce iti amintesti sau din video-uri de pe youtube, e posibil sa nu fii asa de impresionat, dar cand treci de la PS4 la varianta de PS3 iti dai seama cat de mari sunt diferentele.
    Parerea mea este ca isi merita fiecare banut, mai ales daca il gasesti la un pret sub 200 RON si iti place sa rejoci aceste 3 jocuri din cand in cand.

11. #291 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Upgrade-ul U2 explicat de digital foundry:

Tudy, mai in depth decat ce am postat aici nu cred ca exista in ceea ce priveste upgradeul grafic.

12. #292 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    arata foarte bine U1 , am jucat si eu aseara ceva din el si nu mi se pare ca este un joc atat de vechi (din punct de vedere grafic)

la cum e vegetatia aia prin jungla mai ca ma gandeam ca nu cumva sa fie U4 bine , nu atat de stilizat

13. #293 SP
    bun , am terminat si eu U1 si ce sa zic e misto, tu te chinui sa dezlegi mistere si sa deschizi grote pt a patrunde intr-un loc sigilat de timp ca mai apoi sa dai peste o armata de soldati aparuti de nicaieri logica asta strica mult experienta..

14. #294 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Pai soldații aia au găsit alta metoda de intrare. Tu te chinui cu puzzle-uri, ei au in dotare C4

15. #295 SP
    Nu vreau sa intru in polemici , insa pe langa faptul ca distrugi tot cand pui c4 , mai exista o simpla si esentiala problema... trebuie sa gasesti locul unde sa-l pui ceea ce faci tu cu personajul principal.. iar la final cobori niste subsoluri prin niste catacombe cu diverse puzzleuri..

marog , pt un joc din 2007 este okish

16. #296 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Remasterul e de nota 10. Jocul e de nota 10. Da, sunt subiectiv
    Numai bine

17. #297 SP
    m-am apucat de U2 , clar este o imbunatatire fata de U1 , personajul raspunde mai ok , grafica mai complexa , per total mai bun !

grafic cel putin pare un joc destul de recent,urc si-o poza proaspata
    Attached Images Attached Images 1.jpg

18. #298 SP
    Senior Member Zero's Avatar

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Acum ca l am terminat pe primul, stau si ma intreb, de ce naiba e asa de greu ?!?! Mi s a parut greu si pe "normal", desi U2/3 le am jucat pe "crushing" la vremea lor si n am avut probleme.
    Astazi il incep pe al doilea, dat snow

Razvan, in ceea ce priveste durata primului joc, nu iti arata niciunde timpul total de joc, iti arata time spent playing,in cover etc, aduna le alea. Sau poate gresesc si esti tu mai rapid

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. #299 SP
    Member Mousey's Avatar

Pentru cei pasionati de videogame design, foarte interesant.

20. #300 SP
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    ...Razvan, in ceea ce priveste durata primului joc, nu iti arata niciunde timpul total de joc, iti arata time spent playing,in cover etc, aduna le alea. Sau poate gresesc si esti tu mai rapid
    Uite, ca sa-ti faci o idee, chiar daca e comprimat in draci. Poate am interpretat eu aiurea
    Attached Images Attached Images csq-qhdweaa1amo.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 20 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 ... LastLast