Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 28 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 550

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

1. #361 SP
    Junior Member bonoman's Avatar
    am vazut acum pe internet asa ceva: Kit tastatura si mouse HORI Tactical Assault Commander 4 PS4.
    Oare merge pe ps4 pro?

2. #362 SP
    Member mircoid's Avatar
    Cel mai probabil va fi compatibil.

3. #363 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    tastatura si mouse pe consola in fps-uri mp e ca si cum ai folosi cheat-uri. Tie iti plac cheaterii pe pc? Mai străduiește-te cu controller-ul. Nimeni nu s-a descurcat la început. Tin minte ce mi-o luam si eu in Killzone 3 pe ps3 la început, dar n-am renunțat si cu timpul am ajuns sa prind si primul loc intr-o runda.

4. #364 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din păcate Sony promovează acest produs pe pagina oficială PlayStation, deci ei acceptă cioara vopsită în papagal, trist...

5. #365 SP
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    tastatura si mouse pe consola in fps-uri mp e ca si cum ai folosi cheat-uri. Tie iti plac cheaterii pe pc? Mai străduiește-te cu controller-ul. Nimeni nu s-a descurcat la început. Tin minte ce mi-o luam si eu in Killzone 3 pe ps3 la început, dar n-am renunțat si cu timpul am ajuns sa prind si primul loc intr-o runda.
    Nu te inteleg, dar îți răspund : daca eu nu pot juca cu acel controler si ma descurc cu tastatura si mouse mult mai bine, asta ți se pare ți-e a trișa?? OMG !! Daca Sony vindea tastaturi si mouse pt ps4 atunci ți se părea ok? nu mai însemna ca trișezi?
    Adică după părerea ta , sa ma chinui cu un controler doar ca asa "a hotărât "Sony si sa nu ma bucur de joc si sa profit de tot ce imi oferă ? Plus ca Sony ii acreditează pt acele produse de care spuneam.

---------- Post added 26-09-2016 at 00:42 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Din păcate Sony promovează acest produs pe pagina oficială PlayStation, deci ei acceptă cioara vopsită în papagal, trist...
    Nu inteleg supărarea ,sau de aici deduc ca nici vouă nu va convine acel controler dar daca asa vine consola ... asta e... ne chinuim
    Am avut zilele astea un ps3 si crede-ma ca nu ma pot obișnui deloc in FPS cu el, poate sunt de moda veche ,eu fiind un pasionat al PC-ului si al FPS-urilor.

6. #366 SP
    In SP poti face ce vrei (desi si acolo sunt anumite jocuri unde exista clasamente si tot e o competiție intre jucători), dar in mp niciodată, oricât de bun ar fi, un jucător cu controller-ul nu are nici o șansă in fata unuia cu mouse. Zi tu ca e corect asa? Si nu sony a hotărât asta, nu cred ca ei au inventat controller-ul. Eu unul de cand am dat de console nici nu imi mai place de la tastatura și mouse. E mai comod dualshock-ul, pot sa stau cum vreau, unde vreau cu el, nu sunt legat de birou. Daca ti se pare chin sa joci de la controller poate ti-ai ales aparatul greșit pt gaming.

PS: imi pare rău, dar nu suport cand cineva folosește lucruri care ii dau un avantaj in fata celorlalți jucători.

7. #367 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    Daca esti jucator cu experienta pe consola nu ar trebui sa fii fustrat ca celalalt foloseste T+M, sunt persoane care pur si simplu nu se descurca cu acel controler in FPS. Fiecare foloseste ce doreste.....

8. #368 SP
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    In SP poti face ce vrei (desi si acolo sunt anumite jocuri unde exista clasamente si tot e o competiție intre jucători), dar in mp niciodată, oricât de bun ar fi, un jucător cu controller-ul nu are nici o șansă in fata unuia cu mouse. Zi tu ca e corect asa? Si nu sony a hotărât asta, nu cred ca ei au inventat controller-ul. Eu unul de cand am dat de console nici nu imi mai place de la tastatura și mouse. E mai comod dualshock-ul, pot sa stau cum vreau, unde vreau cu el, nu sunt legat de birou. Daca ti se pare chin sa joci de la controller poate ti-ai ales aparatul greșit pt gaming.

PS: imi pare rău, dar nu suport cand cineva folosește lucruri care ii dau un avantaj in fata celorlalți jucători.
    Sa spunem ca nu am experiența in console si nu pot da exemple bune sau sa contrazic,dar pot sa spun ceva legat de clasamente sau competiții in ciclism caci ma pasionează si practic acest sport: cum ar fi sa ii spun unui Ciclist sa meargă cu bicicleta asa cum a cumparat-o din magazin si sa nu-și pună alte piese performante schimbătoare,furca, frâne,etc..stiind ca acele lucruri ii dau avantaje fata de mine??? Atâta timp cât acele lucruri nu sunt interzise , eu zic ca e ok sa le folosești atâta timp cât ție îți asigura ușurintă di plăcere in ceea ce faci. Asa si in legătura cu ceea ce întrebase eu aici : daca sunt in comerț acele tastaturi si mouse, de ce ar fi in neregula folosirea lor? Daca îți place controlerul este ok,foloseste-l, daca nu i-ați t si m si joaca ca sa te simți bine caci asta este scopul unei console!!!

9. #369 SP
    Nu este in regula folosirea lor pt ca iti ofera un avantaj in fata celor cu controller. Se comercializează kit-uri pt a echipa o bicicleta cu motor. Ar fi corect sa concurezi împotriva unuia care are motor?

10. #370 SP
    Vezi de aceea trebuie sa vorbim doar daca ne pricepem, după cum îți spuneam mai sus,tot ceea ce nu este interzis este ok, acum ca sa te lămuresc îți spun ca acel motoraș este interzis in ciclism,iar câțiva chiar au regretat in curse ca au avut montat asa ceva,dar mai bine hai sa Vb doar la subiect si daca ne pricepem.
    Tastatura si mouse nu sunt interzise ci sunt gadgeturi pt a controla personajul din joc,poți si tu sa il cumperi daca crezi ca te ajuta caci nu sunt lucruri interzise de cineva man!!! Sony chiar ia acreditat pt acel produs sau kit cum sa ii spun,deci este ok.ca sa nu te simți in inferioritate fata de cei care au acest kit,joaca si tu cu el caci nu este nici o problema si nu ma face sa cred ca joci cu acel controler doar ca asa ai luat consola

11. #371 SP
    Nu man, nu joc cu el doar pt ca asa am luat consola. Joc cu el pt ca imi este mai comod. Am jucat destul si pe PC dar prefer controller-ul. Înțeleg punctul tau de vedere, dar înțelege si tu ca din perspectiva noastră, mouse-ul reprezinta un avantaj.

12. #372 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Colegul cred ca doreste sa iti spuna ca poate ar fi o solutie mai corecta (pentru ceilalti jucatori cu care concurezi in diverse jocuri/leaderboards), nu neaparat pentru tine, sa incerci sa te adaptezi la regulile (nescrise) ale jucatorului de consola: TV - Canapea - Consola - Controller.
    Jucand cu mouse si tastatura sau surogate de genul asta o sa ai un avantaj in fata jucatorului cu controller clasic, iar in jocuri/leaderboards nu se fac distinctii asa cum la un joc racing de exemplu, poate sa apara cine a obtinut un anumit timp cu volan si cine cu controller. Astfel ca tu o sa fii campion (presupunand ca o sa te adaptezi la kit-ul ala, ca nu e chiar mouse, ci emuleaza axele de la analog stick), dar jucand cu un controller pe care 90% din jucatori nu il folosesc. Ceea ce seamana putin a cheat.

13. #373 SP
    Ok, nu vreau sa se nască polemici pe acest subiect, poate mai târziu o sa pot înțelege aceasta "nemulțumire" a unora in legătura cu alt controler diferit fata de cel al ps4, cu toate ca asa cum spunea un coleg mai sus ,el il prefera ca este mai comod ,eu prefer t + m caci ma descurc mai bine cu ele iar pana la urma important este ca fiecare sa se simtă bine cu consola lui caci pentru asta o cumpara.
    Sper din tot sufletul ca nu am supărat pe nimeni,suntem oameni si este normal sa avem păreri diferite.

14. #374 SP
    Member mittyredstar's Avatar
    ''reguli nescrise'' .... serios ? . Atunci hai sa nu mai folosim nici casti stereo/5.1/7.1 ca ai avantaj sa auzi mai bine sau Tv cu diagonala mare ca ai avantaj sa vezi mai bine...etc etc, pe bune deja o dam in ridicol.

15. #375 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Unora le e ciuda ca isi iau bataie grav in multiplayer de la oamenii cu mouse. Cred ca oricine isi poate cumpara acel kit, iar Sony nu a spus nicaieri a ar fi interzis in multiplayer. Eu zic ca cei care sunt si slabanogi la shooters si frustrati pe jocuri, ar trebui sa ramane la singleplayer (ca mine, de altfel, care rar ma ating de MP ).

Oricum, ca sa raspund intrabarii initiale, daca acel kit merge pe PS4 normal, atunci ar trebui sa mearga si pe Pro. Totusi, din cate am vazut pe internet nu are support nativ pentru mouse, si doar emuleaza miscarea thumbstick-ului, efectul fiind unul destul de incet si enervant. Nu am testat personal dar nu pare ceva ce ti-ar imbunatati experienta, din contra...

16. #376 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Colegul @bonoman e nou pe forum. El nu stie ca subiectul a fost discutat de multe ori.

17. #377 SP
    Eu doar am explicat ce au vrut sa spuna colegii mai sus, pe intelesul tuturor.

18. #378 SP
    Pacat ca s-a discutat de multe ori un subiect atât de simplu si banal
    După cum zic unii colegi mai sus ,exista frustrați care pierd in fata unora cu mouse!!!ok... Pai atunci de ce nu joaca si ei cu mouse??
    @kukenstein inteleg de ce tu joci cu controlerul caci ai spus ca îți este comod,ok ,dar este comod pana in momentul când altul joaca cu t+m??Mie imi este foarte comod cu t+m ,cu controlerul crede-ma pe cuvânt ca nu ma descurc deloc si de aceea v-am întrebat de ele. Eu as juca cu ce imi face plăcere indiferent de ce prefera ceilalți ,iar daca m-ar deranja ceva as juca si eu la fel ca ei doar ca sa nu ma simt frustrat sau nedreptățit. Plăcerea oferită de joc este muuult mai importantă decât cu ce joaca unul altul. Aici închei disputa caci cred ca se poate lungi la nesfârșit si mai bine am discuta de ceva mult mai folositor mie,fiind un noob In domeniul console. Am sa va mai intreb una alta caci asa e la început pt fiecare,sper sa ma ajutați cu ce stiti din experiența voastră.
    O zi buna va doresc tuturor.

19. #379 SP
    Si eu am fost jucator de COD si BF pe PC pana in 2009 si aveam mouse si tastatura de gaming. E foarte grea adaptarea la controller dar e mult mai comod (nu vad cum as juca cu mouse altfel decat pe un birou. Si nu are de unde sa stie nimeni ca pierde in fata unuia cu t+m pt ca nu apare nicaieri asta in niciun scoreboard. D-asta suntem pe un forum, sa discutam . Mai bine sa te avem in echipa daca joci cu t+m, asa ca add: cosminbadro pt PS4 .

20. #380 SP
    De ce naiba am dat banii pe consola asta? Care, ce sa vezi, vine si cu un dispozitiv ce se folosește pt a controla jocurile. Ca sa mai bag câteva milioane într-o chestie care in afar de shootere nu-mi folosește la nimic? Eu unul nu's frustrat, nu vreau sa fiu campion pe sate la cod sau bf. Dar nu-mi spune ca de ce nu-mi cumpăr si eu t+m daca imi ofera avantaj. Eu vin si zic: de ce nu va aliniați voi la modul de joaca pe consola? Din cei 40 de milioane care au cumpărat ps4 oare cati joaca cu mouse-ul? Nu multi, sunt sigur.

Atat mai zic, mai da-i o sansa controller-ului. In câteva ore nu devii un guru al fps-urilor. Mai scade pt început sensitivitatea din setările jocului si pe cum te obișnuiești o mărești pana găsești ce ți se potrivește. Joaca prima data single player. Prietena mea abia omora un inamic in Uncharted 4 fără autoaim. A terminat jocul doar cu el activat si pe cea mai ușoară dificultate. Intre timp a mai exersat in alte jocuri si acum joaca Uncharted 1, fara nici un aim assist, pe normal. Aseară chiar a făcut trofeul cu 5 headshots in a row. Încetul cu încetul te obișnuiești cu el. Si faci si economie, banii care ii dai pe kit t+m ii bagi in jocuri

Orice alegi eu iti urez sesiuni de gaming cat mai plăcute! Am vrut doar sa vezi situația si din alta perspectiva. Dar cum zice si colegul mai sus, oricum nu apare nicăieri cu ce joci. Deci nu o sa te asalteze "frustrații" din mp cu mesaje cu "urari de bine"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 28 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast