L-ai avut cu jocul instalat ? Tin si eu in consola de vreo 4 luni black ops 2 si m-am uitat acum e ca nou.
L-ai avut cu jocul instalat ? Tin si eu in consola de vreo 4 luni black ops 2 si m-am uitat acum e ca nou.
Ciudat, frate-miu lasa tot timpul discurile in unitatea optica si nu sunt sgariate, precizez faptul ca eu tin consola pe orizontala.
Cei drept eu instalez toate jocurile, nu pentu ca mi-ar fi frica de zgarieturi, ci pentru ca astfel consola devine mult mai silentioasa.![]()
Era instalat.Se vad "cerculetele".
My bad , data viitoare numai tin disc-ul in consola.
Cum va merge XBL? :/ Mie de 2 zile-mi merge CA DRACU. Se incarca greu, primesc erori in marketplace, ma deconecteaza (random), ce naiba se intampla? Netul imi merge perfect iar cu PSN n-am avut probleme.
Mesajul asta-l primesc FOARTE des cand vreau sa cumpar...ORICE:
v-or pregati vreun update...pe 21 se da in fapt consola cea noua si poate fac ceva schimbari si pe xbl.
Si mie imi merge la fel de prost. Daca acum 2-3 saptamani downloadam si totul mergea fara probleme, acum ma deconecteaza de pe XBL (fara sa downloadez ori sa caut ceva anume), desi la reconectare merge relativ repede. Tare ciudat, fiindca aproape niciodata nu am patit asa ceva pe XBL.
Mda, poate ca o fi vreun update la orizont, desi cunoscandu-i pe MS...
Eu nu am probleme cu XBL și da, se pregătește un update pentru ce va urma la sfârșitul verii/începutul de toamnă.
Aseara in interval de 1-2 ore mi s.a blocat consola de 2 ori ... aveti idee dc? (Eram in joc) am mai patit si acum o sapt ... dar a fost doar o data , jocul il am instalat ...
EA to support Xbox 360 & PS3 until at least 2017
---------- Post added 23-05-2013 at 01:02 PM ----------
Azi am intrebat, pe chat, pe site-ul XBOX pe un agent cand se baga XBOX LIVE-ul in Romania si mi-a spus ca e pe teava.
In zona in care locuiesti sunt pene de curenta sau caderi de tensiune dese?
Eu am patit ceva similar insa a fost in urma unor caderi de tensiune dar si-a revenit dupa un format si un delete cache si nu am mai avut probleme de atunci.
Salut !
Am 120 MS Points si nu stiu ce sa fac cu ele. Strang de 5 luni iarasi si am reusit sa-mi fac inca 100 de puncte. Ma gandeam poate sa-mi iau un indie game de 80 de puncte dar nu stiu care. Ati mai jucat ceva indie games si v-au placut ?
---------- Post added 23-05-2013 at 08:02 PM ----------
Nevermind. Mi-am luat CastleMiner. Bun ii !
Salut ce program sa folosesc pentru a vedea filme in format mkv (720p) pe un xbox 360 RGH? Aceste programe pot reda si subtitrare sau ea trebuie inclusa in film?
Salut, am cumparat o consola Gears of War Limited Edition acu 1 an jumate, nu am jucat exgarat de mult pe ea. Astazi dupa ce am pronit consola, dupa o pauza de o luna mi s-a intamplat o chestie foarte ciudata. Mi se restarta consola din orice si freeza pana cand mi-a aparut RROD. Toate jocurile le-am jucat de pe hard, instalate, consola a fost tinuta si orizontal si vertical. Am zgatait-o putin si a mers vreo 3 ore dar dupa 3 ore iara a freezat si tot beculetul rosu. Ce sa ma fac, trebuie sa caut garantia, dar nu stiu daca problema asta este suportata de garantie ?Am dat 17 mil pe o consola care m-a tinut 1 an jumate, am pe hard jocuri in valoare de 5,6 milioane + Gold pe 10 luni. Worst investment ever....
Bookmarks