Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Mass Effect Trilogy pentru Xbox One si PS4

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    Mass Effect Trilogy pentru Xbox One si PS4

    In oferta magazinului online din Chile a aparut in oferta Mass Effect Trilogy pentru Xbox One si PS4. Intr-adevar Bioware a declarat cu ceva timp in urma ca ia in considerare publicarea trilogiei Mass Effect pentru next-gen. Dar trebuie sa tinem cont ca sunt pe ultima suta de metri cu terminarea jocului Dragon Age: Inquisition impreuna cu lansarea unui nou jos din saga Star Wars (inca neanuntat), toate astea adaugandu-se unui nou joc Mass Effect aflandu-se probabil in lucru, prin urmare e greu de crezut ca isi vor gasi timp pentru remasterizarea seriei.

    Oricum daca se va realiza aceasta portare a seriei pe consolele next-gen va fi un lucru bun, cei care inca nu l-au jucat vor avea ocazia de a-l ajuta pe comandatul Shepard sa salveze inca o data galaxia!

    Sursa: Mass Effect Trilogy PS4, Mass Effect Trilogy XBOX ONE
    Attached Images Attached Images mass_effect_trilogy_xbox_one.jpg