tudy: e si motivul pt. care multi dintre noi am renuntat la gaming pe PC. Da, sunt preturi mai mici la jocuri... dar Dzeule, cateodata iti trebuie diploma de inginer NASA sa poti sa pornesti un joc. Iar dupa ce-l pornesti, afli ca nu se pupa cu placa ta video, da-i cu patch-uri. Stai ca sunetul nu merge surround cu driverul asta... da-i cu download-uri. Ba vezi ca serverul jocului e varza... se blocheaza Windows-ul si tot asa.

Mai grav stii ce e? Nici macar nimic din cele de mai sus... ci experienta multiplayer. In cazul in care serverul chiar merge bine si reusesti sa intri asa cum vrei in jocul favorit, te vei lovi imediat de faptul ca mori. Mori des. Mori al naibii de des. Mori de n-apuci sa intelegi nimic din joc. Si in sfarsit afli de ce: mai toti "baetii" joaca cu coduri. Cu script-uri. Cu bots, cu wallhacks, cu aimhacks si alte nebunii. Si se duce naibii toata placerea...

Dar, sa nu incercam sa incepem un PC versus console. Sunt inca multe jocuri care arata al naibii de bine si nu prea se pot juca decat pe PC. Da, trebuie sa bagi o caruta de bani intr-un PC ca sa joci ceva in high-res si cu toate cele la maxim... dar pentru unii chiar merita.