Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: EA Games a anulat un nou joc Star Wars

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    EA Games a anulat un nou joc Star Wars

    In luna Octombrie a anului trecut EA Games a inchis studioul Visceral Games (Dead Space, Star Wars Battlefront), studio care lucra la acea vrema la un joc Star Wars open-world. Dezvoltarea jocului a fost incredintata apoi studioului EA Vancouver, echipei fiindu-i data sarcina de a modifica destul de major jocul initial. Asta pana ieri... cand e fost anuntata anularea continuarii dezvoltarii jocului de catre EA Games.

    Adevarul e ca EA Games nu a reusit sa faca mare branza cu licenta Star Wars, voci din industrie spunand ca Disney abia asteapta expirarea acordului de licenta in 2023 pentru a se ocupa ei de dezvoltarea jocurilor bazate pe acest univers.

    La ora actuala singurul joc aflata inca in dezvoltare (si neanulat... inca) este Star Wars Jedi: Fallen Order, studioul care se ocupa de dezvoltarea lui fiind Respawn Entertainment, responsabili si de Titanfall.

    Sursa: https://kotaku.com/ea-cancels-open-w...ame-1831786371
    Attached Images Attached Images ea_star_wars.jpg