Well, this happened: Am si eu o problema cu un Xbox One si ale sale controllere. Mai exact, pe un Xbox One (nu S, nu X), nu mai vor sa mearga gamepad-urile in wireless mode. Cum le pun pe cablu, cum e totul OK. Am zis ca nah, poate s-a busit WiFi-ul, Bluetooth-ul la ele, whatever... asa ca am luat inca un nou gamepad. Care face absolut la fel. Le-am facut update-urile de firmware la zi, consola are update-urile la zi. Nimic.

Am incercat metoda aceea cu force power down (tinut apasat butonul de power cateva secunde pana se opreste fortat), scos consola din priza pentru un minut, repornit consola cu gamepad-ul conectat pe cablu usb... Merge. Il scot de pe cablu, si minune, merge! Ba chiar ambele merg. Dupa care, gata, fara niciun motiv, iar trebuie sa le pun pe cablu (la doar un minut, doua).

Treaba asta s-a intamplat dupa un update... totul a mers brici pana atunci, dupa care... issues. De mentionat ca primul gamepad e generatia veche (Day 1 Console edition), care daca nu ma insel e pe WiFi. Celelalte, sunt versiuni mai noi, pe Bluetooth. Ma gandesc ca undeva e o problema, si nu inteleg ce sa-i mai fac.

Any hints?