Single post: Nintendo Switch 2 in the making...

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Nintendo Switch 2 in the making...

    Au aparut din ce in ce mai multe zvonuri si informatii despre urmatoarea consola a celor de la Nintendo, care banuim ca se va numi Switch 2. La partea de informatii, stim cu siguranta ca in cadrul Gamescom unii game developers au avut surpriza de a arunca o privire la ceva tech demos. Reactiile au fost extrem de pozitive, mai ales dupa ce a fost prezentat demo-ul celor de la Epic Games (The Matrix Awakens Unreal Engine 5) si The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ruland la rezolutii si calitate mult superioare.

    Pe partea de zvonuri, se pare ca Nintendo Switch 2 va folosi tehnologia de upscaling de la Nvidia (in cadrul demo-ului a fost folosit din pacate DLSS 3.1 si nu 3.5), precum si "boasted ray tracing and graphical fidelity". Ba mai mult, ni se spune ca noua consola va veni cu 12GB RAM (fata de doar 4GB RAM pe Switch).

    Mai multe informatii (mai ales concrete) in acest moment nu avem, dar cum vom afla ceva extra vom prezenta cu siguranta. Vorbele spun ca Nintendo are ca target 2024 pentru noua consola, care cel putin in mod "docked" se va putea bate de la egal la egal cu concurentii PlayStation 5 si Xbox Series X (avand desigur avantajul ca poate fi folosita si ca o consola portabila).

    Sunt tare curios, ce asteptari aveti de la noua consola Nintendo? Credeti ca in sfarsit va intra Nintendo in randul "next-gen" (more like actual-gen, really), sau vor ramane tot pe stilul clasic, cat mai "retro"?
    Attached Images Attached Images nintendo_switch.jpg