Quote Originally Posted by Espiritus View Post
Daca tot a venit vorba de controllere, a incercat cineva sa folosească dualsense pe switch cu adaptorul de la 8bitdo? As fi curios daca giroscopul funcționează la fel de bine ca pe PS5 nativ. Caut un "pro" controller nou și oscilez între 8bitdo ultimate, controllerul Nintendo și dualsense cu adaptor.
Mi-a ajuns adaptorul si am putut sa compar side-by-side Dualsense vs. Joycons vs. 8bitdo Pro 2. Dualsense are cel mai fin si precis control cu giroscopul, chiar mai precis decat joycons, si mult mai bun decat controllerul 8bitdo. In rest totul functioneaza asa cum te-ai astepta, fara input lag, intreruperi etc.

Singura chestie care e mai buna la joycons (si probabil si la nintendo Pro controller) e vibratia, pentru ca adaptorul nu stie sa profite de capabilitatile controllerului. De vibrat vibreaza, dar are un singur nivel de intensitate pe care l-am setat eu din aplicatie, spre deosebire de jocurile pe PS5 unde variaza.

Imi vor lipsi butoanele din spate de la 8bitdo Pro 2, insa dualsense se simte mult mai bine si va deveni controller-ul meu principal pe switch.