Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Arata oribil - nu stiu ce zici tu de "realistic".

Si iar - te rog - sa nu mai poluezi toate thread-urile - mai ales asta - cu tot felul de imbecilitati gasite pe fundul sacului pe youtube sau pe ceva site-uri obscure.
Părerea ta.
Părerea mea e că arată mai realistic cu AI Upscale. Chiar sper să apară moduri când se va lansa pe PC. Într-adevăr, poate le arată defectele, ridurile, alunițele personajelor, dar se apropie de realitate. Față de trailer, care și 4K, dar e mai blurry și încă mai păstrează elementele cartoonish, cu upscale totul pare mai pronunțat.
La cum evoluează grafica și domeniul AI, s-ar putea ca la lansarea din 2025, GTA VI să nu mai impresioneze vizual fără AI upscale și portare pe noua generație de console. Cine știe ce jocuri încă nedezvăluite, dar cu mega-grafică realistă, o să apară până în 2025? S-ar putea ca ce vedem în clipurile astea de „imbecilități” să devină must-have în următorii ani, asta după ce Unrecord va face vâlvă.

Medalionul din poza upscale chiar arată magnific cu umbră, ochelarii par fumurii, nu mai zic de păr, în condițile când au trecut 16 ani de la primul Crysis. Așa ar trebui să arate grafica jocurilor în viitor. Ce hardware ți-ar trebui ca să poți să rulezi un joc video cu un personaj feminin care să aibă păr atât de detaliat, fir cu fir, și cu luciu, ca în poza 2 cu AI Upscale?
Știu, merg prea departe, dar de ce să nu evoluăm tehnologic mai repede?