Carefour a avut cele mai bune reduceri de BF original(ultima zi de vineri din luna noiembrie), nu stiu cat a fost C3-ul de 55" dar cel de 65" a fost 5600 de lei, preț mega super bun la care probabil nu o sa mai ajunga modelul de 65" niciodată, stocurile nu au tinut mult. Tot la Carefour G3 de 55" a fost 5600 iar stocurile au tinut aproape toata ziua, multe cunoștințe și-au prins si cumpărat. La eMag G2 de 55" a fost 4500, din nou super pret, au tinut stocurile destul. Au fost si la OLED-urile de la Samsung reduceri foarte bune!

Seria C este destul de bună dar de doi ani in coace este diferența destul de mare intre seria G si C, nu cu mult timp in urmă recomandam G2-ul in loc de C3 fiindca G2 era mai ieftin si mai performant decat C3 doar că nu cred ca mai găsești prin stocuri.

Samsung S90C este un TV bun si in materiale HDR este mai luminos decât C3-ul plus ca s-a gasit la prețuri mult mai bune decat C3-ul.
Daca cumva nu te interesează Dolby Vision si DTS poti merge liniștit pe S90C, Samsung nu a adoptat standardul de imagine Dolby Vision, au ramas cu al lor HDR10 si HDR10+, multă lume zice ca nu se vede diferența între Dolby Vision si HDR 10 si in unele cazuri este adevărat dar in altele DV are un avantaj, depinde cum este masterizat materialul. Daca Samsung ar fi adoptat DV ar fi ruot piata cu OLED -urile lor fiindca au avut preturi super bune insa multă lume vrea si DV. LG din fericire a reintodus și DTS de anul trecut, 3 ani la rând nici modelele lor nu au mai avut suoort DTS dar se pare că LG și-a revenit la cap!

Anul asta sper sa apuc să-mi iau un G4 de 65", momentan tot cu B9 de 55" dar vreau mai mare, 55" ramane mic dupa un timp chiar daca distanta de vizionare este de 2.3m, pentru imersie mai buna unul de 65" ar fi super. Trecand de la 40" la 55", la început mi s-a parut mare cel de 55", acum il vad doar okay si simt ca ar merge un 65"