Tot am folosit in ultimul timp un dispozitiv care mi-a îmbunătățit felul în care mă joc și văd filme de pe televizor.

De câțiva ani folosesc un sistem 5.1 cu sateliții din spate wireless, se aude excelent și arată foarte bine, însă sunt unele situații în care simt nevoia sa îl dau mai tare când sunt dialoguri in filme și mai încet când este acțiune. Nu știu dacă și voi pățiți asta, să stați cu telecomanda pregătită pentru a-l da mai încet când sunt explozii sau alte chestiuni care se aud tare. Deși locuiesc la curte, tot am impresia că s-ar auzi de pe stradă daca îl las la volum mare și nu vreau sa deranjez pe nimeni.

De vreo șase luni folosesc un neck-band de la Sony și sunt foarte mulțumit de el, cred că este și mai util pentru cei care locuiesc la bloc și vor să aibă o experiență audio superioară fără să deranjeze vecinii, mai ales daca au și pereți subțiri.

Acesta este produsul:



Se conectează la tv printr-un receiver cu cablu optic, dar funcționează și prin Bluetooth, însă prin a doua variantă nu veți putea folosi modul gaming la majoritatea Tv-urilor. Pe televizoarele Sony din seria XR funcționează și cu Dolby Atmos.

Am văzut recent One Piece Netflix si Dune, am avut o experiență perfectă cu acest dispozitiv audio, dialogurile din încăperile liniștite se auzeau perfect, același caz și în scenele cu maximă acțiune, totul fara sa fiu nevoit să umblu la volum.

La Altex mult timp a fost redus la 999lei de la 1500lei.