Am primit si asta pe 28 Februarie; posibil ca actuala promotie sa fie legata.
Stimate abonat,

Începând cu data de 23 aprilie 2024, vă oferim mai multă flexibilitate în ceea ce privește abonamentele SkyShowtime, prin cele două tipuri de abonamente care vor fi disponibile: Standard Plus este noul nume al abonamentului dvs. existent, respectiv Standard cu reclame, este abonamentul noul lansat.

Pe scurt, abonamentul Standard cu reclame are tot ce atrage spectatorii la SkyShowtime, la un preț mai mic decât Standard Plus, cu reclame intercalate. Abonamentul Standard Plus nu va avea reclame.*

Dacă doriți să vizionați în continuare titlurile SkyShowtime fără reclame și fără întreruperi*, nu trebuie să faceți nimic. Abonamentul actual va trece automat la noul nume Standard Plus în data de 23 aprilie 2024, iar plățile se vor încasa automat prin modalitatea de plată actuală.

Scopul nostru a fost întotdeauna să oferim o experiență premium la un preț avantajos. În acest context, oferim din ce în ce mai mult conținut de calitate superioară prin platforma noastră, inclusiv mai multe filme de mare succes, direct din cinematografe, dar și mai multe seriale noi și exclusive. De asemenea, oferim o listă din ce în ce mai mare de titluri SkyShowtime Originals, inclusiv locale.

În urma acestor schimbări prețul abonamentului dvs. lunar sau anual Standard Plus va crește.

Începând cu prima dată de facturare programată în sau după 23 aprilie 2024, abonamentul dvs. lunar sau anual va trece la noua structură de prețuri și va crește după cum urmează:

Lunar
Curent: 3,99 € pe lună
Începând cu 23 aprilie 2024: 5,99 € pe lună

Anual
Curent: 30,99 € pe an
Începând cu 23 aprilie 2024: 46,99 € pe an

Dacă abonamentul dvs. expiră înainte de 23 aprilie 2024, aceste schimbări nu vă vor afecta. Dacă beneficiați de o ofertă activă, vom onora promisiunea din aceasta în toată perioada rămasă a ofertei.

Trebuie să continui cu planul Standard Plus?
Dorim să aveți un abonament care să vă mulțumească și înțelegem că puteți dori să treceți la noul abonament Standard cu reclame pentru a avea acces în continuare la aceleași titluri de divertisment extraordinare, la un preț mai mic decât cel al abonamentului Standard Plus.

Alternativă: dacă nu sunteți de acord cu aceste schimbări, puteți să vă anulați abonamentul SkyShowtime accesând pagina Cont și dezactivând reînnoirea automată, înainte ca schimbările să intre în vigoare.