Single post: Microsoft Xbox 360 intrece Sony PS3

  1. #1 SP
    Senior Member Daniel's Avatar

    Microsoft Xbox 360 intrece Sony PS3

    Compania Microsoft face si alte produse in afara de software dupa cum stim, si se pare ca si ele se vand la fel de bine ca produsele traditionale ale companiei.
    In ultima saptamana Microsoft au reusit sa “doboare” doua recorduri, pentru ca pentru prima oara au depasit vanzarile Playstation 3 cu un raport de 3 la 1, si ca sa fie si mai frumos pentru ei s-a constatat ca Xbox este consola cu cele mai multe jocuri vandute pentru o bucata – adica fiecare dintre console are o medie de 8 jocuri originale cumparate.

    Pentru Microsoft reprezinta o crestere fata de vanzarile de anul trecut de 25 de procente, ceea ce inseamna destul de mult si in plus, de curand, au lansat si o noua revizie a Xbox Arcade denumita Jasper – fapt care face posibil pretul de 200 de dolari peste tot in lume.
    Noua revizie aduce in plus o memorie de 256MB accesibila utilizatorilor ( din care mai raman 214MB dupa instalarea sistemului de operare necesar consolei pentru functionare), si un consum de curent cu 25W mai mic decat generatia anterioara de Xbox.

    Mie unul Xbox-ul mi se pare mai bun chiar dak dupa parerea mea grafica este mai joasa decat cea a Ps3-ului In schimb are mai multe jokuri si parka arata si mai bine (cel putin Elite-ul )
    Astept si parerile voastre
    Attached Images Attached Images gal_mare_jasper-int.jpg ps3_vs_xbox_550x350.jpg