deci aceea reclama romaneasca :| imi aduce aminte din pacate de copiile alea chinezesti (mp4) dupa ipoduri nano :|
one word : fail.
deci aceea reclama romaneasca :| imi aduce aminte din pacate de copiile alea chinezesti (mp4) dupa ipoduri nano :|
one word : fail.
:) tari de tot reclamele alea.
Cu cat mai tarziu cu atat mai bn...pentru romani binenteles, ca nu prea isi permite fiecare roman sa cheltuiasca odata la 2,3 ani bani pentru o consola...asa daca cumperi azi una, stai linistit ca mai traieste inca 4 ani:D:D
asa e ;) .
Apple Bandai Pippin - Wikipedia, the free encyclopedia
Quote:
Units Sold - 42.000
- sunt niste "giganti" - hai ca sunt 100 de jocuri :)) cred ca Nintendo, Sony si Microsoft trebuie sa fie ingrijorati :))Quote:
Software titles: Japan
A very large list of titles was produced for the Japanese version on release in early 1996. While some promised titles may not have been released, the number that was released is near 80 titles.
Software titles: USA
When Bandai released the U.S. version, it had only 18 titles sold separately, and six CDs came with the Pippin itself. Upgrades to the Pippin Browser were released as a new CD over time, and so was an update to TV Works (a text and drawing program).
Software titles: Other
As mentioned before, a third party made a custom Pippin bootable CD with the Macintosh GUI on it. There were also a few demo CDs made by Bandai and Kats Media. Others may exist that have not circulated.
- eu zic ca o sa fie cam 40 milioane noua consola ca doar un telefon e 20 :))Quote:
It cost US $599 on launch
----------------------------
Momentan Apple scoate jocuri pe iPhone si cred ca o sa stea aici multa vreme daca nu vrea sa piarda bani degeaba
http://www.youtube.com/watch?v=DuFAR9JiTug
Enjoy!
ahaha 2012 deabea nu astept :D mai sunt multe jocuri care nu le-am jucat .....cred ca va fi pana in 16 mil urmatoarea consola , asta dupa vre-o 5-6 luni de la lansare
sunt sigur ca apple o ia iasa pe piata cu o consola(mai devreme sau mai tarziu):D
si eu ma gandeam la apple ca un viitor producator de console, e adevarat ca au mult de recuperat dar sa nu uitam ca si iphone-ul a fost primul lor telefon si au vandut foarte bine asa ca orice este posibil cu o campanie de marketing puternica.
cat despre aceasta veste "trista" eu unu sunt bucuros sa aud asta, abia anul acesta mi-am cumparat ps3 si cu siguranta nu vreau ca in 2 ani sa aflu ca apare alt ps