De ce nu are Wii succes in Romania ?
Stateam si ma uitam zilele acestea pe statisticile forumului... si ma minunam de aria dedicata Wii. Nu spun ca ar fi o arie complet "nevizitata", insa comparativ cu ariile de PS3 si Xbox 360 este mult in urma. Ceva fix invers fata de cum arata topurile vanzarilor din alte tari... Mai adaug la idee si faptul ca de cate ori am avut premii pentru Nintendo Wii, cu greu am reusit sa gasim doritori. De multe ori aproape ca ne-am rugat de useri sa primeasca premiile...
Am deschis acest thread pentru ca vreau sa aflu si opiniile voastre. Chiar ma intreb ce se intampla cu consolistii de Wii din Romania... Oare sunt prea "gameri" si nu le place sa stea pe forumuri de genul acesta ? Oare e atat de mare pirateria pe Wii incat nu intereseaza pe nimeni sa discute despre anumite jocuri (why talk about it when you can download and play it ?)... Sau la noi Wii este vazuta ca o consola doar pentru un target gen "kids only" ? Sau poate este de vina pretul consolei si al jocurilor de Wii ?
Well, poate toate acestea la un loc sunt motive mai mult sau mai putin intemeiate... insa ma uit pe poll-ul din 2008 si poll-ul din 2009 unde avem 29-35 de detinatori de Wii care au votat. That's waaay to low... Voi ce credeti ? What's goin' on ?