Salut,
Dupa cum bine stiti EA a lansat Grand Slam Tennis - Grand Slam Tennis - Video Game : EA Sports.
Daca va aduceti aminte incerc sa bat recordul de Wii Tennis, dar momentan am de batut niste baieti bine infipti. Romania se afla pe locul 72 in clasamentul GST - cu 98 W / 133 L. Se pare ca USA-ul s-a detasat bine de tot dar in top 10 cel putin eu zic ca se poate (nici sa ne intreaca Insulele Virgine nu se poate...). Daca lumea de pe forum ar vrea sa joace ma gasiti ca LEVEL (am fost foarte bucuros ca nimeni nu a folosit nick-ul
).
Tot ce va pot spune e ca puteti juca pe net cu jucatori predefiniti - Federer / Rafa etc sau cu jucatorul creat de voi ... Nu faceti gresala mea de a da drumu la Online mode inainte de a face un stats cat de cat acceptabil in joc. Eu dupa ~ 4 ore de joc am zis sa il incerc si surpriza no LAGS, cu putin bulan si niste scheme invatzate bine de tot am si eu un scor onorabil 4 W - 0 L dar sa joci impotriva lui Djokovic (si in locul lui sa fie un om) care are 4.5/5 stele + 3 skilluri bine predefinite cand eu am 2 stele si 1 skill ... am fost alergat ca la maraton
Asa ca eu va astept si jucam "Friendly" sau meciuri de Dublu
Pana atunci Wii ON!
Bookmarks