Stie cineva cum se poate aduce la starea "curat" o consola Wii modata soft?
Stie cineva cum se poate aduce la starea "curat" o consola Wii modata soft?
Formatezi memoria si cardul. In orice caz un search pe google va rezolva orice problema.
Edit: ai grija, pune salvarile la adapost![]()
crede-ma ca de recomandari de genul "cauta pe google" mie plin podul. eu vroiam sa raspunda cineva care a mai facut asta si a si reusit.
nu vreau sa se supere nimeni, dar mai bine nu raspund decat sa dau un raspuns generic enervant, bine ca nu ati scris sa citesc in "manual".
deci a facut cineva operatiunea asta si a reusit?
Formatezi memoria si cardul.
Asta nu este un sfat? Asta nu este un raspuns? Imi pare rau ca m-am deranjat sa-ti raspund.
CrysMM nu doresc sa intru in polemica cu tine, dar inca odata repet: ai facut tu asa ceva si ai reusit? daca da la ce versiune de firmware? NU MAI DATI RASPUNSURI GENERICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu te mai deranja sa raspunzi daca tot iti pare rau.
@AssassinRo: daca nu vrei raspunsuri generice, atunci da-ne si tu niste detalii despre consola in cauza, de exeplu ce versiune de Wii ai, cu ce system menu, ce fel de softmod are, a fost facut downgrade la system menu sau nu, are regiunea schimbata sau nu etc.Poate asa iti voi putea da un raspuns non-generic.
am o consola nemodata 4.2E, am un tutorial ce contine vreo 50 de pasi ce trebuie urmati pt a realiza modarea soft. nu am curaj sa fac nimic pana nu ma asigur 100% ca pot reveni la "curat". cam de ce date ar mai fi nevoie sa poti fi sigur ca pot reveni la "curat"
AssassinRo, stai linistit si cumpara-ti jocurile!
considera-l un sfat din RAI
Daca vrei sa scapi de modare si nu te intereseaza firmware-ul poti sa-i faci Update (e o optiune in Wii Settings). Pana la urma asta e si dorinta Nintendo, ca prin update sa elimine softmodarea.
Daca vrei sa scapi de softmodare si sa iti pastrezi si versiunea de firmware este un tutorial pe wiihacks.
As pune link dar nu stiu daca am voie.
din toate datele ce le-am cules pana acuma, nu prea e clar daca a reusit cineva sa modeze o consola 4.2E si sa o aduca inapoi la "curat".
Intrebarea mea este de ce ai dori sa o duci in starea curat ? Daca ai Homebrew instalat poti sterge canalul, daca ai instalat anumite cios-uri cred ca sunt suprascrise cand faci update la firmware.
Din ce am citit, auzit .. poti juca online indiferent daca este modata sau nu consola
Wii nu e xbox sau ps3
snk2, ai incercat tu sau doar presupui ca asa este, nu stiu daca am fost bine inteles, dar as prefera sa fie cineva care a incercat si a si reusit, ce se poate face cu o consola brick-uita? (desigur in cazul in care nu reusesc un-brick-uirea).
Bookmarks