Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Recorduri Wii Sport

1. #1 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar

Thumbs up Recorduri Wii Sport

De 1 saptamana mi-am pus ca "target" sa bat recordul mondial la Wii Tennis - din cate am citit pe net, ar fii cam 2400 puncte cel mai mare scor care l-a reusit cineva pana acum.

l33t wii tennis

In caz contrar si stitzi mai multe informatzi-ma. Momentan am 2394 puncte si sper sa depasesc acel "mic" obstacol de la 2399 la 2400

Astept sa vad si alta lume care este pasionata de aceast bundle.

2. #2 SP
    am ajuns la 2399

3. #3 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Si si ? Te-ai blocat acolo?

4. #4 SP
    din pacate as vrea sa zic ca nu dar am deja peste 100 jocuri la 2399 astept sa ajung al 2-lea om din lume care ajunge la 2400 din pacate mai avem d asteptat

5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    I played as a 2399 skill level player for 78 days; this didn’t include the 3 days I took off in December.
    My god...

6. #6 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Maniac asta micu ... io cred ca abea am sarit de 2000, sau sunt undeva la limita - si nu cred ca o sa trec prea curand de 2100 (adica sunt 99 % sigur)

7. #7 SP
    o sa il intrec intr-o buna zi

8. #8 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    In 2008 ?

9. #9 SP
    Promit ca incerc, si sper sa fie calculele tipului gresite , ca altfel n-am shanse ) , dar o sa ajung p primul loc intr-o buna zi.

P.S. joc si cateva Zelda + The Longest Journey ... si tre sa mai acord timp si la ele

Kinky posts (nr) : 69

10. #10 SP

Am ajuns deja la 80 de meciuri (1 set) , 5 meciuri (2 seturi) , 3 meciuri (3 seturi) si asta doar de la 2399 sper sa nu imbatranesc pana fac si yo 2400

Se pare ca uni sunt mai laudaroshi de fel, parerea mea e cam imposibil ca in 8 zile sa ajungi la acest scor
    Oricum eu am un mic dezavantaj pentru ca e primul jucator si evident am mai pierdut cateva meciuri spre diferentza de "perfectionismul" altora

elaxxlnick
    on 08/09/2008
    uuuhhm...
    how long did he play to reach 2400 skill level???
    more than 30 days?!?!?
    i don't wanna sound arrogant but i bought a wii 8 days ago on 01-08-08 and i'm already skill level 2400...
    and its now 09-08-08 so how difficult can it be???

11. #11 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Level your the one, , eu de un an de zile decind am Wii nu am reusit sa trec de 700, cei drept nici nu prea am jucat.

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Level your the one, , eu de un an de zile decind am Wii nu am reusit sa trec de 700, cei drept nici nu prea am jucat.
    merci , incerc sa vad dak reusesc , ash vrea 2401 ca sa am mai mult ca ei dar o sa dureze ceva

13. #13 SP
    Junior Member Julema's Avatar
    Ce se mai aude, ai facut 2400 puncte??

14. #14 SP
    Cand ajung facem reuniune - inca nu cu toate ca am ajuns lejer la ~200 jocuri pe 2399 si ... inca nu schitzeaza nimic - cu sperantza ca nu se ia in consideratzie ca am pierdut meciuri in trecut si sa fiu perfect sper sa ajung. O sa fac un efort din 20 decembrie, dar nu cred ca o sa fie posibil in 2008

- joc din ce in ce mai bn, si cu sigurantza joc mai bine ca tipul respectiv care a facut 2400 - luand in cosideratie numarul d meciuri de care a avut nevoie pt a ajunge la 2399 - dar el sigur a avut mai mult timp liber ca mn si facea p zi / 250 meciuri ( cam 50-90 meciuri la nivelul meu ) ... dar dak ajung la 2400 - vreau sa fac 2401 si din acel moment joc 4 ore/zi dedicat

(in caz ca se gaseste un sponsor )))) sa imi dea un ciupaciups - cred ca ash fi mai devotat )

15. #15 SP
    Ciupaciups bomboanele? Iti trimit eu o cutie prin posta .

16. #16 SP
    Junior Member joy008's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Ciupaciups bomboanele? Iti trimit eu o cutie prin posta .
    Acum este si mai hotarat sa doboare recordul..Succes!

17. #17 SP
    , Craciun fericit to all (momentan ma joc SoulCalibur (Dreamcast :X ) )

18. #18 SP
    Sarbatori fericite si tie si tuturor gamer-ilor.

19. #19 SP
    Member Leni's Avatar
    siiii?recordul?

20. #20 SP
    down the drain, deoarece am avut niste mici probleme cu Wii Fit si mi-a corupt totul (dar revin in fortza) - la 2399 imi ia cateva ore ... poate daca nu pierd nici un punct d la inceput pana la sf fac mai rpd 2400 (poate 2401) dar vedem si promit ca la vara o sa ma duc la un turneu gen http://www.wiimbledon.net/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks