Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 4 of 4

Thread: Wii Accessories

1. #1 SP
    Junior Member wiilover's Avatar

Wii Accessories

Salut! Am descoperit de curand acest forum si is foarte incantat de ce am citit aici Mi-am cumparat de la emag acum o luna un WII pe negru, m-am tot jucat cu el toate grozaviile, insa tre' sa recunosc ca am inceput sa ma cam plictisesc de doar cele 2 remote-uri si ma gandeam sa imi cumpar cateva accesorii, insa is foarte scumpe cele vandute pe la noi.

Am gasit un site cu free shipping ptr accesorii si cu preturi foarte bune, insa nu stiu ce sa aleg. Vroiam sa va intreb care sunt cele mai interesante accesorii si care merita cumparate. Nu stiu exact ce sa-mi cumpar. Voi ce imi recomandati? Ce accesoriu poate fi folosit pentru un numar mai mare de jocuri? E cu adevarat folositor Wii Fitness? Pls dati-mi si mie o mana de ajutor ca incepe sa imi para rau ca am cheltuit atatia bani cu WII-ul. O sa postez mai jos cele cateva la care m-am gandit eu sa mi le cumpar cu un buget de vreo 20-30 de dolari:

Perfect Shot Light Gun Controller Pistol for Wii Remote Pret: $ 12 adica 36 de lei
    Classic Controller Pro Gamepad Black for Wii Remote Pret: $ 14 adica 42 de lei
    Steering Racing Race Wheel Stand Games for Wii Pret: $ 9 adica 21 de lei
    Wii Combat Pack Pret: $ 12 adica 36 de lei

Eu zic ca sunt interesante cele alese de mine+ ca au preturi acceptabile...pls help

2. #2 SP
    Junior Member SamJigga's Avatar
    depinde ce jocuri vrei sa joci. pentru virtual console, mai ales jocurile de super nintendo, obligatoriu classic controller.
    pentru mario kart iti trebuie un volan doar daca nu-ti iei varianta cu el inclus sau daca vrei sa joci in doi. in rest nu prea folosesti volanul.
    sabia e cam nefolositoare si poate deveni periculoasa, daca n-ai foarte mult spatiu in jur, la fel si scutul.
    pistolul e bun, dar mai bine te concentrezi pe pistol gen wii zapper, care e un pic altfel. il folosesti la shootere (trebuia s-o spun, acum nu fiti magari sa faceti misto). dar si asta merge.

eu in primul rand mi-as pastra banii pentru jocuri, si in momentul in care un joc bun necesita ceva in plus, de abia atunci m-as gandi sa cumpar un accesoriu. asa decat sa le iei si sa zaca intr-un sertar nu se merita.

wii fit plus nu stiu cat e de folositor, daca chiar ai nevoie te asigur ca n-o sa faci mult timp, pentru ca daca erai un tip care facea sport nu aveai nevoie. mai misto sunt minijocurile de pe el, sau alte jocuri care se joaca cu placa. asa pentru aerobic, cine vrea face si fara. decat cineva care intradevar face aerobic in casa zi de zi (cum e sotia mea) il va folosi. daca esti lenes de fel, wii fitul nu prea te ajuta, chiar daca targetul acolo este.

3. #3 SP
    Junior Member wiilover's Avatar
    Quote Originally Posted by SamJigga View Post
    depinde ce jocuri vrei sa joci. pentru virtual console, mai ales jocurile de super nintendo, obligatoriu classic controller.
    pentru mario kart iti trebuie un volan doar daca nu-ti iei varianta cu el inclus sau daca vrei sa joci in doi. in rest nu prea folosesti volanul.
    sabia e cam nefolositoare si poate deveni periculoasa, daca n-ai foarte mult spatiu in jur, la fel si scutul.
    pistolul e bun, dar mai bine te concentrezi pe pistol gen wii zapper, care e un pic altfel. il folosesti la shootere (trebuia s-o spun, acum nu fiti magari sa faceti misto). dar si asta merge.

eu in primul rand mi-as pastra banii pentru jocuri, si in momentul in care un joc bun necesita ceva in plus, de abia atunci m-as gandi sa cumpar un accesoriu. asa decat sa le iei si sa zaca intr-un sertar nu se merita.

wii fit plus nu stiu cat e de folositor, daca chiar ai nevoie te asigur ca n-o sa faci mult timp, pentru ca daca erai un tip care facea sport nu aveai nevoie. mai misto sunt minijocurile de pe el, sau alte jocuri care se joaca cu placa. asa pentru aerobic, cine vrea face si fara. decat cineva care intradevar face aerobic in casa zi de zi (cum e sotia mea) il va folosi. daca esti lenes de fel, wii fitul nu prea te ajuta, chiar daca targetul acolo este.
    Iti multumesc mult pentru reply, cat si pentru sinceritate. Cat despre wii fit plus, probabil ca ai dreptate, insa daca nu intrebam toate acestea nu aveam de unde sa aflu ce si cum. Cred ca intr-un final, peste ceva timp dupa ce am strans bani multi, o sa imi cumpar o placa de fitness fiindca sor-mea e innebunita deja doar de existenta ei pe piata

4. #4 SP
    Junior Member SamJigga's Avatar
    daca e innebunita atunci clar o sa trebuiasca luata. sfatul meu este acelasi pentru toata lumea: nu cumparati un joc dupa coperta, sau dupa ce spune lumea pe forumuri, sau dupa ce scor are pe gamestop sau ign. normal ca un joc cu scorul sub 5 e de evitat. dar de exemplu su cand am luat super smash bros l-am luat doar dupa scor si am fost foarte dezamagit. e adevarat ca dupa ce m-am straduit sa inteleg care e treaba (sunt destul de greu de prins comenzile) si am jucat modul adventure mai mult, am inceput chiar sa-l iubesc, si nu l-am mai lasat pana ce nu am terminat si am deblocat aproape tot. Jocul e chiar misto. Dar daca nu ati mai jucat jocuri din serie, s-ar putea sa ramaneti cu dezamagirea si sa nu mai vreti sa-l bagati din nou. Nu vorbesc numai de jocul asta, e valabil pentru orice.

Intotdeauna inainte sa cumparati un joc cautati filme pe youtube cu review, acolo vaspun si plusuri si minusuri, vedeti si gameplay-ul, puteti vedea cam tot. Asa veti stii intotdeauna pe ce dati banii. Spoi urmeaza sa gasiti magazine care sa si aiba jocul respectiv, si aici mai intervin probleme.

Wii fit plus se gaseste cam peste tot, asa ca nu-ti fa probleme. Daca vrei un magazin mai ieftin, gasisem undeva, dar nu scriu aici, sa nu fac reclama sau ceva. Eu am luat altceva de la ei si au fost pe bune.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks