Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 47

Thread: NU Playcom !

1. #21 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Inteleg cum va simtiti ,eu nu mi-anm luat niciodata teapa de la ei,dar si-a luat vara-miu...
    Si-a luat un PSP si a cerut factura,aia iau zis ca nu e nevoi,iar el a zis ok...
    si peste cateva luni s-a strict citiroru de UMD,si garnatia expirase cu vre-o zi in urma...
    S-a dus la ei si a facut scandal dar bnimic
    PS: Trebuia sa isi puna numele la fuirma "Playbastard"

2. #22 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Eu n-am inteles partea cu "nu e nevoie de factura", poate clientul chiar voia factura, iar Playcom era OBLIGATA sa elibereze chitanta/factura.
    Oricum daca garantia expirase deja, de ce a mai facut scandal?Nici o firma nu ar fi acceptat schimbarea PSP-ului, d-apoi Playcom.

3. #23 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Eu n-am inteles partea cu "nu e nevoie de factura", poate clientul chiar voia factura, iar Playcom era OBLIGATA sa elibereze chitanta/factura.
    Oricum daca garantia expirase deja, de ce a mai facut scandal?Nici o firma nu ar fi acceptat schimbarea PSP-ului, d-apoi Playcom.
    Pai faza e ca aia parca chiar stiau cand se strica

4. #24 SP
    Taw
    Nu am inteles de ce esti asa ofensat pe ei (exista multe motive, dar ale altora) cat timp garantia deja iti expirase.
    Daca se intampla asta la mediagalaxy sau altex, crezi ca iti validau garantia chiar si cu scandal?

5. #25 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Nu am inteles de ce esti asa ofensat pe ei (exista multe motive, dar ale altora) cat timp garantia deja iti expirase.
    Daca se intampla asta la mediagalaxy sau altex, crezi ca iti validau garantia daca faceai scandal?
    Nu,dar la aia aveeam chef sa fac scanda

6. #26 SP
    Taw
    Quote Originally Posted by yoshimitsu View Post
    Nu,dar la aia aveeam chef sa fac scanda
    Deci ai postat aici sa injuri Playcom pentru ca AVEAI TU CHEF sa faci scandal la ei, indiferent daca au gresit sau nu.
    No comment...

7. #27 SP
    Junior Member aleSSio's Avatar
    Sper sa nu fiu offtopic dar de curand am achizitionat si eu un PS3 slim de 160gb de la Playcom(aveau cel mai ieftin pret:1200 ron) si imi ofereau garantie.
    Toate bune si frumoase,am mers acolo,am platit cash(nu se putea face plata cu cardul).Doar ca le venise curierul cu consolele,erau si xbox-uri,ps3-uri...mi-am ales o consola,am schimbat-o pt ca era deteriorata cutia(sifonata la colturi de la transport);mi-au facut garantia(1an garantie) cu seria ps3-ului,bonul fiscal stampilat si am plecat acasa.
    Dupa ce am ajuns acasa,am rasturnat continutul cutiei pe jos si printre printre toate cele(1 controler dualshock3-sixaxis,cablu usb-mini usb,cablu av,adaptor scart-rca,cablul alimentare 220v consola) gasesc si un alt bon fiscal de carrefour,in limba franceza,pt consola dar cu pretul de 299 euro(probabil consola e cumparata de undeva din afara,la magazin mi-au spus ca sunt import anglia)...
    Momentan consola merge perfect si nu am ce sa le reprosez celor de la playcom...sper nici pe viitor

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by aleSSio View Post
    Dupa ce am ajuns acasa,am rasturnat continutul cutiei pe jos si printre printre toate cele(1 controler dualshock3-sixaxis,cablu usb-mini usb,cablu av,adaptor scart-rca,cablul alimentare 220v consola) gasesc si un alt bon fiscal de carrefour,in limba franceza,pt consola dar cu pretul de 299 euro(probabil consola e cumparata de undeva din afara,la magazin mi-au spus ca sunt import anglia)...
    Sa inteleg ca inca mai o tine cu placa aceea cu "Eu sunt importator oficial Xbox si PlayStation in Romania" ? Long live Carefour !

9. #29 SP
    Taw
    Au luat-o cu 299E si o vand cu 1200ron, pai ies in pierdere?

10. #30 SP
    Member Snake's Avatar
    Au luat-o cu 299E si o vand cu 1200ron, pai ies in pierdere?
    Stai tu linistit. Playcom nu iese niciodata in pierdere ! E fapt demonstrat de-a lungul timpului

11. #31 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Probabil sunt "cumparate"...

12. #32 SP
    Member Imperatore's Avatar
    cu siguranta fericirea cumparatorului este intotdeauna cea urmarita

13. #33 SP
    Junior Member aleSSio's Avatar
    Intradevar,ei tot sustin placa cu unic importator desi tocmai am vazut cum sta treaba altceva am vrut eu sa zic cu bonul de carrefour in franceza:desi sunt "import" Anglia,bonul e in franceza(poate au adoptat astia franceza ca limba nationala si eu nu stiu) si mai mult ca sigur sunt aduse la negru....poate isi scot cumva transportul,poate sunt la "promotie"...
    momentan ma joc pe ea...si mai da-i in ma-sa de bijnitari

Later Edit: pe site-ul lor acum spun ca sunt importatori germania...astia cunosc multe tari

14. #34 SP
    Senior Member tray's Avatar
    si daca iei ceva cu 300 euro si o dai cu 12mil inseamna ca esti bisnitar?

15. #35 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Le e frica de 2012 si fac si ei fapte bune

16. #36 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    si daca iei ceva cu 300 euro si o dai cu 12mil inseamna ca esti bisnitar?
    Citeste tot thread-ul, nu cred ca se referea numai la faptul asta cu 12 mil.

17. #37 SP
    Junior Member mmariang54's Avatar
    Salutare !
    As avea si eu o intrebare cei de la playcom au sediul la unirii in magazin la ultimul etaj???
    Daca da va multumesc ca ati dechis acest thread caci tocmai vroiam sa imi iau din unirii un PS3.

18. #38 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    pai acum serios...magazinul ala nici n-ar trebui sa functioneze...ca ce fac ei se cheama piraterie...prin vanzarea consolelor modate..
    Astea cu consolele modate se fac doar la oameni de incredere si cu experienta mare cum este Donely,in al doilea rand doar in Romania se poate intampla sa te duci la OPC sa reclami ca nu iti merge consola modata...(stiu ca nu ai facut asta dar still)

19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    darkpaul13: modarea nu inseamna automat piraterie. Problemele cu Playcom au fost (si sunt) de alta natura. In mare parte ca rezultat a modului in care au fost refuzate garantiile, a faptului ca multi dintre consolisti nici macar o factura n-au primit... and so on.

20. #40 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    modarea nu inseamna automat piraterie
    Nu? Dar ce inseamna? Pentru ce renunta lumea la Live si mai nou la PSN? Da-mi cateva exemple, te rog. Accept si o sanctiune pentru off-topic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks