Nintendo Direct mâine :-)
Printable View
Nintendo Direct mâine :-)
Cica va fi axat pe "new games coming out this spring and summer".
Mai au 14 zile din spring.
Cei de la EA. au declarat ca nu au NICIUN joc pt. Wii U in development, nu doar cu engine Frostbite. Oare chiar asa rau i-a enervat Nintendo?
Oricum... not good for Wii U...
bang inca 3 milioane de console per jocurile alea anuntate :)
Se pare ca, pana la urma, EA va scoate jocuri pentru Wii U, dar se va axa mai mult pe consolele celor de la Microsoft si Sony. Atata timp cat reusesc sa scoata Fifa (si NFL pentru americani) si NFS, totul ar trebui sa fie bine.
Exista vreo statistica cu vanzarile Wii U de la lansare si pana acum, comparativ cu perioada similara a Wii?
Sunt curios daca nu cumva si generatia asta lupta dintre Sony si M$ se va da tot pentru locul 2.
L.E.: Circa 3.5 mil pentru Wii U comparativ cu vreo 8 mil pentru Wii, din calculele mele de pe VGChartz. Perioada sarbatorilor de iarna e decisiva.
Si uite cum Microsoft salveaza situatia !
Pe principiul...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...vb2JSpQNRM.gif
S-a mai liniștit tabăra xboxiștilor :evil:
Pt a reveni la realitatea trista, am un Wii U 32 GB black ZombiU Edition din ziua lansarii. La el am asa:
-NintendoLand
-ZombiU
-Super Mario Bros U
-Darksiders II
-Monster Hunter 3 Ultimate
-Lego City Undercover
-NFS Most Wanted Wii U
-Trine 2
-Mighty Switch Force
La ora actuala, dupa 6 luni de la lansare si cu jocurile de mai sus in raft, mai sterg praful cu o carpa moale din cand in cand de pe el si atat.
Cam asta e realitatea, indiferent ca o duc bine MS, Sony, Apple, samd sau nu.
Si chiar le-ai jucat pe toate? Eu cred ca va urma o perioada de lansari bune pentru WiiU.
V-ati gandit ca EA nu mai lucreaza cu Nintendo pentru ca nu au fost de acord cu taxarea jocurilor second-hand? Mie mi se pare foarte plauzibil pentru o solutie asa radicala.
Nu, evident.
ZombiU l-am lasat din mana dupa 1 ora si nici nu cred sa mai pun mana pe el.
Mario si Nintendoland sunt casual, din cand in cand cate o ora.
Trine2 si Mighty Switch Force sunt jocuri de 3DS saracele, mai mult de cateva minute in sir nu le joci.
Singurele terminate sunt Darksiders 2 si Lego City.
NFS e NFS, joci pana ti se face lehamite de jocuri cu masini, deh.
Nu e nimic astazi in libraria de jocuri care sa te faca sa nu le mai lasi din mana. Jumatate sunt porturi, cealalta re-incalziri de francize 3DS/Wii.
Killer app ca sa zic asa inca nu e nimic pe Wii U.
Ce nu ti-a placut la ZombiU? Ca e prea greu? :D