Ubisoft: No More Nintendo Wii U Exclusive Games Until More Consoles Are Sold - X-bit labs
Printable View
E vorba de exclusive doar. Au anuntat deja Watch Dogs si ACIV pentru WiiU.
Cand o sa-mi iau WiiU o sa-l folosesc doar pentru exclusive Nintendo. Jocurile multiplatform pe PS4 si/sau Xbone.
Sincer sunt un mare fan Nintendo si chiar voi cumpara un Wii U la un moment dat pentru acele jocuri, dar nu acum.
Pe vremea cand era SNES la putere eu eram un pusti, iar imaginile si feelingul jucand jocuri Nintendo la salile de jocuri locale sunt adanc inradacinate. De aceea sunt nostalgic dupa vechile jocuri Nintendo, in special seria Donkey Kong Country.
Insa noua generatie de gameri a crescut cu Call of Duty, Fifa, Assassins Creed etc. si nu au prins acea perioada de glorie a lui Mario, DK etc. Iar acea generatie sincer they dont give a **** about Mario & Co pentru ca pur si simplu nu au fost jocurile copilariei lor. Nu e vina lor, fiecare generatie a avut alte jocuri ce i-a marcat.
Problema e ca in afara de jocurile exclusive Nintendo, eu imi doresc sa joc si Fallout, Elder Scrolls sau Bioshock. Nici una din aceste serii nu va fi pe Wii U, probabil niciodata.
E totusi trist ce se intampla. Daca e sa ne luam dupa stiri, in curand Wii U va avea doar jocuri 1st party + crapware.
Foarte aiurea ce-au facut Microsoft...
E clar ca cineva l-a trimis pe omul ala acolo, nu e neaparat vina lui.
http://www.youtube.com/watch?&v=nKI5QzPYP9k
Si eu am cresuct cu Mario pe Terminator, si am doar 16 ani :D .
Am citit ce zici despre Call of Duty and stuff si cum nu vei juca Skyrim sau mai stiu eu ce pe Wii U . Asta se intampla intocmai din cauza conceptiei de nostalgie, pe care o inteleg, si din cauza ca, cei care conduc acum Nintendo au ramas aceiasi de la NES incoace, si au ramas cu aceleasi conceptii intiparite in minte, conceptii care nu mai sunt de loc la moda, si nu mai satisfac deloc nevoile tuturor gamerilor din lume, cum o faceam pana acum.
Cei de la Nintendo au ramas aceiasi tineri entuziasmati de acum 26 de ani(sper sa nu ma insel asupra datei ) ceea ce nu confera unui Nintendo care se zbate in zilele noastre niciun avantaj.
Off-topic:Buna!Sunt nou,si am o intrebare,este pe aici o sectiune Bun venit in care sa ma prezint?
On-topic:Voi asteptati ceva joc Metroid pentru U?Eu da,vreau sa vad cum ar veni transformarea lui Samus in HD,si tipul de la Best-Buy....Oare cat de mult i-au dat?Apropo,oare ce personaje au sa mai apra in Smash Bros. pe langa Mega Man,Villager si Wii Fit Trainer?
Hmm! Nu cred ca exista un loc ca sa te prezinti. Caracterul tau pe forum se va vedea din posturile tale. Cateva sfaturi: citeste regulamentul; fa ceva cu gramatica, punctuatia si exprimarea ta, altfel haite de useri vor sari pe tine si te vor devora de viu; nu supara moderatorii (daca ii prinzi in stare proasta, sau obositi, sau nervosi, sau...), ca iti iei pauza; nu pomeni de piratare. In rest, numai de bine. Fi mai calm si pune intrebarile mai rar, ca ai mai multe sanse sa ti se raspunda. Bine ai venit!
Multumesc pentru primirea calda :) Sunt bucuros sa gasesc un forum pentru Jocuri Video!
Care aveți Wii U dar și un 3DS pe lângă și nu sunteți la curent cu postările de la categoria dedicată DS/3DS, marți 25 iunie facem o întâlnire de Street Pass în AFI Palace Cotroceni.
Haideți să fim cât mai mulți, să share-uim niște goodies, fiecare ce are.
O să revenim și cu ora când ne hotărâm. Ziua e bătută în cuie.
eu de placere ma uit (aproape) in fiecare zi la nenumarate stiri de gaming atat pentru console cat si pentru PC. Dar nu imi aduc aminte sa fi anuntat nimic despre un posibil titlu Metroid pe Wii U. Ceea ce mi se pare aiurea avand in vedere ca in trecut era una dintre cele mai interesante si bine vandute exclusivitati Nintendo. Vad ca mai multa atentie a primit Pikmin sau Super Smash Bros. decat Metroid. Dar cu siguranta vor anunta un titlu si pentru generatia actuala de console (poate chiar doua daca se gandesc sa lanseze si pe 3DS).
Vreau sa mai treaca timp pana dezvolta versiuni Wii U ale IP-urilor gold de genul Metroid. Spun asta pentru ca si Nintendo are nevoie de timp sa se acomodeze cu noua consola. De exemplu Mario Galaxy a aratat incredibil pentru ce putea vechiul Wii, dar devzoltarea jocului a avut loc tarziu in viata consolei, cand au putut sa scoata totul din ea.
Una peste alta, singurele jocuri care apar anul asta pe Wii U si ma intereseaza sunt Pikmin 3, Wonderful 101 si oarecum Wind Waker HD (desi l-am jucat pe Gamecube in spume). Daca asta e tot intr-un an de zile, inceputul nu e promitator. Iar incep sa sterg praful ca de pe Wii, doar ca acolo s-a intamplat dupa cativa ani de utilizare buna, aici e mult mai devreme.
Muzica lui Mario în versiune rap :D
Așa de relaxare, please enjoy.
https://www.youtube.com/watch?v=tEuDcXPsISY&feature=youtube_gdata_player
Guys, unde gasesc si eu (pt. un amic) un Nintendoo Wii U 32GB nou, cu extra accesorii (remotes, nunchacks and stuff)? E un magazin in .ro care aduce la preturi decente... sau ii recomand tot amazon.co.uk?
Sincer nu cred ca gasesti in RO nimic - Amazon e sfant :)
Mi se pare cam mare pretul, sa fiu sincer. M-am uitat asa rapid:
Consola: Nintendo Wii U 32GB Premium Pack - Black: Amazon.co.uk: PC & Video Games - 250 Lire
+
2 Wiimote - Nintendo Wii U Remote Plus - Black (Nintendo Wii U): Amazon.co.uk: PC & Video Games - 64 Lire
+
2 Nunchacks - http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Wii...gy_vg_h__img_y - 28 Lire
=
342 Lire doar asa... consola "basic" pentru 2 players.
Wii Pro Controller nici nu-l mai iau in calcul: Nintendo Wii U Pro Controller - Black (Nintendo Wii U): Amazon.co.uk: PC & Video Games - 31 Lire
De jocuri nu mai zic, ca sunt 30-40 Lire... Nu stiu de ce, ma asteptam sa iasa mult mai ieftin. 18 milioane doar pt. consola si gamepad-uri... mi se pare ENORM. Iesi mai ieftin cu un Xbox 360 + Kinect + inca un gamepad, sau un PS3 + 2 gamepads + 2 Move...
---------- Post added 23-06-2013 at 14:37 ----------
Exista cumva vreun "super pack" cu wiimote-uri si nunchacks... eventual si 2 jocuri or something?
Nu cred, sincer sa fiu.
Oricum, nu vad de ce ai cumpara 2 Wiimote-uri in loc de una singrua, pentru ca,din cate situ eu, majoritatea jocurilor pe Wii U sunt "tableta" + 4 Wiimote-uri, deci cum ai calculat tu te-ai rezolva pentru 3 playeri. Iar daca o sa cumperi doar un Wiimote si Nunchuck o sa ai bani pentru joc/Pro Controller.
Astea sunt preturile, MonkY. Tot de pe amazon.co.uk le-am luat si eu pe toate cele de mai sus si aceleasi preturi erau in noiembrie anul trecut.