site-ul unde ai gasit oferta de 990 pt wii u te rog?
Printable View
site-ul unde ai gasit oferta de 990 pt wii u te rog?
Nu e din Romania si nici nu livreaza.
nu conteaza daca nu este din romania, site pls
Oferta e valabila doar in magazin: Game Mania Nederland - De speciaalzaak in games!
eu zic sa iti iei este un pret foarte bun, pana nu se duce stocul. zelda il poti lua si separat.
le: era un user care si-a luat de curand un wii u si spunea ca revine cu pareri despe consola si nu mai au aparut acele pareri
Daca vreti pareri/impresii va pot oferi eu.
Hardware si finisaj: Ca orice produs Nintendo, consola si gamepadul sunt foarte bine finisate si par durabile. Nu veti avea deloc senzatia de cheap product. Un dezavantaj au modelele pe negru caer sunt glosy si deh devin fingerprint magnet. Consola este silentioasa, la fel si unitatea optica, nu se incalzeste deloc nici dupa 15 ore de rulare incontinuu.
Software: Aici cred ca stiti si voi ca situatia nu e roz, nintendo devenit cu trecerea anilor doar un must buy pentru 1st party titles. Se gasesc in prezent 3 titluri cu mario(nsmbu si new super luigi u precum si un 3d-mario that plays like a 2d one), pikmin3, the wonderful 101, zelda windwaker hd, donkey kong tropical freeze, zombi u. Aveti si cateva titluri 3rd party din care alege ( jocurile batman arkham, call of duty, skylanders, assassin's creed, darksiders, nfs most wanted etc.). De notat ca unele din aceste 3rd parties, ba ruleaza cu cateva fps mai joc ca variantele 360/ps3 si/sau au exclus anumite facilitati ca de exemplu multiplayerul online, care nu este considerat un punct forte pe platformele nintendo.
OS si Ecosistemul Nintendo: Aici incep limitarile si senzatia ca nintendo nu este up to date nici macar cu last gen. Cu toate ca fost updatat (desi ultimul update major a fost in octombrie 2013) OS-ul este slow, se forteaza si prin deschiderea unor meniuri de genul friends list/notifications. Insa odata ce va veti obisnui ca acesta este ritmul, veti depasi problema (pe mine cel putin nu ma mai deranjeaza). Lipsesc optiniunile de personalizarea a aspectului care sunt prezente pe ps3/360. Ma grav, lipsesc anumite elemente care pe Os-ul 3ds-ului sunt prezente: posibilitatea de a crea foldere si de aranja jocurile/aplciatiile in dosarele create, sau posibilitate de a trimite un invite prietenilor din friends list pentru a se alatura la jocul in curs. Alta operatiune enervanta si redundanta este ca informatiile suplimentare despre friends nu sunt stocate in aceeasi aplicatie de friends list si trebuie lansata aplicatia miiverse( unde se pierd alte 10 secunde), daca se doreste intoarcerea in friends list se va pierde iara timp cu inchiderea miiverse s.a.m.d. Alta problema este sistemul de notificari, care sunt foarte timid visibile ( apare un mini-blink in jurul pictogramei aplicatie din os). Mult mai bine ar fi fost daca ar fi avut si notificari in-game si notificari insotite de text pe ecran si sunet. Toate aceste probleme sunt remediabile prin software update, insa depinde numai de nintendo. A si sa nu uit, dupa cum stiti spatiul de stocare este destul de limitat si anume 8/32 GB in functie de model. Este expandabil cu memory storage pe usb, insa nintendo recomanda hddul pe usb( mare atentie ca doar hddurile cu alimentarea externa merg, daca nu trebuie folosit un cablu usb in y pentru a fi alimentat).
O chestie cool este aceasta social network miiverse, un fel de twitter, unde poti scrie impresii despre jocuri in comunitatile dedicate, poti adauga screenshoturi din game, poti da like ca pe Facebook la posturi.
E-shop: Oferta si politica de pret iara nu tin pasul cu concurenta. Exista nesimtirea ca jocurile in format digital sa fie mai scumpe decat copia retail si in plus nu toate jocurile au si corespodnenta digitala ( activision nu pune pe shop nici unul din jocurile lor) . Alta lipsa este consola virtuala, unde se pot cumpara aplicatii de nes si snes, la un pret putin cam piperat dupa parerea mea. Lipseste emularea de Nintendo 64, Nintendo anuntand ca anul acesta din aprile vor aduce jocuri de GBA pe VC. Din moment ce pe Wii VC exista o gramada de titluri printre care si unele de N64, nu inteleg de ce nu este aceeasi oferta disponmibila si pe WII U VC, nintendo preferand sa lanseze cate un titlu nes/snes saptamanal ca deh, sa spuna si ei ca updateaza constant shopul. Un punct forte sunt joculetele indie, unele create special pentru wii u, eu am avut foarte mult fun cu cateva dintre ele.
Cam atat, ca am obosit, daca vreti altceva mai concret sa intrebati just shoot.
Finisajul e discutabil. Da, pare durabil insa da o impresie puternica de toy si de design anii 80. Mai ales gamepadul cu forme rotunjite.
Da, arata putin cam toysh.
Eu am luat la 899 lei Wii U Basic Pack 8 GB si sunt super multumit de el.Sfatul meu:daca il gasiti la un pret bun,luati-l :D
Acum,ceea ce nu inteleg eu este cum de WII a vandut peste o suta de milioane de conosole in toata lumea chiar daca in acelasi
timp existau X360 si PS3 si cum de WII U are vanzari asa slabe
Iti ofer eu explicatia la nelamurirea ta. Motivul pentru vanzarile bune ale wii au fost marketingul si gimmickul extraordinar. Insa norocul s-a terminat pentru multi odata ce wii a ajuns in casele lor: in afara de wii sports, 70% dintre oameni altceva nu au mai jucat si consolele au fost uitate in sertar. Oamenii si-au invatat lectia cu wii si cu nintendo in general ( o companie de la care in ultima vreme nu poti avea sperante ca ramai dezamagit) si au gasit alternative pentru casual gaming in aria smart deviceurilor. Nintendo degeaba au afirmat la e3 2012 ca incearca sa atinga si core-gamerul cu aceasta consola ca totul le-a iesit pe dos: 3rd partyuri putine si stirbite ca si content fata de platformele rivale si oferta 1st party foarte similara cu wii , insa cu rezolutie hd: avem un wii sports in hd acum, un wii party in hd , un donkey kong in HD etc. In plus, marketingul foarte slab si confuzia de a asocia noua consola wii u cu un accesoriu de wi ( prost nume WII U, Super WII sau WII 2 erau mai bune si raman la parerea ca numele wii trebuia inclus pentru a denota compatibilitatea cu toate accesoriile wii si semnificand continuarea unui sistem anterior de succes) au contribuit din plin la esecul vanzarilor. Asta este realitatea, nintendo nu e nimic mai mult decat o secondary console. Dumnezeu sa ii lumineze lui iwata mintea si poate anul asta fac si ei un e3 la care sa arate ceva spectaculos.
Ma doare sufletul pt Wii U, pe bune.
Nu plang pt Nintendo, care va trece peste asta, insa e pacat de consola. Are cu ce si are potential dar Nintendo e exact ca elefantul nepasator la ce se intampla in jur. O tine pe a lui cu jocurile first-party, franchizele proprii si restul...go to hell.
Cat ar fi fost de castigat gamerul daca Nintendo ar fi pastrat Retro sau ar fi investit in Silicon Knights sau Factor 5.....
De ce nu putem comanda de pe nintendo uk? Ia uite ce bundel-uri au aia
Mario Kart 8 Bundles | Nintendo UK Store
mrrrrrrrr
Te poate ajuta RobertDinu .
Se vede ca wii u e dead, aici atmosfera e la fel de anosta pe cat sunt si jocurile disponibile pe wii u (lipsesc cu desavarsire).
Păi lumea e ocupată să se joace; n-are timp de forum :D ... Wii U, 3DS și câte puțin de Diablo RoS, ca să nu zic că-mi neglijez PC-ul cu desăvârșire :)
anduthebest: din pacate va trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca Nintendo este foarte putin apreciat in Romania. Iar numarul mic de persoane care au apreciat Wii-ul, a facut imediat modare. Mai exista doar un foarte mic numar de maniaci (printre care si eu), care stiu ce inseamna Nintendo pt. gaming si inca le apreciaza jocurile... dar cred ca e prea putin.
Insa trebuie sa recunoastem ca in mare parte este si vina lor. Nintendo n-are nici cea mai mica intentie de a lansa ceva oficial in Romania. They never did! Iar singurul importator vine cu niste preturi atat de mari, incat trebuie sa fii nebun sa iei un Wii U de la noi.
Si ultimul motiv, titlurile. Inteleg Mario, inteleg Zelda, inteleg Donkey Kong, Pokemon & Co... insa e nevoie de titluri serioase. Si de un serviciu multiplayer care sa se compare cu concurenta. De preturi la jocuri nici nu mai vorbesc...
Aproape nimeni nu lansează nimic oficial în Romania... Dar mi-am setat consolele pe Anglia și mă simt ca în UK :D ... Și jocurile le iau de pe 365games.
Ce să zic, pentru cineva care e un puști, elev sau student și care are tot timpul liber din lume (ce vremuri...) poate că nu sunt destule jocuri pt. Nintendo, dar pentru mine e mai mult decât suficient. Încă sunt jocuri pe care aș vrea să le joc (pikmin, zelda etc.) și nu le-am cumpărat pentru că deja am un teanc de jocuri neterminate. Poate tot din cauză că îs bătrân, nu prea mă interesează multiplayerul online. Îmi place mult local multiplayer, când poți să te vezi cu omul de lângă tine, să mai discuți, să mai iei o pauză de suc/bere/cafea, să mai arunci cu remote-ul după altul.
Până la urmă e vorba de preferințele fiecăruia și cât se lasă influențat de ceea ce este "la modă". Iar Wii U sigur nu este la modă acum ;)
Best wishes to u all. Eu am renuntat la Nintendo si mi-am vandut si 3dsul si wii u. Cel putin pe 3ds, l-am rulat sanatos, am detinut peste 20 de titluri originale.
Perfect deacord cu @dani20. Sunt cam în aceeași căruță.
Având familie, cheltuieli în plus, ȘI alte priorități nu numai jucatul, consider că dimpotrivă!...sunt prea multe jocuri. Și n-am decât Wii și 3DS, și abia fac față. Am o grămadă de jocuri neterminate pe 3DS, și cu toate astea mai tot cumpăr ba retail, ba din eShop.
Dacă aș mai avea și Wii U, ar trebui să muncesc și noaptea, sau soția bagă divorțul :))